Chestoshop Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een Chesto beamer gekocht en gebruik hem inmiddels al een tijdje. Hij werkt echt supergoed en ik ben er erg tevreden mee! Daarnaast is de service uitstekend: snel, vriendelijk en behulpzaam... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb zowel de robotstofzuiger als de steelstofzuiger en ik ben er ontzettend tevreden over. Het huis is binnen no time netjes en schoon. Makkelijk in gebruik, gaat lang mee en lichtgewicht. Zeke... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Alles was top geregeld. Product zag er goed uit, kwaliteit is prima en de levering was sneller dan verwacht. Duidelijke info en prettige service. Zou Chestoshop zeker weer gebruiken.

Yrityksen kirjoittama

ChestoShop is een Nederlandse webwinkel gespecialiseerd in slimme huishoudtechnologie. Ons assortiment richt zich op producten die het dagelijks leven makkelijker maken — van krachtige steelstofzuigers en robotstofzuigers tot beamers en babyproducten. Wij geloven in eerlijke technologie voor iedereen. Dat betekent: goede producten, zonder de opgeblazen prijskaartjes van grote merken. Bij ChestoShop betaal je voor kwaliteit die het verschil maakt, niet voor een logo. Onze klanten kiezen voor ons vanwege de transparante aanpak. Geen verborgen kosten, geen onduidelijke garantievoorwaarden. Gewoon eerlijke prijzen, snelle levering en een klantenservice die er echt voor je is. Of je nu op zoek bent naar een stille robotstofzuiger die zelfstandig je huis schoonmaakt, een lichte steelstofzuiger met professionele zuigkracht of een Full HD beamer voor een echte thuisbioscoop-ervaring — bij ChestoShop vind je altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding. Wij leveren door heel Nederland en België, met gratis verzending vanaf €30, 30 dagen retourrecht en 2 jaar fabrieksgarantie op alle producten. Omdat we vinden dat goede technologie voor iedereen beschikbaar moet zijn.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

59 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

beamer gekocht en tevreden

beamer gekocht en tevreden. ik vind een tv niet altijd top en vooral in een grote ruimte is een beamer ideal. Duidelijke handleiding en ziet er gewoon goed uit. zeer tevreden!

10. syyskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Chesto: Leuk totdat het stuk gaat

Beamer ging binnen enkele maanden kapot. Chesto biedt helaas reparatie aan, geen vervanging. Beamer is dus een aantal weken weg. Communicatie met klantenservice verloopt stroef: je moet vragen om verzendinstructies en een label en die komt vervolgens na weken wachten nog steeds niet. Zonde dat ze voor een paar tientjes (want wat kan de kostprijs nu zijn van een beamer van 120 euro…) deze klantervaring voor lief nemen.

1. syyskuuta 2026
Chestoshop-logo

Vastaus yritykseltä Chestoshop

Hi Bas,

Vervelend om te horen dat je een vervelende ervaring hebt gehad met onze klantenservice, we lossen het graag voor je op.

Zou je een mail kunnen sturen naar: customerservice@chesto.net.
We helpen graag.

Chesto

Super tevreden met Chesto

Super tevreden met Chesto! Ik heb een robotstofzuiger bij hen gekocht en ben echt heel blij met mijn aankoop. De stofzuiger werkt geweldig en maakt het dagelijks schoonmaken zoveel makkelijker. Ook de service is top vriendelijk, snel en behulpzaam. Heel fijn om te merken dat ze echt klaarstaan voor hun klanten. Zowel het product als de service zijn absoluut een aanrader!

15. syyskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin