CleanFilter Arvostelua 73

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Saanut 4/5 tähteä

Det var lätt att beställa produkterna. Dock så får man se upp med att detta inte är en svensk butik vilket man får uppfattningen om när man går in på deras hemsida, så när man får fakturan så är de e... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Blev mycket nöjd över mitt köp. Produkterna kom fram väl packade, det gick fort och jag fick uppdateringar på vägen. Filter till Systemair VSR-300

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Snabbleverans,lätt att beställa och passar bra i facken. Nu ska bara filtret sättas idrift.

Yritys on vastannut

1. Ilmansuodattimien toimittaja
  2. Verkkokauppapalvelu
  3. Remonttitarvikeliike

Yrityksen kirjoittama

CleanFilter är en pålitlig leverantör av certifierade FTX-filter till ventilationsaggregat i Sverige. Vi arbetar nära fabriken och är involverade i utvecklings- och testprocesser, vilket gör att vi kan erbjuda prisvärda filter med dokumenterad kvalitet och snabb leverans direkt från fabrikslagret. Med ett lager på över 800 m² har vi mer än 1000 filtervarianter redo för leverans – från G4 och M5 till F7, F9 och kolfilter. Kvaliteten säkerställs genom testning och certifiering i Tyskland enligt ISO 16890. Vi använder endast certifierade material från SANDLER AG, och prototyper testas i FIATEC-laboratoriet. För att minimera läckage är filtermaterialet extra tätat mot ramen, och varje filter skyddsförpackas för att undvika kontaminering under lagring och transport. Filtermaterialet uppfyller även den tyska hygienstandarden VDI 6022. Vi satsar på hållbar produktion: mindre lim tack vare ny teknik, syntetiska material utan glasfiber, förnybara resurser i produktionen och kortare transportsträckor inom EU för lägre CO2-utsläpp. När du väljer CleanFilter får du certifierad kvalitet, pålitligt skydd mot föroreningar och filter som bidrar till ren och hälsosam luft i hemmet.

4,5

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 3/5 tähteä

Filterset för Östberg - saknade gummilister och öppen skyddsplast

Nedanstående gäller "Filterset för ÖSTBERG HERU 100 S NextGen F7+F7".

Dessa filter motsvarar inte direkt original från Östberg, då det på originalet sitter en gummilist i nederkant på varje filter. Och detta för att täta bättre och säkerställa att luften inte tar andra vägar utanför filtret.

Till saken hör att FTX-aggregatet (ÖSTBERG HERU 100 S NextGen) inte är helt plant i botten där filtren placeras mot, utan det finns en något uppstickande mindre plåtbit som är popnitad och därför är gummilisten ännu nödvändigare för att jämna ut kontaktytan.

Filtret från CleanFilter saknar dessvärre denna list och det blir metall mot metall i detta fall, vilket inte ger bra tätning och även om filtret är lika långt som originalet (medräknat listen), hjälper det ändå inte.

Jag löste det genom att ta listerna från de gamla filtren och sätta på de nya, men det blir ändå ett minus att man ska behöva göra på detta sätt.

CleanFilter har sannolikt inte tittat exakt på hur originalen ser ut inför tillverkningen och har därför missat att det finns en gummilist.

Av tre par med fläktfilter, levererades ett med ena kortsidan helt öppen i skyddsplasten och var alltså uppklippt/ uppriven där. Mest sannolikt är att plasten redan var öppen när filtren förpackades i transportkartongen på lagret, för det fanns inga yttre skador och mycket lite utrymme för filtren att röra sig på under transporten.

7. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä CleanFilter

Tack för din utförliga feedback och vi ber verkligen om ursäkt för situationen.

Vi vill gärna hjälpa till i sådana fall – om något inte motsvarar förväntningarna är du alltid välkommen att kontakta oss direkt. Vi kan skicka nya gummilister separat eller montera dem på filtren och skicka nya till dig.

När det gäller den öppna skyddsplasten är detta absolut inte den standard vi strävar efter. Kvalitet och noggrann paketering är mycket viktigt för oss, och vi kommer att ta detta vidare internt.

Tyvärr kan vi inte identifiera din beställning utifrån denna recension och har därför inte möjlighet att kontakta dig direkt. Vi ber dig vänligen att höra av dig till oss så att vi kan lösa detta så snabbt som möjligt.

Produkten stämde bra

Produkten stämde bra, bra pris och leveransen kom som utlovades.

Vastaus yritykseltä CleanFilter

Tack! Vad bra att allt motsvarade förväntningarna.

Saanut 5/5 tähteä

Varorna levererades snabbt och smidigt

Varorna levererades snabbt och smidigt, men har ej testat filtrerna ännu

Vastaus yritykseltä CleanFilter

Tack för din feedback! Hoppas att filtren kommer att motsvara dina förväntningar när du testar dem.

Saanut 1/5 tähteä

Vastaus yritykseltä CleanFilter

Tack för din kommentar. Vi ser att din beställning skickades från oss den 23 mars, alltså i tid. Enligt spårningen verkar leveransen ha stannat hos transportören. Vi kommer att kontakta dem för att klargöra situationen och återkommer även till dig personligen så snart som möjligt.

Snabba

Snabba, billiga och seriösa 👍🏻

Vastaus yritykseltä CleanFilter

Tack så mycket för din feedback! Vad roligt att höra att du uppskattar både snabbheten, priserna och vår service

Saanut 5/5 tähteä

Bra och billiga filter som är minst…

Bra och billiga filter som är minst lika bra som dom dyraste

5. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä CleanFilter

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du uppskattar kvaliteten och värdet. Vårt mål är att erbjuda pålitliga produkter till ett bra pris, så det betyder mycket att du är nöjd. Välkommen tillbaka!

Saanut 5/5 tähteä

Mycket bra kvalitet till låga priser

Mycket bra kvalitet till låga priser.
Filtren fungerar bra och passar perfekt.

12. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä CleanFilter

Stort tack för din fina feedback! Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med både kvaliteten och passformen. Vi hoppas att du väljer oss igen!

Saanut 5/5 tähteä

bra filter för bra pris och snabb…

bra filter för bra pris och snabb leverans

4. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä CleanFilter

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att du är nöjd med våra filter, priset och den snabba leveransen. Välkommen tillbaka till oss!

Allt funka bra

Allt funka bra

28. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä CleanFilter

Stort tack för din recension!

Härligt att höra att allt fungerar bra med ditt filter – det betyder mycket för oss 😊

Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Bra priser

Bra priser, snabb leverans.

2. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä CleanFilter

Tack för din recension! Vi är glada att du är nöjd och uppskattar verkligen ditt stöd.

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans och bra filter till bra…

Snabb leverans och bra filter till bra pris

24. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä CleanFilter

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att du är nöjd med både leveransen och filtren. Välkommen tillbaka!

Allt var bra

Allt var bra. Snabbt och enkelt.

20. helmikuuta 2026

Tack för din recension!
Vad roligt att allt fungerade snabbt och smidigt.

Snabb och smidig leverans

Snabb och smidig leverans

13. helmikuuta 2026

Tack för din recension!
Vi är glada att du är nöjd med leveransen.

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans och bra pris!

18. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä CleanFilter

Stort tack för din recension!
Vad roligt att höra att du är nöjd med din beställning.

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans. Filterna är bra.

14. helmikuuta 2026

Tack för ditt omdöme!
Vi är glada att höra att du är nöjd med både leveransen och filtren.
Clean Filters Team

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin