Jeg købte først en surprise ROS pakke, modtog den og blev meget begejstret for indholdet - så skyndte mig fluks at bestille endnu en! Den var ligeså god og havde en masse fint tøj, som nu pryder i g... Näytä lisää
Har lige modtaget min pakke, og er du så færdig nogle smukke kjoler - jeg er helt vild glad for at jeg tog chancen - for nej hvor har jeg pludselig fået meget lækkert tøj 🤩🤩 Og en anden kunde gav mi... Näytä lisää
Lige sælges der pakker til 300 kr fyldt med tøj. Bestilte en L men intet af det tøj jeg fik var i L. Ikke et eneste stykke af det 8 stykker tøj havde mærke i hvor man kunne se størrelsen og i flere st... Näytä lisää
Har nu fulgt Clothing by Ros igennem nogle år og kan slet ikke la vær' og har erhvervet mig mange lækre kjoler. Spændende, anderledes og unik tøj som du ikke finder andre steder og samtidig et godt... Näytä lisää
Det behøver ikke at koste en formue at ligne en million. Derfor finder du ingen varer over 500,- hos os. Hos os finder du alt fra kjoler, bluser, bukser, nederdele til sko og jakker.
Lyngvej 14, 4600, Køge, Tanska
- +45 93601348
- info@clothingbyros.dk
- clothingbyros.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Sjov og god video med en talentfuld…
Sjov og god video med en talentfuld kvinde i front fik mig til at bestille to par glat-det-hele-ud-shorts. Mirakuløst kunne jeg være i den største størrelse - efter ordren lynhurtigt var blevet ekspederet. Prisen var også i orden. Jeg kan lide det hele
Brugs designet fungere ikke
Brugs designet fungere ikke. Smukt stof på buksedragten.
Nydeligt tøj til rimelige penge
Jeg har købt en masse kjoler, bl.a Lovi kjolen i 3 forskellige farver, en “Læder” kjole, en række andre jeg ikke kan huske navnet på og et par buksedragter. Jeg elsker dem allesammen. Belterne kunne måske være lidt længre, eftersom man jo har så god plads til at være en lidt stor dame (jeg er 170 og vejer 80 kg) og sløjfe går ikke på mine men det er ok.
I ordered an object and I received something completely different
I ordered an object and I received something completely different. I tried to contact you twice, but I did not receive any answer.
Så fedt tøj
Så fedt tøj. Elsker den måde det bliver vist på. God kvalitet og det kommer hurtigt😃😃😃
Kan varmt anbefales
Er kæmpe fan af ros 🤩
Er kæmpe fan af ros 🥳 elsker at kjolerne altid passer og bare er smukke 🤩
Hurtig levering og dejlige kjoler i fin…
Hurtig levering og dejlige kjoler i fin kvalitet.
God kvalitet og størrelserne passer.
God kvalitet og størrelserne passer.
Leveringen kom i ok tid.
Altid en fornøjelse at handle ved Ros
Altid en fornøjelse at handle ved Ros. Hurtig levering og det er super flot tøj
God service og hurtig levering 👌🏼 har…
God service og hurtig levering 👌🏼 har bestilt der flere gange før og har altid været tilfreds ☺️
Super god service og meget hurtig…
Super god service og meget hurtig ekspedition. Som altid en fornøjelse at handle på Clothing by Ros❤️
Flot buksedragt for god pris
Dejligt tøj til billige penge
Dejligt tøj til billige penge, hurtig levering 😊. Er vild med det her one size, det fungere bare.
Så himla skönt material i klänningarna…
Så himla skönt material i klänningarna jag köpte 🤩🥰 det enda minus jag har att säga är att jag beställde tre par skor och låg man mellan två storlekar skulle man ta den mindre storleken. De är för små 😓
Elsker deres varer
Elsker deres varer, kvaliteten og ikke mindst den hurtige kundeservice og levering 🤩🤩
Hurtig levering og skøn kvalitet
Skuffende oplevelse
Blev, som mange andre, lokket af Facebook videoerne. Købte en masse kjoler og et enkelt par bukser, men måtte desværre sende alt retur på nær én enkelt kjole (som jeg ovenikøbet har planer om at sy om for at opnå bedre pasform).
Virkelig dårlig pasform ved ALLE de købte varer, hvor der på ingen måde er plads til at have bryster.
Skuffende stofkvalitet og løse tråde på samtlige varer.
Lille detalje, men alligevel noget der undrede og irriterede mig, var også, at der ikke var indsyet mærker i noget af tøjet. Dette signalerer, for mig, både dårlig kvalitet, men gjorde det samtidig besværligt at finde ud af, hvordan tøjet skulle vende ved de kjoler, hvor for- og bagside lignede hinanden.
Meget lange og dårligt formulerede returbetingelser. Clothing by Ros undskylder dette med, at de ikke må ændre i formuleringerne af deres betingelser, fordi de er E-mærket. Denne undskyldning kan jeg som kunde dog ikke bruge til ret meget.
Mega dyr returnering på 88 kr. (59 kr. for returfragten + 29 kr. for den fragt som man ellers oprindeligt havde sparet, fordi man havde købt for et stort beløb, men som man pludselig bliver pålagt at betale alligevel, fordi man har måttet returnere næsten det hele). Jeg synes, det er et højt beløb at skulle betale for at returnere (undskyld jeg siger det) sådan en gang l***, som jeg fik tilsendt, når man ikke har haft mulighed for at prøve eller se det på forhånd ud over i facebookvideoerne, hvor beskrivelse af pasform og kvalitet er stærkt overdrevet.
I øvrigt det mest besværlige retursystem, jeg nogensinde har oplevet. Det er ikke ok, at der ikke er noget returlabel (eller følgeseddel og returseddel for den sags skyld) i pakken. For at returnere skal man både kontakte dem på mail, selv købe og printe et returlabel, printe og udfylde en returseddel eller finde den i ordrebekræftelsen og håndskrive den. Jeg måtte desuden skrive frem og tilbage med kundeservice for at finde ud af, hvordan deres returbetingelser skulle tolkes. Kæft noget bøvl!
Kan se på andre anmeldelser, at jeg bestemt ikke er alene i min utilfredshed over disse ting. Det er alt sammen noget, andre før har klaget over.
Eneste positive at sige er, at kundeservice reagerede hurtigt på mine henvendelser, og at tilbageførslen af mine penge gik hurtigt og problemfrit. Ellers en på alle måder skuffende oplevelse. Kommer ikke til at handle her igen.
Levering som lovet på forudbestiing ag…
Levering som lovet på forudbestiing ag varer. Super fin kvalitet.