Clairedesignerbags Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Bij mij prima op z'n plek voor een volgende ronde de Dior Boston bag💃 Ik ga weer sparen vd de Neverfull💫 Thx voor de snelle en zorgvuldige verzending Claire🙏🏻

Saanut 5/5 tähteä

Wat een topervaring! Claire is super vriendelijk en liet me zelf weten dat ze een tas had binnengekregen die ik graag wou! Authentieke en duidelijke foto’s maken dat je met een gerust hart kunt kopen!... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mijn eerste designer tas heb ik hier besteld. En ondertussen zit ik al aan nummer 4 of 5. Altijd zijn ze tip top in orde . Worden heel snel verzonden met duidelijke tracking. Je krijgt altij... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb afgelopen vrijdag mijn eerste Louis Vuittontas opgehaald bij Claire. We werden hartelijk ontvangen,ze nam alle tijd zodat ik meerdere modellen om kon hangen. Ze heeft veel kennis van de merken.... Näytä lisää

1. Laukkukauppa
  2. Käsilaukkukauppa

Yrityksen kirjoittama

Claire Designer Bags is your premier destination for authentic vintage designer items based in the Netherlands. Our curated collection features pre-loved designer bags and accessories each meticulously selected to bring new life to these timeless treasures. By offering luxury fashion at accessible prices, Claire Designer Bags makes vintage designer items attainable for all.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

121 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

In een woord top

Super snelle reactie. Prachtige tas. Mooi verpakt. Echt n aanrader mocht je n vintage tas willen aanschaffen. Mooi bedrijf.

3. kesäkuuta 2025

Professioneel en klantvriendelijk

Heel erg blij met de LV petit Noé die ik bij Claire heb gekocht! Ontzettend prettige communicatie en zeer klantvriendelijk. Claire is behulpzaam en denkt met je mee. Daarnaast verkoopt zij mooie designer tassen waarvan de staat nog erg goed is. Absoluut een aanrader!

3. kesäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ik ben ontzettend tevreden met mijn…

Ik ben ontzettend tevreden met mijn nieuwe Louis Vuitton Petit Noé tas – wat een prachtig stuk! Vanaf het eerste moment was ik helemaal verkocht. De tas straalt klasse uit en is tot in de kleinste details afgewerkt zoals je dat van Louis Vuitton mag verwachten.

Een extra dankjewel aan Claire, die me met zoveel warmte en geduld geholpen heeft. Ze nam echt de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en gaf eerlijk en stijlvol advies. Haar vriendelijke aanpak maakte de hele ervaring nog specialer.

Ik ben verliefd op deze tas en kan niet wachten om ze overal mee naartoe te nemen. Een echte tijdloze klassieker die perfect bij me past!

29. toukokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Fijne communicatie en top service!

Hele fijne communicatie met Claire en ik twijfelde tussen 2 tassen en mocht langskomen om de tas in het echt te zien en goed te bekijken welke het beste bij mij past. Claire is een heel warm persoon met veel kennis en neemt echt de tijd voor je. Heel erg blij met mijn aankoop en ik zou haar iedereen aanbevelen 🥰. Dank je wel!

15. toukokuuta 2025

Heel blij met mijn Chantilly

Heel blij met mijn Chantilly! Ik had eerst de kleinere pm die ik zowel qua formaat als voor mijn bouw toch iets te klein vond. Ik mocht komen kijken en heb de tas mogen ruilen. En nog een mooie tassenhanger gekregen ook!

Super bedankt Claire!!

24. huhtikuuta 2025

Claire is the best!

Claire is the best! So happy with my Petit Noé… and it arrived just in time for my birthday. Will absolutely buy again! Claire does her utmost to find the perfect bag or accessory for you.

1. heinäkuuta 2024

Snelle zending

Super blij met mijn Montesouris backpack MM, het pakketje was supersnel verzonden met een leuk kaartje en attentie. Ik zal zeker weer bij Claire bestellen!

11. huhtikuuta 2025

Heel tevreden

Heel tevreden over Claire en haar items. Altijd origineel en de staat zoals beschreven. Mooie designer items voor een fractie van de prijs wat het tegenwoordig in de winkel kost.

17. helmikuuta 2025

Ontzettend tevreden!!!

Ik heb echt parels bij Claire kunnen scoren! Zo’n lieve vrouw. Hele goede communicatie, reageert heel snel en luistert naar je wensen. Ga zo door Claire!!

3. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Claire heeft een prachtige collectie…

Claire heeft een prachtige collectie tweedehands designeritems die zorgvuldig zijn geselecteerd. De stukken zien er stijlvol en goed onderhouden uit.

Daarnaast is de klantenservice erg professioneel en vriendelijk. Ze reageert snel en geeft duidelijke informatie, wat zorgt voor een prettige ervaring.

Als je op zoek bent naar hoogwaardige designerstukken op een duurzame manier, is de website van Claire zeker een aanrader!

3. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Claire is echt een topper 🤩

Claire is echt een topper 🤩 Wekenlang hebben wij contact gehad op zoek naar de perfecte Louis Vuitton crossbody tas voor mij. Claire dacht mee, ging voor mij op zoek en uiteindelijk vond ze de perfecte tas voor mij waar ik nog steeds erg blij mee ben. Nogmaals bedankt lieve Claire 🥰 Echt een aanrader!

17. maaliskuuta 2025

10/10

Received my bag nicely packaged, with wonderful gift, service, quality, bag itself, everything 10/10. I also appreciated detail description on website under the listing. I will definitely be back and purchase more from here.

4. maaliskuuta 2025

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin