Smidig tjänst med snabbaktivering av…
Smidig tjänst med snabbaktivering av golf-id. Inget att klaga på.
Smidig tjänst med snabbaktivering av golf-id. Inget att klaga på.
Svarade direkt trots jultider. Fick bra hjälp!
Känns inte tryggt och rätt att behöva uppge sitt lösenord till golf.se på en 3e parts sida för att kunna bli medlem.
Var medlem förra året och upplevde det då smidigt, denna gång mer krångligt och osäkert att bli medlem.
Står att det aktiveras omgående men det stämmer inte. Skulle gå en runda flera dagar efter att jag köpte medlemsskap men det gick inte för medlemskapet blev inte aktiverat. Bad om hjälp via support-mail men det står att det är 4-5 dagars svarstid och det finns inget annat sätt att få hjälp. Mycket besviken.
Scam, tar inte en sekund att aktivera. Väntar fortfarande svar, där gick golfpremiären
Jag blev medlem för att jag precis börjat spela golf och var lite osäker hur mycket jag skulle spela och tänkte att det var billigt och smidigt.
Aktiveringen gick snabbt men supporten är obefintlig.
All support sker genom deras formulär men man får inget ticketnummer till sin mail utan sidan meddelar bara att ärendet skickats in.
Nu gått 1v+ utan svar:
När man numera tar grönt kort blir man automatiskt medlem i "Golfens Gröna Kort" som hemmaklubb. Jag har kontaktat dom (Cloud Golf) för att sätta "Cloud Golf" som hemmaklubb utan att lyckats.
Försökt kontakta Svenska Golfförbundet men dom säger att det är Cloud Golf som behöver ange att dom ska vara hemmaklubb, aningen svårt när dom inte svarar.
Gå med i en aningen dyrare (några hundralappar) men mer seriös golfklubb är mitt råd.
Strul med sidan / dålig bemanning (att folk spelar golf på sommaren är knappast en överraskning) köper jag inte.
Deras Facebook är senast uppdaterad för ett år sedan (Augusti 2021).
Rekommenderas inte, kommer begära återbetalning om dom någonsin hör av sig.