Prachtige hoge vazen gekocht. Super zorgzaam, goed, stevig en netjes ingepakt. Straalt kwaliteit en liefde voor hun producten uit. Binnen 2 dagen geleverd. Had in het weekend besteld.

Yritys on vastannut
Kreeg mijn pakket met breuk binnen. Heel vervelend, maar kan gebeuren. Na een mail en telefoontje, werd er direct een nieuwe bijzettafel opgestuurd, terwijl ik de andere nog niet retour had gedaan o... Näytä lisää
Yritys on vastannut
het jezelf een datum laten bepalen voor levering, en dat de levering exact zo is verlopen. heel fijn!
Mooie producten ontvangen, heel blij mee! Wel een overkill wbt verpakkingsmateriaal. 3 stuks wanddecoratie besteld die allen individueel al uitstekend verpakt waren in een doos met piepschuim ter besc... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Het is nog nooit zo belangrijk geweest om je eigen plekje van rust te hebben waar je je volledig op je gemak voelt, jouw thuis! De juiste woonaccessoires zijn daarin onmisbaar. COCOmaison helpt je bij het creëren van een plek die laat zien wie jij écht bent!
Vind je eigen stijl tussen onze verschillende woonaccessoires binnen een continu veranderende collectie. Bij ons vind je altijd unieke items, of het nu gaat om verlichting, sierkussens, vloerkleden, plaids, bijzettafels, wanddecoratie of decoratie-artikelen. Wij volgen interieurtrends op de voet en verrassen keer op keer met de mooiste woondecoratie. Hou je van natuurlijke en rustige tinten of heb je het liever wat kleurrijker en feller? Alles is mogelijk bij COCOmaison! Ontdek al onze woonaccessoires online of in één van onze conceptstores. Wij staan voor je klaar met slimme stylingtips en deskundig advies om een handje te helpen in jouw zoektocht. Alles zodat jij van jouw interieur jouw favoriete plekje kunt maken.
Metaalweg 15, 5527AE, Hapert, Hollanti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Vastaus yritykseltä COCOmaison Nederland
snelle en goede bezorging producten goed te vinden op web-site

Vastaus yritykseltä COCOmaison Nederland
De keuze was snel gemaakt. Vooral omdat wij al de kussens in de meubelzaak hadden zien liggen. En de bezorging was ook heel snel en heel netjes.

Vastaus yritykseltä COCOmaison Nederland
Prachtige, aparte woonaccessoires, snelle levering en uitstekend verpakt.

Vastaus yritykseltä COCOmaison Nederland
Snelle levering. Mooie kussens en goede prijs.
Meteen een 2e set besteld

Vastaus yritykseltä COCOmaison Nederland
Gewoon omdat zij de moeite namen om het schilderij
bij de voordeur af te leveren.
Er stond nl. afleveren bij de eerste deur en dat is de entree van het app. complex.
Ik vind dit service, dank daarvoor.

Vastaus yritykseltä COCOmaison Nederland
Het was mooier dan wij dachten.
Alles is heel zorgvuldig ingepakt.
En heel snel geleverd.
Kortom perfect.

Vastaus yritykseltä COCOmaison Nederland
Extreem goede service, goede kwaliteit en meer dan tevreden

Vastaus yritykseltä COCOmaison Nederland
Fantastische kwaliteit kussens. Staan supermooi. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Verschrikkelijke service!
Een maand voor Kerstmis een dure vaas en bijpassende (tenminste dat dachten we) schaal gekocht voor een bedrag van €152,-
Kreeg ik bericht dat er 5/7 weken levertijd was.
Na 7 weken niets meer gehoord te hebben heb ik maar eens geïnformeerd waar mijn bestelling bleef. Een week later werd er een schaal geleverd en een vaas. De schaal was een totaal andere kleur dan de vaas. Dus deze teruggestuurd. In de vaas zat een barst en was beschadigd. Hiervan een foto gestuurd. Afgewacht en geen reactie gekregen. Daarna nogmaals gemaild en ze zouden een retourlabel sturen. Nooit ontvangen. Maar weer gemaild waar het retourlabel blijft. Inmiddels ben ik al vanaf november hier mee bezig 😡
Geen aanrader dus om bij dit bedrijf te bestellen!
Inmiddels retourlabel ontvangen.
Excuses?? Nee hoor wederom GEEN reactie.
Wat een ontzettende trieste reactie hieronder van Cocomaison en vol met leugens.
Ik kan mijn hele review met bewijzen overleggen:
- levertijd 5-7 weken (staat in bevestigingsmail)
- gedurende deze periode nooit op de hoogte gehouden
- zelf aan de bel getrokken wanneer de bestelling geleverd zou worden
- review aangepast stond eerst 4-6 weken levertijd en later nog eens aangepast omdat retourlabel was ontvangen
- Schaal en vaas zijn nooit tegelijkertijd teruggestuurd
- foto gestuurd van kapotte vaas via contactformulier en nooit reactie ontvangen
- retour was bevestigd echter vergeten retourlabel na te sturen
Etc
Deze reactie beschouw ik als laster en accepteer ik niet!

Vastaus yritykseltä COCOmaison Nederland
Set kussens besteld. Snelle en goede levering
Hele mooie kussens !
COCO maison heeft t, voor iedereen !

Vastaus yritykseltä COCOmaison Nederland
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.