City Care Hellerup Arvostelua 116

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

En rigtig god klinik der hjælper med behandlinger af rynker m.m. Har fået behandling hos city Care igennem en del år og har aldrig haft problemer. Stor faglighed. effekt og har du angst “nåle an... Näytä lisää

Hos City Care's behandler Nicoline har jeg fået en effektiv, kompetent og fantastisk hjælp til endelig at komme af med gamle, grimme kar- sprængninger på benene. Små problemer fikses med én behandling... Näytä lisää

Jeg vil give city care den bedste anbefaling .. jeg har fået en laser en behandling af min pigment forandring el pigment plet . jeg blev behandlet af meget professionelle Nikoline der gik meget op... Näytä lisää

1. Kauneushoitola
  2. Day spa -hoitola
  3. Ihonhoitoklinikka
  4. Erikoisklinikka

Hos CityCare er kun det bedste godt nok. Du vil hos os kun blive behandlet af højtuddannet fagligt personale, der stiller mindst lige så store krav til resultatet af din behandling, som du selv gør, og vi arbejder efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Hos CityCare er du sikret: Højtuddannet og erfarent personale God tid til rådgivning Et sikkert, naturligt og tilfredsstillende resultat af behandlingen

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Stor faglighed og omsorg

En rigtig god klinik der hjælper med behandlinger af rynker m.m.

Stor faglighed. effekt og har du angst “nåle angst” så er der hjælp her, lidt smerte og masser af hjælp.
Tak til City Care

7. heinäkuuta 2025

Et sted ikke kun få kvinder…

Jeg har fået behandling af Pia i mange år efterhånden.
Jeg følger mig trygt, da hun er meget proffesionel og bliver grundigt vejledt hvergang. Jeg har fået Botox i bekymringesrynker, samt filer under øjnene.
Er super tilfreds med resultaterne og vil helt sikre fortsatte med at komme tilbage.
Kan varm anbefale Pia R, meget proffesional og ærlig i hendes analyse og vejledning

23. huhtikuuta 2025

Jeg føler mig i virkelig trygge hænder…

Jeg føler mig i virkelig trygge hænder ved hvert eneste besøg. Min behandler er Nicoline og hun er meget dygtig til at forklare alt, så jeg føler mig rolig og ved, at jeg er i kompetente hænder. Samtidig har jeg hele tiden fået at vide, at jeg kunne henvende mig pr. tlf. ved ethvert tvivlspørgsmål. Dette har jeg benyttet mig af en enkelt gang og der var omgående svar. Men oftest har jeg ikke dette behov, fordi Nicoline er rigtig dygtig til at forklare alt.
Fra mit første besøg har jeg nærmest følt, at jeg kom og besøgte gode venner, fordi der er sådan en venlighed og imødekommenhed på klinikken. Det kan nærmest ikke understreges nok.
Alt udstyr virker topprofessionelt og det er kvalitet. Min research inden første besøg bragte mig vidt omkring, men jeg var ikke i tvivl om, at det her skulle være mit behandlingssted pga. den kvalitet og relevante uddannelser, der lå bag og dette blev kun understreget af mit første besøg, hvor Nicoline i den grad havde styr på det hele.

Kan varmt anbefales <3

De sidste seks måneders behandling af Nicoline i City Care har været en SÅ dejlig oplevelse hele vejen igennem! Jeg er sjældent blevet mødt af nogen så imødekommende, rar og beroligende som hende, og så har hun fuldstændig styr på alt, der har med min behandling at gøre, hvilket gør det super hyggeligt og afslappet at være forbi. Resultaterne taler nærmest for sig selv, men at have hende som behandler gør, at jeg ser enormt meget frem til hver eneste session, vi har <3

Super behandlinger hos Nicoline

Super behandlinger hos Nicoline - hun er så dygtig til sit arbejde og virkelig god til at forklare forløbet. Meget nærværende og man er så tryg hos hende. Hun får min allerbedste anbefaling.

