Hurtig levering 😊. Bestilt mandag formiddag. Får med det samme besked om at min ordre forhåbentlig kan afsendes samme dag. Tirsdag får jeg besked om at min ordre kan afhentes i mit lokale supermarked... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Super lækker smag vi var lidt spændte da vi prøvede at skifte mærke efter have haft det samme mærke i mange år men det levede helt op til forventningerne... De kom super hurtig med hjemme levering fra... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Cocktail Served er official importør af ODKs produkter for barer, cafeer etc. Dette inkludere Sirup, Barista Sirup, Pure, Sours, Varm Chokolade, Frappe, Chai og selvfølgelig det superlækre produkt Stillabunt. Cocktail Served leverer også barudstyr samt barindretning.
Yhteystiedot
Nyvang 16, 5500, Middelfart, Tanska
- +4561380907
- contact@cocktailserved.com
- cocktailserved.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Rigtig gode sirupper og purer og der…
Rigtig gode sirupper og purer og der var hurtig levering ikke sidste gang jeg køber der
Kunne mæske godt tænke mad opskrifter med det, lige som man kan få til drinks
Fin og hurtig levering
Tak for hurtig levering.
Jeg kan klart anbefale at handle her 😊
Jeg er virkelig tilfreds og jeg kan klart anbefale andre at handle her. De var hurtige til at sende, selvom jeg lagde min ordre 40 min før gls ville hente pakker ved dem. Måske derfor at de ikke havde opdaget at der var en varer jeg havde bestilt 2 af. Da jeg modtog min pakke, skrev jeg straks til Kim, han var super venlig og behjælpelig. Den efterfølgende hverdag kom han personligt forbi med den manglende varer og jeg fik et par tips på en cocktail opskrift. Jeg kommer til at handle her igen, det er helt sikkert.
Super god service og hurtig levering
Super hurtig levering af varen
Super hurtig levering af varen. Man få hvad man ser, på deres hjemmeside.
super service+hurtig levering
Fast delivery in good conditions.👍🏻
Meget tilfreds, kundeservice og levering
Jeg har bestilt både med levering til butik og afhentning til butik. Super fin og hurtig levering og rigtig god korrespondance med virksomheden omkring afhentning, endda her i sommerferien.
Meget tilfreds!
Ekstraordinær service og hurtig svartid!

Vastaus yritykseltä Cocktailserved
Hurtig levering og lækkert produkt
Super hurtig levering
Super hurtig levering, overskuelig hjemmeside og hvad der ligner nogle fantastiske sirupper! De er ikke afprøvet endnu, men de dufter skønt. Jeg glæder mig især til lavendel siruppen, som skal bruges i en lavendel martini.
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.