Citytox ApS Arvostelua 281

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

5 hurtige og nemme stjerner: ⭐ Professionel service ⭐ Hurtigt udrykning ⭐ Opfølgning ⭐ Pris og garanti ⭐ Vellykket resultat Kan helt klart anbefale Citytox ApS, og vil bruge dem igen hvis hv... Näytä lisää

Jeg kontaktede citytox fordi jeg har et problem med sølvfisk og skrægkræ. Thomas var meget venlig og forklarede, hvordan man holdt dem væk. Han sprøjtede medicinen ind omkring fodpladerne og i skabe... Näytä lisää

1. Tuholaistorjunta

Citytox udfører udfører markedets bedste bekæmpelse af alle skadedyr. Hos Citytox holder vi os altid opdateret omkring de nyeste og mest effektive behandlingsmetoder. På den måde sikrer vi os det mest optimale resultat og skåner samtidig miljøet mest muligt. Vi tilstræber at være både bedst og billigst.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Professionel og tryg oplevelse fra…

Professionel og tryg oplevelse fra start til slut. Vi har haft en rigtig god oplevelse med Citytox. Marcus var yderst professionel, høflig og meget grundig i sin gennemgang af både opgaven, processen og det forventede forløb. Han sørgede for at udarbejde to separate rapporter til os – én til vores forsikringssag og én til isolatørerne – hvilket gjorde hele processen langt nemmere og mere overskuelig.
Sikkerheden blev taget alvorligt, og alle vores spørgsmål blev besvaret grundigt og i øjenhøjde. Vi har følt os trygge hele vejen igennem samarbejdet. Vi kan varmt anbefale Citytox til andre, der står i en lignende situation med skadedyr. 5 stjerner herfra.

16. huhtikuuta 2026

Hej

Tusind tak for din flotte og meget grundige anmeldelse – og for de 5 stjerner!

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har følt dig tryg gennem hele forløbet, og at både rådgivning, rapporter og selve arbejdet har gjort processen nemmere for jer. Vi gør os umage for at være grundige og til at forstå, så det er rigtig dejligt at få bekræftet.

Tak for din anbefaling – den sætter vi stor pris på!

Citytox

God service og effektiv arbejde.

God service og effektiv arbejde.

13. huhtikuuta 2026

Hej Kenneth

Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner – det sætter vi stor pris på!

Vi er glade for at høre, at du oplevede både god service og effektivt arbejde. Hvis der er noget, vi kan gøre endnu bedre næste gang, så hører vi meget gerne fra dig – vi går altid efter de 5 stjerner.

Citytox var min redning

Citytox var min redning! Jeg opdagede fuglelopper fra min kat og med en nyfødt i hjemmet ringede jeg febrilsk til Citytox. Med påsken for døren og det faktum, at vi bor længere væk, forventede jeg ventetid, men de fandt en tid til os allerede dagen efter, på trods af et pakket skema! En super flink Markus dukkede op med god service og vejledning, vi er yderst tilfredse! Tusinde tak 🙏🏻

1. huhtikuuta 2026

Hej Nicoline,

Kæmpe tak for din flotte anmeldelse! 🙏🏻

Det betyder virkelig meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse – især i en situation, hvor det hele gerne bare skal løses hurtigt og trygt. Vi ved, hvor ubehageligt det kan være med fuglelopper, og endnu mere når der er en nyfødt i hjemmet.

Derfor er vi også rigtig glade for, at vi kunne hjælpe jer hurtigt – også selvom det var op til påsken.

Mega god service

Mega god service, fik fuld rapport efter afsluttet opgave

18. maaliskuuta 2026

Hej Kim,

Kan anbefales

God kommunikation og hurtig aftale. Rigtig sød og kompetent.

17. maaliskuuta 2026

Hej Henriette,

Tiptop.

Super god og grundig service.

9. maaliskuuta 2026

Hej Jeppe,

Marcus

Fuld tilfredshed, men ret dyrt

Han kom hurtigt og var meget behagelig og professionel.så en helt igennem positiv oplevelse.
Eneste klagepunkt, er at det var meget dyrt i forhold til opgavens omfang.

11. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Citytox ApS

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord om vores service. Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse, og at du oplevede både hurtig respons samt en professionel oplevelse.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

Super service

Aftaler holdt til tiden.
Meget servicemindede medarbejdere, der giver rigtig gode informationer.

10. joulukuuta 2025

Hej Anette.
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er meget værdsat :)

Du ønskes glædelig jul og godt nytår.

Thomas Teil

Bier

Flink og godt arbejde

1. lokakuuta 2025

Hej Lars.
Tusind tak for den gode anmeldelse.

Hurtigt og effekttivt

Hurtigt og effekttivt - Kom dagen efter ring til aftalt tid - sådan!

28. elokuuta 2025

Hej Palle.

Mange tak fro de flotte ord.
Vi er glade for at have være i stand til at hjælpe dig :)

Vh.
Christian

Hurtig tilbagemelding på mail og hurtig…

Hurtig tilbagemelding på mail og hurtig “udrykning”
Hvepsene under udhænget fik noget “pudder” og de var hurtigt væk/døde.
Vil helt sikkert bruge dem igen.

26. elokuuta 2025

Hej Rikke.

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Vi er glade for at opgaven blev løst gnidningsfrit.

Hurtig og god service

Hurtig og god service. Problem med hvepsebo klaret hurtigt og effektivt.

15. elokuuta 2025

Hej Niels.

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Dejligt du er tilfreds :)

Christian

Vi har fået en fantastisk god…

Vi har fået en fantastisk god behandling, og Fredrik som var hos os, er en super repræsentant for jeres firma.

12. elokuuta 2025

Hej Jeanne.
Dejligt at høre i er tilfredse med Frederik. :) Vi siger det videre til ham.

Hurtig og effektiv hjælp

Hurtig og effektiv hjælp. Meget kompetent og venlig mand der udførte opgaven.

12. elokuuta 2025

Hej Dorte.

Mange tak for de flotte ord.

Vi gør altid vores bedste, for at sikre en gnidningsfri og servicemindet opgaveløsning.

Thomas

fantastisk virksomhed, enomt kompetente og søde

fantastisk virksomhed, enormt hjælpsomme, enormt kompetente, var så taknemmelig for den behandling jeg fik med at fjerne væggelus fra lejligheden, de hjalp mig virkelig i en møgsituation, især thomas var jeg så taknemmelig for. anbefaler med varmt hjerte.

26. kesäkuuta 2025

Hej Mei.

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Vi er glade for at have hjulpet dig i en svær tid.