Cilu Strik - Garn og Design Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ stjerner herfra. Hurtigt levering, og med en sød personlig hilsen da jeg modtog min pakke, samt en lille gave ( 2 maskemakører) Ikke sidste gang, jeg vil handle her.

Jeg ville købe noget flot uldgarn til en trøje, men der var ikke nok garn i den farve. Så bestilte Stina noget, som blev forsinket af postvæsenet, og så fik jeg leveret mit indkøb af indehaverens far... Näytä lisää

hurtig levering. og der var en sød lille hilsen hånde skrevet på fakturaen. jeg handler helt sikker der igen.

1. Neulontatarvikkeet
  2. Askarteluliike
  3. Lankakauppa

Hos Cilu Strik - Garn og Design kan du finde en række kvalitets garner fra flere forskellige garn mærker, samt tilbehør til dit næste strikke eller hækle projekt. Find inspiration i de mange opskrifter i butikken. Derudover kan du finde egen producerede maskemarkør og projekttasker. Hos Cilu Strik kan du altid få rådgivning til dit næste strikke eller hækleprojekt, finde en opskrift eller lære en teknik. Cilu Strik tilbyde løbende garn-café hvor garn-elskere kan mødes og dele erfaringer og inspirere hinanden.

Erinomainen

Hurtig levering

19. huhtikuuta 2026

Fin og hurtig service

Fin og hurtig service
Betjening på fridag og ændring af bestilling i mit favør efter vejledning og forslag pr. mail.
Dog synes jeg at prisen 50 kr. for en opskrift i Pdf er lidt i den dyre ende😏. Ved godt der skal tjenes på eget design, men…

1. tammikuuta 2026

Hurtig handel

Hurtig handel, og levering. Kun +++ herfra :)

19. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Cilu Strik - Garn og Design

Tusind tak Dorte. Håber du kom godt i gang med dit projekt og bliver glad for resultatet. 🧶❤️

Virkeligt godt!

Kanon kundeservice og gode strikketips!

4. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Cilu Strik - Garn og Design

Tusind tak for anmeldelsen - det glæder mig din oplevelse var så god. ❤️god sommer. Kh. Stina

Stor inspiration stort udvalg af garn

Var for første gang i butikken for at hente en ordre. Sikke en god oplevelse. Blev modtaget med imødekommenhed og hjælpsom faglig ekspertise. Lille butik med stort udvalg af garner og modeller. Stor inspiration.
Nu skal der gang i pindene, så jeg kan genbesøge Cilu strik.

23. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Cilu Strik - Garn og Design

Hej 👋 og tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder mig virkelig at du fik en god oplevelse og takker for dit besøg i butikken. Håber svigersønnen bliver glad for sweateren.