8. kesäkuuta 2023

Tak fra en loyal og glad kunde

Jeg har været kunde i CityCare i mange år, og håber af hjertet på at fortsætte det. Jeg føler mig altid velkommen, hjulpet til og får det bedste råd, og jeg har et rigtig godt forhold til dem på klinikken, Pia som er min behandler er meget dygtig professionelt og også en sød og glad person. Nicoline er rigtig sød og imødekommende - hun er en stjerne ❤️ tak piger!

6. kesäkuuta 2023

Rigtig god oplevelse!!

Jeg har for lidt tid siden fået lavet Lipfiller behandling af Signe, og jeg er simpelthen blevet så glad for resultatet. Hun er rigtig dygtig, og hun formår at opfylde de forventninger man har til selve behandlingen.
Jeg kan klart anbefale Signe, og generelt CityCare - super professionelt!

11. toukokuuta 2023

Nicoline er altid så behjælpelig og…

Nicoline er altid så behjælpelig og nøjagtig. Har kommet hos hende i nogle år efterhånden og hun giver mig en følelse af tryghed. Det er vigtigt for mig som kunde når det omhandler min krop. Kan varmt anbefale City Care og Nicoline.

25. huhtikuuta 2023

Pia fra City Care er så dygtig

Pia fra City Care er så dygtig. Jeg ved at jeg er i gode hænder når hun laver mine læber med filler, og jeg er altid super glad for resultatet.

Hun kan varmt anbefales. ❤️

6. maaliskuuta 2023

Fedfrysning…

Jeg har nu fået to fedfrysning behandling på min mave, grundet ujævn fed fordeling pga. en meget gammel ar. Jeg var meget skeptisk om hvorvidt behandlingen vil hjælpe, men Nicoline overbeviste mig, at behandlingen ville afhjælpe mit problem. Allerede efter en behandling kunne jeg se og mærke et meget overraskende resultat. Min mave ser meget mere jævn ud, og ”pølsen” over min ar er blevet betydeligt reduceret. Min slappe ud på maven virker fastere og pænere. Jeg nyder at se på min mave nu og glæder mig til at min næste behandling.
Udover at behandlingen virker vil jeg også takke den søde, omsorgsfulde og sidst og ikke mindst professionelle medarbejde, Nicoline for at tage godt imod mig og forklare processen omhyggeligt og troværdigt.
Tak for den fantastiske oplevelse 😊

22. helmikuuta 2023

Tillidsvækkende, professionelt - prøv det!

Super professionelt hos Nicoline hos City Care. Kan absolut anbefales. Meget personligt og behandlingen startes først, når man er ordentligt informeret. Undervejs bliver der også informeret om, hvad der sker. Efterfølgende god orientering om, hvordan man skal gøre for det optimale resultat. Tak, Nicoline, vi ses igen 🤗
Sanneh Malsbo

12. helmikuuta 2023

Var hos City Care Hellerup i dag til…

Var hos City Care Hellerup i dag til behandling hos Nicoline igen igen, kæmpe stor anbefaling herfra, hun er simpelthen så dygtig til det hun laver og er bare altid i det skønneste humør. Jeg fik lavet laser mod karsprængninger på mine ben, og man kan bare se gang på gang hvordan det virker! Selv efter få behandlinger kan man se er tydeligt resultat! Fantastisk og et kæmpe stort tak endnu engang til dig Nicoline, for din fantastisk måde at tage imod mig på og bare dit skønne jeg. Stor anbefaling herfra.

9. helmikuuta 2023

Fantastisk behandling. Kan 100% anbefale Nikoline hos City Care.

Jeg er godt halvvejs igennem mine behandlinger. Jeg får fjernet hår med laser hos Nikoline fra City Care.
Og det virker bare..!!!

Jeg er så tilfreds med resultatet. Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv.
Nikoline er så behagelig at komme hos. Professionel, venlig og virkelig omhyggelig med sit arbejde.
City Care er fleksibel og meget imødekommen.

Jeg vil 100% anbefale stedet og Nikoline.

7. joulukuuta 2022