Hele fijne producten. Snelle levering en mooi verpakt. Kwaliteit is super! Ik kom zeker voor een volgende bestelling terug.
Yritys on vastannut
Heb product op lapponia armband gebruikt ,flesje 30ml is bijna leeg ,maar armband voor de helft schoon zijn nog steeds doffe plekjes ,en doek is nog steeds zwart als ik de druppel even laat intrekke... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Toen ik het flesje vorige maand open maakte was ik een beetje sceptisch, want het spulletje is roze (ik houd niet van roze :-)). Maar... en het is jammer dat ik hier geen foto kan toevoegen, m'n zilve... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Snelle levering van 't sieraden reingings potje, het maakte mijn pandora bedels mooi schoon.. echter na een dag zijn ze weer dof😔 of het aan mijn ligt geen idee maar had gehoopt met deze dat het wel... Näytä lisää
We promise we will always protect, cherish, love, care for and comfort your precious jewelry
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Super product. Een aanrader. Ik gebuik het bij mij pandora bedels en dat ging hard een flesje helaas . Ik heb 2 keer all besteld en mijn vrienden ook.Ik vind best prijzig misschien kan iets gedaan aan de prijs???
Mijn hele pandora collectie is weer schoon en blinkt. Super mooi product die je sieraden niet aantast, maar wel makkelijk de aanslag weghaalt en je sierraad weer laat schitteren.
Toen mijn pakketje in het verzendproces verdwenen was, heb ik Coat & Shine een e-mail gestuurd. Er werd zeer snel en behulpzaam gereageerd. Een dag later kreeg ik al een nieuw pakketje binnen. Bedankt voor deze goede service!
Er is iets mis gegaan met mijn bestelling en er is meteen gereageerd op mijn mailtje. En vervolgens is het direct opgelost ... top service!! En het product werkt uitstekend!

Vastaus yritykseltä Coat & Shine
Coat en shine speciaal gekocht voor witgoud, maar merk amper verschil. Spijt van mijn aankoop.

Vastaus yritykseltä Coat & Shine
Mijn bestelde artikel de volgende dag, al thuis, SUPER!!👍👍👍 en mijn sieraden glanzen als nieuw.

Vastaus yritykseltä Coat & Shine
Middel voor de gouden munten heeft niet het gewenste en beloofde effect wat ik ervan heb verwacht......jammer😔

Vastaus yritykseltä Coat & Shine
Ik ben heel tevreden. Was verbaasd hoe snel ik het gekochte product
In huis had. Top!!!
Wat een luxe hoe je het pakketje ontvangt.
Wat prachtig! De volgende keer bestel ik weer hier mijn sieradenpoets.

Vastaus yritykseltä Coat & Shine
Goede site snelle levering ondanks de feestdagen

Vastaus yritykseltä Coat & Shine
Het middel werkt uitstekend. Ik heb het voor horloges gebruikt en het resultaat is voortreffelijk.

Vastaus yritykseltä Coat & Shine
Alles was top, netjes en snel!
Één minpuntje: geen track and trace, maar het past dan ook door de brievenbus.