Yritys on vastannut
Vi på RWS Sweden har, när det kommer till julgåvor till våra anställda, använt oss av Charma i ett par år nu och våra anställda älskar dessa gåvokort! De tycker om att det finns så mycket att välja me... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ibland får man riktigt bra idéer, men så brukar det antingen bli alldeles för dyrt eller så hinner man inte lösa det i tid. Vi fick en bra idé som en företagspresent, dock med väldigt kort varsel.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ringer alltid upp och påminner när det är dags för beställning, skickar ut länk så man kan se vad som ingår. Bra varor att välja på och perfekt gåva till anställda som kan välja efter behov. Trevlig b... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Drottninggatan 43E, 582 27, Linköping, Ruotsi
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Dålig feedback på att varan är skickad/ levererad. Min beställning var försenad men fick ingen vetskap om detta.

Vastaus yritykseltä Charma
Bra produkter/utbud, enkelt att beställa. Bra kontaktpersoner och uppföljning av beställningar.
Kan bara rekommendera!!

Vastaus yritykseltä Charma
Vi använde oss av Charma för julens gåvor till våra anställda och var nöjda med bra produkter och väldigt fin service. Kan rekommendera!

Vastaus yritykseltä Charma
Smidigt att få kontakt med företaget för hjälp och rådgivning kring beställningen.
Mycket trevligt bemötande som löste min fråga på nolltid. Tack!

Vastaus yritykseltä Charma
Snabbt och enkelt, trevlig personal och fina gåvor. Vi har varit nöjda kunder sedan 2020!

Vastaus yritykseltä Charma
En smidig och professionell upplevelse från början till slut. Processen var enkel, tydlig och effektiv, och allt fungerade precis som utlovat. Uppskattades verkligen av mottagarna och gjorde det lätt att ge en flexibel och modern gåva. Supporten kändes pålitlig och lösningen sparade både tid och administration. Kan varmt rekommenderas till andra som söker en uppskattad och problemfri lösning för personalgåvor..

Vastaus yritykseltä Charma
Alltid bra service; snabb återkoppling, lösningsfokuserade och bra kvalité på produkterna.

Vastaus yritykseltä Charma
Vi på Leadstar Media har använt Charma två år i rad nu och alla mina kollegor har varit så nöjda med utbudet av julklappar. Det är alltid uppskattat när man får välja sin julklapp själv!

Vastaus yritykseltä Charma
Vi använder Charma för julgåvor till dom anställda. Mycket smidigt och fina produkter!

Vastaus yritykseltä Charma
Excellent Service, very helpful and fast on answering any kind of questions.

Vastaus yritykseltä Charma
Använt Charma i tre år för julklappar till våra ca 30 anställda. Trevligt bemötande och bra service, och fina gåvor som varit fint inslagna. Det har också funnits flexibilitet och lösningar för våra önskemål. Extra tack till Anton för fin service!

Vastaus yritykseltä Charma
Haft kontakt med Anton på Charma flera år i rad inför julklappar till företag. Alltid fått snabb och professionell service, återkoppling och uppföljning som varit toppen.
Rekommenderar!

Vastaus yritykseltä Charma
Mycket bra service och bra utbud av gåvor, som gick att anpassa till vår målgrupp.

Vastaus yritykseltä Charma
The companies we worked with provided excellent service. They were easy to reach, responsive, and professional throughout the process. The Christmas gifts were of high quality and beautifully presented, making the overall experience very positive.

Vastaus yritykseltä Charma
Vi är jättenöjda! Väldigt trevligt kundbemötande och snabb återkoppling, bra service från början till slut. Ett stort och bra utbud av fina varor där det finns något för alla. Rekomenderas varmt !