Waardeloos bedrijf. Ik heb mijn bestelling geannuleerd en dat was op 28 augustus en nog geen geld terug ze zeggen dat ik het nooit gekocht hebt bij hun maar klopt helemaal niks van. Bestel daar nooit... Näytä lisää
Heel slechte service, na de bestelling die overigens snel binnen was, gevraagd om een BTW factuur ivm een zakelijke aankoop. Eerst via de website een formulier ingevuld - geen reactie - toen via de ma... Näytä lisää
Echt ongehoord hoe dit bedrijf te werk gaat. Het planken van het dressoir die ik ontving waren gespleten en er zaten verder vlekken op. Ook het bevestigingsmateriaal klopte niet. Het was duidelijk al... Näytä lisää
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 22 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Muut katsoivat myös näitä
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Ik heb mijn bestelling geannuleerd en dat was op 28 augustus en nog geen geld terug ze zeggen dat ik het nooit gekocht hebt bij hun maar klopt helemaal niks van. Bestel daar nooit wat
Goede ervaring
Heb een bezem besteld waarvan de levertijd binnen 1 a 2 werkdagen zou zijn. Dit bleek echter langer te zijn. Een mail gestuurd met de vraag of de levering bespoedigd kon worden omdat ik het pakket door omstandigheden anders niet meer in ontvangst kon nemen. Werd direct op gereageerd en twee dagen later had ik het pakket. Alles goed gegaan.
nog steeds mijn geld niet terug had…van cheqo waardeloos bedrijf koop er niks bij
nog steeds mijn geld niet terug had een laptoptafel besteld via bol com 12 augustus zou de 13 de bezorgd worden maar de post. nl bezorger had hem naar het afhaal centrum gebracht na 5 dagen is hij terug gestuurd maar ik heb nog steeds mijn geld niet terug van CHEqo
44,99 was die tafel nu kreeg ik van bol com weer een mail dat de ze mijn retour hebben verwerkt maar het retour is gelijk naar CHEQO gegaan het was daar de 24 augustus al aan gekomen dus hadden ze mij allang terug moeten betalen nu gaat bol com dat weer ineens doen maar nu moet ik weer 5 werkdagen wachten ja dit vind ik niet normaal ook bestel ik ook nooit meer bij bol com
cheqo oplichters niet bij kopen
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf! Een product besteld wat voorradig was en binnen 24 uur verzonden zou worden. Nu 6 dagen geleden besteld. Mail verzonden met de vraag waar de bestelling blijft, 2 dagen geleden werd er beloofd dat ik ‘binnen 1 werkdag’ bericht zou krijgen. Wederom niets! Geld weg dus. Hier niet bestellen!
Folding trolley XL besteld
Folding trolley XL besteld, Folding trolley L geleverd. Cheqo reageert niet op mijn mail met de vraag of de geleverde trolley L wel de juiste is.
Cheqo is telefonisch onbereikbaar.
Jammer Cheqo; ik zal niet gauw bij jullie nog iets kopen.
Cheqo zijn oplichters
Ik had 6 redelijk dure exclusieve theeglazen besteld. GLS is de vervoerder. Volgens de gegevens van GLS zou het pakket afgeleverd zijn maar ik heb niets ontvangen. Mailen met Cheqo en GLS heeft alleen een bezoek van GLS chauffeur opgeleverd of ik een formulier wilde ondertekenen dat ik het niet ontvangen heb. Chauffeur gaf aan dat hij ook geen vergoeding krijgt als product niet is afgeleverd. Hierna tijdje stil maar geen reactie vanuit GLS en Cheqo. Hierna wederom gemaild met Cheqo maar gewoon geen antwoord krijgen en of zending alsnog opnieuw verzonden wordt. Als je belt krijg je standaard voicemai dat men niet bereikbaar is in tegenstelling wat Cheqo klantenservice dat men telefonisch bereikbaar is. De naam klantenservice zou men niet mogen gebruiken en zijn gewoon oplichters. Niet antwoorden en klant gewoon negeren. Waarschuwing voor andere consumenten, BESTEL HIER NIET.
Op 23-12-2025 besteld, nog niks ontvangen!
Op 23-12-2025 een bestelling geplaatst, nog niets ontvangen en geen updates, de bestelling is wel bevestigd. Op de site staat dat ze telefonisch bereikbaar zijn maar je krijgt een bandje dat ze dat niet zijn. Tot op heden geen idee of er nog iets geleverd gaat worden! Slechte zaak dit. Mocht het opgelost worden dan pas ik mijn review aan.
LET OP GEEN RETOUR MOGELIJK! SCHADALIG!
LET OP: als je iets koopt via de website is het NIET mogelijk om producten terug te sturen.
Er is geen knop retourneren. Als je belt krijg je een bandje, email wordt niet gereageerd. Ik kreeg een heel ander product dan dat ik besteld had, het is om geen enkele manier mogelijk om contact op te nemen.
Ik wil graag mijn bestelling retourneren maar het wordt je onmogelijk gemaakt!
Pakket retour gestuurd
Pakket retour gestuurd, maar 20 dagen later nog niet toegekomen bij Cheqo. Volgens hen moest ik het dan maar oplossen met Bpost en hen laten weten wat er aan de hand was met mijn retour pakket. ZEER slechte klanten dienst, totaal GEEN service ! Pakket retour gestuurd omwille van slechte kwaliteit van het product!

