Clinic4u Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Der findes ingen behandler som Hana! Hun er verdens bedste hårfjerningsbehandler og jeg har været hos en del gennem årene. Den måde hun gør rummet trygt på og møder sine kunder med ærlighed, varme og... Näytä lisää

Jeg kan varmt anbefale clinic4u især min behandler Hana ❤️. Hun er utrolig dygtig, professionel og tager altid hensyn til ens behov under behandlingen. Man føler sig tryg og i gode hænder hele veje... Näytä lisää

Ud over at Teba altid er super sød og hyggelig at være i selskab med, med føler jeg mig meget tryg i hendes hænder, når jeg får behandlinger. Hun er meget ærlig omkring, hvilke resultatet man kan nå,... Näytä lisää

Jeg kan varmt anbefale Clinic4u! Klinikken har en hyggelig og behagelig atmosfære, hvor man altid føler sig godt tilpas 😍 Hana er super dygtig, professionel og samtidig utrolig imødekommende, man f... Näytä lisää

1. Karvanpoisto laserilla

Hos Clinic4U er vi specialiseret i laser hårfjerning. Klinikken er registeret hos patientstyrelsen.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

7 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Clinic4u kan varmt anbefales

Jeg har været hos Clinic4u nogle gange og jeg er meget tilfreds med resultatet. Priserne er absolut konkurrencedygtige ifht de andre større kæder, som jeg også har prøvet og fuldt ud lige så godt. Teba er en grundig, sød og en meget dygtig behandler. Jeg kan varmt anbefale stedet.

19. heinäkuuta 2023

Jeg var meget imponeret over min…

Jeg var meget imponeret over min oplevelse i Clinic4U. Teba er meget professionel og venlig. Behandlingen selv var meget effektiv, og jeg følte mig meget afslappet under hele processen. Jeg vil helt sikkert anbefale Clinic4U til alle, der søger en god og effektiv hårfjerning!

20. heinäkuuta 2023

Behandling, der viser resultater!

Jeg har kun positive ting at sige om Clinic4u, hvor jeg for nyligt er startet i behandling. Der er en helt igennem fantastisk atmosfære, så snart man træder ind ad døren :) Teba er professionel, imødekommende og yderst behagelig. Jeg føler mig virkelig i trygge hænder. De største anbefalinger herfra!

15. heinäkuuta 2023

Du er altid i gode hænder!

Helt klart den bedste service du kan få.
Du er altid i gode hænder og det er super hyggeligt at møde ind til sin aftale hos Teba.
Hun er en dejlig person, altid super smilende og du vil føle dig tryg under dine behandlinger. Kundepleje er altid Tebas første prioritet. Hun passer altid godt på sine kunder, og er god til at lytte♥️.

Jeg startede i marts måned og er stadig under et laserforløb. Jeg kunne allerede se gode resultater efter 2. behandling. Det er alle pengene værd og jeg kan varmt anbefale en full body behandling! Det er så befriende, så hvis du går rundt og overvejer det.. vil jeg bare sige spring ud i det! It is worth it!

24. kesäkuuta 2023