Vi har gennem lang tid brugt Classic Clean til rengøring i Svane Køkkenet Randers, og kan bestemt anbefale dem. De er grundige, mødestabile og yderst fleksible, hvis vi har behov for yderligere tjen... Näytä lisää

Stor ros fra min mor, som valgte classic clean fremfor hjemmeplejen, da hun udelukkende skulle ha hjælp til rengøring. Altid søde og dygtige mennesker, som kommer for at klare opgaven. Dato angivel... Näytä lisää

En temmelig bedaget lejlighed nydelig rengjort. Der var nogle ganske få ting som ikke engang Classic Clean kunne klare, men det må tilskrives alder eller dårlig vedligeholdelse. Meget fint arbejde.

1. Siivous

Rengøringsløsninger til boligforeninger, kommuner og erhverv. Kvalitet og nærvær siden 1995.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Super tilfreds

Vi har været så heldig at have Monika i vores hus. Hun er verdens dygtigste til at gøre rent og kan selv vurdere hvor der trænger til at blive gjord rent. Hun møder smilende og i godt humør hvergang hun kommer ind af døren. Det smitter af og alle er glade når hun tager afsted igen. Vi er kommet til at holde meget af Monika og er rigtig kede af at vores samarbejde nu må stoppe pga den nye ældrelov. Det bliver svært at leve op til den standard hun har. Kunne vi give 10 stjerner gik hun det.
Vi er kede af ikke at kunne fortsætte privat, for så ville vi droppe kommunen. ØV .

12. joulukuuta 2025

Søde og venlige personer

Søde og venlige personer, der gør deres arbejde godt på den knappe tid, de har.
Jeg vil komme til at savne Monika, når Classic Clean stopper ved årets udgang.

13. marraskuuta 2025

En dygtig dame, sød og kvik

Jeg har haft Monica i flere år, hun er meget dygtig og altid sød og hjælpsom.
Jeg er ulykkelig over at jeg ikke kan fortsætte efter 1 januar..
Regeringen har lavet noget skidt for os pensionister...

5. marraskuuta 2025

God service

Jeg er meget glad for Classic Clean til Rengøring der er flot og rent efter besøget.Vil gerne fortsætte.Randers siger nej.Vh Flemming

27. lokakuuta 2025

Fuld tilfredshed. dic Clean i 1…

Jeg har fået hjælp af Clasdic Clean i 1 1/2 - 2 år. Jeg har været meget tilfreds, aldrig en aflysning og altid med godt humør.
Selve rengøringen er upåklagelig - jeg har aldrig selv kunnet gøre rent så effektivt på den tid, hjælpen har til rådighed. Desværre må jeg nu sige farvel p.gr.a. den nye ældrelov. Ærgerligt.

20. lokakuuta 2025

Slutrengøring

Jeg har brugt Classic Clean til og lave slutrengøring i en bolig før aflevering af et hus til en kunde og de kom med kort varsel og efterlod huset rent og fint, lige til og flytte ind i. så en stor anbefaling her fra.

11. huhtikuuta 2025

Vi har gennem lang tid brugt Classic…

De er grundige, mødestabile og yderst fleksible, hvis vi har behov for yderligere tjenester. Daniel og Joakim og deres dygtige team af ledere kommer ofte forbi og spørger om alt er som aftalt, og det er specielt den service vi sætter stor pris på ved Svane. Kæmpe ros herfra

9. huhtikuuta 2025

Rengøring erhverv

Vi benytter os dagligt af deres rengørings service, med stor tilfredshed. der bliver udvist god service og stabilt og præsentabelt arbejde.

Men vi har også benyttet dem når bla. gulv har haft brug for en ekstra polering. med et super godt resultat.

28. elokuuta 2024

Stor ros :)

Vi har haft en fast firmaaftale med Classic clean de sidste 6 år, og er meget tilfredse med deres arbejde. De er meget fleksible, hvis vi har brug for at ekstra rengøring, eller en uge har brug at flytte vores rengøring til anden dag, eller andet tidspunkt på dagen. Vi har en fast person som kommer til os, hvilket vi er noget vi vægter højt.
Vi er rigtig glade for Classic Clean, og vil helt sikkert anbefale dem til andre :)

29. elokuuta 2024

Rengøring i Topklasse!

Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med Classic Clean i en længere periode, og vi kunne ikke være mere tilfredse. De sørger for, at vores kontor hos Conmedia altid fremstår pænt og præsentabel.

Holdet fra Classic Clean er pålidelige, grundige og professionelle. De er meget opmærksomme på detaljer, og det er tydeligt, at de går op i at levere høj kvalitet hver gang.

Det er altid en fornøjelse at have dem i huset, og vi har fuld tillid til, at vores kontor er i de bedste hænder.

28. elokuuta 2024