goed en snel geleverd
Héél tevreden!!!!
Snelle levering.
Mooi dekbedovertrek.
Mooie kwaliteit.
De afbeelding kwam overeen met dat van het plaatje.
Steelpan roest binnen een jaar + Slechte klanteservice
Ik raad deze steelpan en vooral de leverancier Cheqo.be ten zeerste af. Binnen een jaar begon de pan al te roesten – iets wat absoluut niet hoort bij een product dat als roestvrij en duurzaam wordt verkocht. Dit is een duidelijk geval van non-conformiteit: een pan hoort niet na enkele maanden al onbruikbaar te worden door roestvorming.
Na 13 maanden (dus slechts één maand na de officiële garantietermijn) heb ik dit gemeld. Je zou verwachten dat een serieuze leverancier dit probleem erkent en netjes oplost, zeker omdat het hier gaat om een fabricagefout en niet om verkeerd gebruik. Helaas dacht Cheqo.be daar anders over.
Ze weigerden geld terug te geven, ondanks dat het probleem niets met normale slijtage te maken heeft.
Na vele e-mails bleef hun houding star en klantonvriendelijk. Uiteindelijk hebben ze de klacht gewoon gesloten, zonder enige oplossing of tegemoetkoming.
Het enige positieve in dit hele traject is dat Bol.com – waar ik de pan oorspronkelijk kocht – wél mijn kant koos. Zij hebben uiteindelijk het aankoopbedrag teruggestort, omdat zij ook inzagen dat dit een duidelijk geval van non-conformiteit was.
Het is ronduit schandalig dat een leverancier zich zo opstelt: geen verantwoordelijkheid nemen, de klant laten ploeteren met eindeloze mails, en uiteindelijk de deur dichtgooien. Dit getuigt van een gebrek aan professionaliteit en respect voor de consument.
Kortom:
Productkwaliteit: ondermaats (roest binnen een jaar).
Klantenservice Cheqo.be: waardeloos, onverschillig en niet oplossingsgericht.
Bol.com: gelukkig wel correct en klantgericht.
Mijn advies: koop deze steelpan niet en vermijd Cheqo.be als leverancier. Het bespaart je een hoop frustratie en teleurstelling.

Waardeloos oneerlijk bedrijf
Waardeloos! kapotte spullen opgestuurd en " klantenservice' ( laat trouwens de service maar weg) probeert je daarna met een kluitje in het riet te sturen.
Beloven van alles maar uiteraard gebeurt er niets. Nooit iets van deze drop-shipper kopen mensen, je bent gewaarschuwd!!!

