Cheapassbikes Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Julie hadden mij de verkeerde fietstassen gestuurd. Ik had een duurdere ge ordered dus had ik een klein berichtje gestuurd om dat even te vertellen en ik kreeg mijn geld terug. En ik mob de fietstas d... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Super goede ervaring, mooi fiets, snelle en vriendelijke levering. Echter stond op de site dat de fiets geen versnellingen had, en dat is wel zo. Ik wilde expliciet geen versnellingen omdat die snel k... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goede manier om 2e hands fiets te kopen. De website geeft ruime keuze, en omdat je ook via WhatsApp kan communiceren, en snel antwoord krijgt, gaat de informatieverstrekking heel gemakkelijk. Onze oud... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben erg tevreden met de fiets die ik heb ontvangen. Ik had per ongeluk de verkeerde besteld, maar de klantenservice heeft deze heel vriendelijk omgeruild, waarvoor mijn dank. Helaas ging er vlak vo... Näytä lisää

1. Polkupyöräliike
  2. Polkupyörien tukkumyynti
  3. Pyöräilytarvikkeet
  4. Käytetyt polkupyörät

Yrityksen kirjoittama

Goedkope fiets kopen? Cheapassbikes.nl geeft tweedehands fietsen een nieuw leven, lekker duurzaam! Onze fietsen zijn opgeknapt en gecontroleerd door ervaren fietsenmakers en zijn 100% technisch in orde en klaar voor gebruik. Wij bieden een ruime keuze aan allerlei soorten fietsen, van omafietsen tot elektrische fietsen. Voor ieder wat wils! Daarbij monteren wij accessoires zoals een fietsmand of een kinderzitje geheel gratis. En het beste: GRATIS thuisbezorging binnen 2 werkdagen!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

118 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Bought 2 bikes, many options, helpful staff

Bought 2 bikes from them. They have a massive selection, you can try them out before you make a decision. So this works perfect for us, they were all very friendly and helpful. 10/10 for experience

10. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Midden in sneeuw ben ik goed geholpen…

Midden in sneeuw ben ik goed geholpen men luisterde erg goed naar mijn wensen en snel loop ik met twee fietsen naar buiten, o nee ik word thuis gebracht.

Een voor mij en een voor mijn vriendin helemaal nagekeken

Thuis brengen is geen service maar komt goed uit zodat oude fietsen gelijk opgehaald worden.

Het was erg koud naar erg warm ontvangen

Dank
Dorus

5. tammikuuta 2026

Tweedehands fiets

Tijdens de koude winterdagen waren ze nog steeds zo behulpzaam om mij te helpen. Een mooie en goede kwaliteit tweedehands fiets voor een goed prijsje.

3. tammikuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Een betere bereikbaarheid naar het bedrijf bedrijf

Bereikbaarheid!!

4. joulukuuta 2025
Cheapassbikes-logo

Vastaus yritykseltä Cheapassbikes

Beste Gerda,

Bedankt voor je feedback! Vanwege drukte waren wij helaas niet in de gelegenheid je oproep direct te beantwoorden. Wij hebben je binnen een uur teruggebeld en je vragen beantwoord.

We zullen ervoor zorgen dat we makkelijker bereikbaar zijn, zowel telefonisch als per mail en whatsapp!

Met vriendelijke groeten,

Cheapassbikes

Saanut 5/5 tähteä

I recently purchased a bike from this…

I recently purchased a bike from this website, and I couldn’t be happier with the whole experience. The price was fantastic—definitely one of the best deals I found after comparing several options. On top of that, the customer service was outstanding. They were friendly, responsive, and made sure all my questions were answered quickly.

The bike arrived on time and in perfect condition. Overall, I’m extremely satisfied with both the product and the service. Highly recommended!

7. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

2 weken van de fiets kunnen genieten en…

2 weken van de fiets kunnen genieten en nu ligt de crank er al af…, dacht een duurdere fiets te kopen en meer dan 250 betaald. Zodat hij langer mee kon gaan, teleurstelling was groot.

3. marraskuuta 2025
Cheapassbikes-logo

Vastaus yritykseltä Cheapassbikes

Beste Coenraad,

Jammer om te zien dat u meteen een negatieve beoordeling heeft geplaatst zonder ons eerst te contacteren. We lossen problemen normaal gesproken graag direct samen op.
We hebben u meerdere keren geprobeerd te bellen, maar konden u niet bereiken.

Wij bieden 30 dagen garantie en zijn goed bereikbaar per telefoon, whatsapp of email.

Met vriendelijke groeten,

Cheapassbikes

Saanut 4/5 tähteä

Vriendelijke verkoper

Vriendelijke verkoper. Goede service. De fiets was snel geleverd , helaas niet het goede model maar dat werd gelijk opgelost. Fijn dat er serieus op je vragen wordt ingegaan. Enig puntje, sommige dingen niet heel duidelijk over de fiets: zit er wel of geen slot bij ? Dit kan misschien nog duidelijker worden vermeld in de advertentie. Verder heel vriendelijk en geeft je een betrouwbaar gevoel, dat zie je niet vaak meer.

24. lokakuuta 2025

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin