Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Todella pettynyt!!!!!!!!! Tilasin reilut 5 viikkoa sitten. Sähköpostiin vastataan jos vastataan. Olen pyytänyt rahoja takaisin, mutta en saa suoraa vastausta siihenkään.Jokin kone, Jenny vastaa aina... Näytä lisää
Sivujen mukaan pidennyksiä oli saatavilla, mutta varastotilanne oli väärin. Minulle ei ilmoitettu asiasta, ennen kuin kyselin itse tuotteiden perään. Toimitustavaksi maksoin pikatoimituksen, eli tuott... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yhteystiedot
OFFICE 7 35-37 LUDGATE HILL, EC4M 7JN, London, Yhdistynyt kuningaskunta
- support@chloes.fi
- chloes.fi
Muut katsoivat myös näitä
Älä osta Chloe’silta!! Konkurssiyritys huijaa rahat asiakkailtaan.
Olen 10 vuotta tilannut Chloe’silta clip-on hiustenpidennyksiä. Tykkään niiden laadusta, sillä ne sopivat hyvin karheaan hiuslaatuuni. Siispä annan yhden ainoan tähden hiuspidennysten laadulle. Siitä huolimatta asiakkuuteni päättyi tähän enkä missään nimessä suosittele kenellekään tätä yritystä.
Tilausten kanssa on aina ollut enemmän tai vähemmän ongelmia. Muutaman kerran on lähetetty väärän väriset hiuspidennykset, pari kertaa tilaus ei ole lähtenyt ollenkaan ilman asiaan puuttumista ja välillä myydään tuotetta, jota ei ole ollut varastossa ja jota ei edes ole tulossa varastoon. Aina on jotain ongelmia, eikä niiden ratkaisua helpota Jenny-robotin kanssa ”asioiminen”.
Edellisellä ostokerralla (v. 2019) minulle lähetettiin väärän väriset pidennykset. En meinannut saada vastausta reklamaatioon, mutta kun uhkailin asiakkuuteni lopettamisella, asiat alkoivat hoitua: sain palautusosoitteen ja oikean väriset pidennykset.
Koska 10 vuoden ajan tilaukset ovat aina lopulta sujuneet ongelmista huolimatta, uskalsin tilata marraskuussa 2021 jälleen hiustenpidennykset. En saanut tilaus- tai toimitusvahvistusta, joten pyysin sitä asiakaspalvelusta. Sain sen parissa päivässä, joten kaikki vaikutti olevan ok tilauksen suhteen. Siitäkin huolimatta pidennykset olivat jälleen väärän väriset.
Tein reklamaation, pyysin palautusosoitetta ja oikeaa tuotetta tilalle. Tein tämän kolme kertaa kolmella eri kielellä. Kukaan ei ole vastannut kahteen kuukauteen. Lopulta otin yhteyttä Euroopan kuluttajakeskukseen, joka hoiti asiaa eteenpäin ja selvitti yrityksen olevan Ruotsin valtiolle ison määrän velkaa verorahoja ja menneen konkurssiin 23.12.2021.
Aivan ala arvoinen yritys
Aivan ala arvoinen yritys. Tuotetta ei pysty palauttamaan ja asiakaspalvelu tapahtuu robotin kautta. Ei ikinä kannata tilata
Asiakaspalvelu ala-arvoista ja palautus mahdotonta
Tilaus lähti puoliksi vahingossa ja yritin samana iltana peruuttaa laittamalla viestiä useampaa kautta. Vastaus tuli vasta, kun tilaus oli noudettavissa postissa.
Sekään ei ollut vastaus kysymykseeni ja kesti jälleen useampi viikko ennen kuin sain osoitteen minne tuote pitää lähettää. Osoite on sitten Virossa ja postimaksut pitää maksaa itse. Jos et maksa 30€ maksavia postikuluja ei tilaustasi voida seurata, eikä näin ollen esim Klarna hyväksy sitä palautuksena.
Olen tiedustellut onko palautukseni saapunut perille, mutta mitään ei kuulu. Paketti on palautettu 14.4.2021 ja nyt lasku pitää maksaa vaikka tuotetta en pitänyt. Hienoa palvelua.
Rahat menivät
Rahat menivät mutta mitään ei ole tapahtunut tai tullut. Asiakaspalvelu ei vastaa lukuisista yhteydenotoistani huolimatta.
Tilasin pidennykset
Tilasin pidennykset, maksoin ne, mutta sairastumiseni vuoksi, paketti jäi minulta hakematta. Asiaa on nyt selvitetty toista kuukautta, jossa keskustelen jonkin robotti Jennyn kanssa eikä asia etene mihinkään. Jos pidennyksiä täytyy vaihtaa tai muuten vain asioida tämän yrityksen kanssa, voin kertoa että erittäin hankalaa. En suosittele kyllä kellekkään!