Terug betalen ho maar
Ik heb het product keurig netjes gekregen. Het was helaas anders dan verwacht. Toen we een set herbruikbare waterballonen over hadden gevraagd deze terug te sturen. Dit was mogelijk. Dit gedaan na meerdere keren een mail te hebben gestuurd over de terugbetaling nooit meer iets gehoord. Nu de rechtsbijstand er achter aangestuurd. Voor iedereen die hier ook last van heeft maak melding en zorg voor een claim.
Geld niet terug na retour!
Besteld artikel kon dezelfde dag niet meer geannuleerd worden, omdat deze zogenaam al aan de vervoerder was overgegeven. Dat bericht van de vervoerder kwam pas dagen later. Vervolgens is het aankoopbedrag na retour niet teruggestort.

Ze doen niet aan retour = GELD WEG
pakketje teruggestuurd maar nooit meer iets over gehoord. Heb meerdere malen gebeld maar ze geven aan dat ze telkens terugbellen, wat ze niet doen. Nooit geld ontvangen
Bestel nooit iets bij Cheqo! Zij kennen geen service!
Recent een vleesmes besteld bij bol.com via partner cheqo.
Na 2x gebruik al roest plekjes op het mes zichtbaar. Krijg je als advies het mes goed af te drogen na gebruik. Dit moet niet kunnen bij een mes van 20 euro. Ons vorige mes is duizenden keren in de vaatwasser geweest in 10 jaar tijd. Was helaas versleten maar nog geen roestplekje te vinden. Op de mails reageren ze nu niet meer.... oplichters!
Let op!! Koop nooit iets bij cheqo want service dat kennen ze niet.
Ik heb al een beoordeling geschreven…
Ik heb al een beoordeling geschreven met mijn klacht ,wel een mail ontvangen met vele excuses en op geantwoord maar het verschil van prijs terugstorten is er niets meer van te horen .wij voelen ons echt bedrogen ik zal er zeker niets meer aan bestellen .

Vastaus yritykseltä Cheqo
Hele slechte ervaring met dit bedrijf
Hele slechte ervaring met dit bedrijf. Tuinstoelen gekocht. Online staat beschreven dat het om aluminium stoelen gaat. Blijkt plastic te zijn. Wil ze retour sturen maar ik krijg geen reactie. Tweemaal gebeld. Mijn gegevens zijn genoteerd en zou terug worden gebeld. Klantenservice kan dit blijkbaar niet zelf af. Helaas belt niemand terug. Aan de reviews te lezen ben ik helaas niet de enige.
PAS OP OPLICHTERS!!!
Dit bedrijf doet aan pure, doelbewuste oplichting!!!
Product besteld, wel geleverd maar verkeerde maat.
EN NU BEGINT HET!
* hoe retourneren moeilijk uit te vinden
* klantenservice wel telefonisch bereikbaar dus lijkt heel wat. Echter deze vriendelijke dames zijn enkel een doorgeefluik naar de oplichters erachter!
* zij mogen en kunnen niets afspreken
* de 'echte klantenservice' is vervolgens enkel per mail 'bereikbaar'
* zij doen valse beloftes, reageren dan wel en dan niet
* maken klant verantwoordelijkheid voor retourkosten terwijl zij verkeerd leveren
* rekken tijd en houden je aan het lijntje, heel doelbewust. Dit net zo lang tot je het opgeeft of het 'vergeet'.
* zogenaamd wordt juist artikel dan alsnog toegestuurd. Even later blijkt dit niet meer op voorraad.
* frappante is dat het nog wel te bestellen is op de website zodat de volgende klant in de val kan lopen.
* contact duurt lang en er wordt soms tijden niet gereageerd.
* uiteindelijk ander artikel mogen uitkiezen. Zou verzonden worden direct. Gebeurt ook niet.
* ruim 2 maanden verder en heb geen artikel en ook op verzoek om geld terug wordt niet gereageerd.
Bestel hier niet!!!!!