Yritys on vastannut
Fantastisk service, søde piger og virkelig flotte invitationer, som blev rettet til præcis det vi ønskede efter hver korrektur. Ved første sending var nogle af vores kuvert indlæg skåret forkert... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi købte invitationer, bordkort og skilte til gave- og børnebord til vores datters konfirmation - og det var en sand fornøjelse at bestille hos cloudcelebration. Vi havde et ønske om nogle af... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Invitationer dine gæster vil huske! Unikke designs til bryllup, barnedåb og konfirmation - hurtig bestilling, og levering indenfor 72 timer.
Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Varen jeg havde købt var super fin og der var hurtig levering.

Vastaus yritykseltä Cloudcelebration
Fik de flotteste invitationer til konfirmation. Ikke sidste gang vi bruger jer 😊

Vastaus yritykseltä Cloudcelebration
Meget flotte invitationer, der til fulde lever op til forventningerne. :)

Vastaus yritykseltä Cloudcelebration
Vi har lige købt vores fine bryllupsinvitationer hos Cloud Celebration. De er super flotte i god kvalitet, og jeg havde haft det svært med at finde invitationer andetsteds i min smag. De var super hjælpsomme med at rette til efter vores ønsker og mega hurtig produktion og levering. Så anbefaling herfra

Vastaus yritykseltä Cloudcelebration
Vi havde et ønske om nogle af invitationerne skulle være på tysk, og det var intet problem. Alle små rettelser blev klaret hurtigt og besværet og virkeligt venligt.
Produkterne levede op til forventningerne og mere til. Hjemmesiden er let at bruge og giver et godt og revisende billede af hvad man får.
Jeg kan kun anbefale det, og vil også selv komme tilbage næste gang jeg har lejlighed til det :-)

Vastaus yritykseltä Cloudcelebration
Har brugt Cloudcelebration hver gang og de leverer et super fint produkt.
Hurtigt, nemt og perfekt.
Kan varmt anbefales

Vastaus yritykseltä Cloudcelebration
Fin og sjov gave 🤩 og hurtig levering

Vastaus yritykseltä Cloudcelebration
Jeg har bestilt invitationer fra dem to gange. Det har været suveræn service, hurtig levering og høj kvalitet begge gange.

Vastaus yritykseltä Cloudcelebration
Flot design, super service og hurtig levering.

Vastaus yritykseltä Cloudcelebration
Super god kommunikation, havde et par ændringer efter jeg fik første udkast, som hurtigt blev rettet.
Da jeg havde godkendt det nye udkast, kom invitationerne allerede dagen efter.
Vil helt sikkert bruge dem igen.

Super flot indbydelse.
Ændringer blev modtaget og ændret hurtigt.
Fantastisk service.
Vores gæster var imponeret over hvor fine indbydelserne var, selvom de kom via sms😊

Vastaus yritykseltä Cloudcelebration
Kæmpe anbefalinger herfra 🌸 Nem bestilling med tydelige instrukser, og den digitale udgave til at læse korrektur på er virkelig et ekstra lag i servicen. Produktet var helt som forventet og super fint, og oveni gik det hurtigt fra bestilling til endeligt produkt.

Vastaus yritykseltä Cloudcelebration
Ved første sending var nogle af vores kuvert indlæg skåret forkert, så de ikke passede i kuverterne.. De sendte med det samme nogle nye kvit og frit, som vi havde dagen efter.
Virkelig problemfri og god service

Vastaus yritykseltä Cloudcelebration
Så fine invitationer og virkelig god service. Vi er meget tilfredse! ☀️

Vastaus yritykseltä Cloudcelebration
Nemt at bestille og udfylde info og tekst til invitationerne. Hurtig svar på spørgsmål i kundeservice og god hjælp gennem processen til at ændre det man måtte synes skulle ændre ved første layout.
Virkelig fine invitationer i god kvalitet. Så flotte.
Er meget tilfreds. Vi kommer til at bruge dem igen.

Vastaus yritykseltä Cloudcelebration
De bedste anbefalinger her fra.
Helt vildt søde og hjælpsomme.
Invitationerne er super flotte og de kom hurtigt.

Vastaus yritykseltä Cloudcelebration
De bedste anbefalinger her fra 👌😊
Helt vildt søde og hjælpsomme.
Invitationerne er super flotte og de kom hurtigt.

Vastaus yritykseltä Cloudcelebration
Så god service skal man lede længe efter. De har været meget hjælpsomme under hele processen, og da pakken med invitationer desværre blev væk med posten, sendte de straks nogle nye, så de varmeste anbefalinger herfra. Vi vil helt sikker bruge dem igen, når vores yngste datter skal konfirmeres.

Vastaus yritykseltä Cloudcelebration
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.