Myy tuotteita mitä ei edes ole…
Myy tuotteita mitä ei edes ole varastoissa. Tilasin pidennykset, ja kun ei alkanut kuulumaan eikä tullut tilausvahvistusta niin kysyin ovatko tulossa. Kuulemma tilaamani väri loppu, vastasin viestiin kolme eri sävyä jotka käy myös. Nämä kaikki olivat myös loppu. Peruutin tilauksen ja en kyllä tilaa uudestaan. Tänä aikana olisin ehtinyt tilata pidennykset mistä tahansa muualta useampaan kertaan. En ehtinyt saada pidennyksiä tapahtumaa varten johon ne olisin halunnut.
Verkkokauppa ei ajan tasalla
Verkkokauppa ei ajan tasalla. Myivät tuotteen jota heillä ei ollut. Eivät lähettäneet asiasta mitään tietoa. Eivät palauttaneet maksamaani summaa vaikka pyysin. Melkein kahden kuukauden kuluttua tuotteen maksusta lähettivät viestin että nyt tilaamaani tuotetta on. Lähettivät kuitenkin väärän tuotteen. Verkkosivuillaan kertovat että palauttaa ei voi ellei ota heihin ensin yhteyttä. Kysyin siis palautus ohjeita. Toimin ohjeen mukaan. Postissa kertoivat että ei enää onnistu nykyään näin. Täytyy olla palautus koodi. Lähetin viestin chloesille jossa kysyin asiasta. Eivät vastanneet. Pitivät rahat ja minulle jäi tuote jota en tilannut ja jolle minulla ei ole mitään käyttöä. Erittäin epäluotettavaa palvelua. En voi suositella.
Surkeaa palvelua
Ensin en saanut tilaamiani tuotteita moneen viikkoon. Kyselin tilaukseni perään ja sieltä vastattiin viiveellä, ettei hiuksia ole. Olisin tässä ajassa ehtinyt tilaamaan muualta. Ilmoitin, että haluan peruuttaa tilaukseni, koska tilaisuus johon olisin halunnut hiukset oli jo mennyt. Olen 2 kuukautta sitten peruuttanut tilaukseni ja sain sähköpostiini viestin, että asia ok. Nyt minua kuitenkin yritetään saada maksamaan tuotteista joita en saanut ja vaikka olen kaupan purkanut. Olen 2 viikkoa yrittänyt saada vastausta liikkeestä, että tekevät asialle jotain. Ei mtn vastausta. Nyt sain vastauksen, että olenko varma siis etten halua lyhyempiä hiuksia kuin olisin tilannut. Joo en halua, kun olen 2kk sitten jo peruuttanut koko tilaukseni. En ymmärrä miten voi olla näin hankalaa asioida tämän yrityksen kanssa.
Vastaava kokemus kuin edellisellä…
Vastaava kokemus kuin edellisellä kirjoittajalla. Tilasin ja maksoin tuotteet 14.12.2019 ja ensimmäisen kerran olin yritykseen yhteydessä 1.1.2020 jolloin "Jenny" vastasi kyseisen sävyn loppuneen ja että tilaus lähetettäisiin seuraavalla viikolla. Näin ei tapahtunut. Seuraavan kerran kyselin tilaukseni perään 23.1. johon ei enää vastattu, 25.1. jätin pyynnin rahojen palautuksesta, mutta ainakaan toistaiseksi siihen ei ole reagoitu.
Missään vaiheessa verkkokaupassa ei näkynyt, että tuote olisi loppunut varastosta vaan sille luvattiin normaali toimitusaika.
Olen itse ollut nyt yhteydessä Klarnaan asian suhteen ja siitä positiivista sanottavaa tämän tilanteen käsittelyssä.
Todella pettynyt!!!!!!!!
Todella pettynyt!!!!!!!!!
Tilasin reilut 5 viikkoa sitten. Sähköpostiin vastataan jos vastataan. Olen pyytänyt rahoja takaisin, mutta en saa suoraa vastausta siihenkään.Jokin kone, Jenny vastaa aina samalla tavalla ja toivottaa aurinkoista päivää. En usko, että saan tilaustani ikinä. Sinne meni 86 euroa. Älkää heittäkö rahojanne hukkaan.
Olen tilannut kuukausi sitten hiukset…
Olen tilannut kuukausi sitten hiukset toimitus ajaksi kuvataan 4-6 pv
Kyselin muutaman viikon päästä tilauksen perään onko lähetetty ei koska tuotetta ei ole varastossa luvataan seuraavalle viikolle lähettää kun tulee varastoon no kyselin sit perjantaina onko lähetetty ei voimme lähettää sen maanantaina no tiistaina kyselin ja keskiviikkona ei vastata enään viestiin Mitään. Ei kait siinä lahjaksi tilasin hiukset ja ennäkoin 5 viikkoa aikaisemmin ja kyselinkin että kerkiääkö jouluksi niin kuulemma ehdottomaksi no ei taida kerätä jos oisin tiennyt tän säätämisen niin olisin tilannut tuotteen jostain muualta kun turhia lupauksia vain.
Good quality and good prices
Ensimmäisellä kerralla tilaus toimi…
Ensimmäisellä kerralla tilaus toimi hienosti ja hiusten laatu todella hyvää. Toisella kerralla tilausta ei kuylunut ja sain vastaukseksi ettei ko väriä ole varastossa, lähettävät viikon kuluttua. Viikko kului ja jälleen sain tismalleen sanatarkkaan saman viestin. Tilauksen peruutus vaikeaa ja vastauksen saaminen yhteen viestiin kestää yli 12h. Harmi sillä täällä hiusten laatu parasta
Pidennykset eivät kestä kunnolla.
En suosittele
Tilasin teippipidennyksiä yhden paketin (sis. 10kpl teippiosioita). Tilauksestani en saanut tilausvahvistusta eikä lähetysilmoitusta koskaan tullut. Odotin 2 vkoa kuulematta mitään koko tilauksestani, kunnes laitoin asiakaspalveluun kyselyn, missä pakettini viipyy. Asikaspalvelusta Jenny niminen henkilö vastasi viestiini kertomalla, ettei tilaamaani hiusta ole heille siinä värissä, jonka tahtoisin ja kysyi korvaavaa väriä. Vastaukseksi laitoin kaksi eri värivaihtoehtoa, jotka minulle voitaisiin lähettää. Tähän viestiin en saanut vastausta, kumpaa väriä saisin, tuli vain viesti, että lähetämme paketin postiin. Paketti lopulta tuli, hiuksissa ei ollut moittimista, mutta paketti sisälsi vain 8 kpl teippihiuksia eikä luvattua 10 kpl. Lähetin jälleen Jennylle viestiä ja kysyin laittavatko he minulle loput 2kpl hiuksia tulemaan vai vähennetäänkö tuo 2kpl hinta pois laskusta. Vastaukseksi sain, että he ovat muuttaneet paketin kokoa 8 kpl, vaikka nettisivuilla lukee, että yksi teippihiuspaketti sisältää 10 kpl teippiosioita, näin luki myös kuitissa, joka paketin mukana itselleni tuli. Jenny lopulta ehdotti - 20% vähennystä laskulta. Onneksi tilasin tuotteeni klarnalla ja olen heille pystynyt ilmoittamaan näistä ongelmista ja saanut laskuni tauotettua. Katsotaan saanko tuota 20% alennusta koskaan vai joudunko vielä maksamaan tyhjästä.
Tein tilauksen ja vasta kyseltyäni…
Tein tilauksen ja vasta kyseltyäni saapumisilmoituksen perään, sain tietää, että sävy on loppu. Kysyin asiakaspalvelusta neuvoa, olisiko suositella toista sävyä, joka olisi lähimpänä tilaamaani sävyä. En saanut koskaan suositusta, vaan taas tiedon, että tilaamani sävy on loppu. Tein uuden tilauksen ja koko tilausta ei asiakaspalvelun mukaan löytynyt mistään. Tein kolmannen tilauksen, josta en ole saanut minkäänlaista tilausvahvistusta tms.
Sinetti pidennys
Sinetti pidennys hyvä laatuista hiusta, mutta hiusta liian vähän yhdessä sinetissä.
Asiakaspalvelu on surkeaa.
Asiakaspalvelu ei toiminut…
Asiakaspalvelu ei toiminut viimeisimmällä kerralla. Odotin 2kk rahojeni palautusta, koska tilaamani tuotteet eivät vastanneet väriltään mitä odotin. Hiusten laatu hinta/laatusuhteellista, ei priimaa, mutta ei kallistakaan...
Surkeaa asiakaspalvelua
Surkeaa asiakaspalvelua. Homma ei toimi. Kaksi kertaa tilannut, toisella kerralla annoin uuden mahdollisuuden, ei olisi kannattanut. Tilatessa tuotetta verkkokauppa kertoo, että tuotetta on saatavilla. Kun sitten kahden viikon jälkeen kyselet tilauksesi perään, ( josta et ole saanut edes tilausvahvistusta) tämä surkea asiakaspalvelu-botti-jenny lähettää sinulle uudelleen ja uudelleen samoja viestejä, eikä vastaa läheskään kaikkiin kysymyksiisi. Kolmannella viikolla luvataan toimitus seuraavalle viikolle, mutta kun kyselet uudestaan perään, niin luvataan toimitus jälleen seuraavalle viikolle, niin kuin ei olisi tuota edellistä lupausta tehtykään. Vältä niin kaukaa kun voit!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.