Twee paar goede 'merk' laarsjes aangeschaft, helaas ging 1 paartje al snel kapot. Was waarschijnlijk een productiefoutje, andere paar wat ongeveer evenveel is gedragen is nog top. Dit aangekaart bij C... Näytä lisää
2 prachtige wollen bodywarmers gekocht waar ik heel blij mee ben. Snel verzonden. Ik was wel teleurgesteld in de manier waarop het binnenkwam: in een doosje gefrommeld dat met 1 stukje tape vastzat. V... Näytä lisää
Helaas ondervond ik wat problemen met de thermoboots voor kinderen. Daarom besloot ik een e-mail te sturen met de vraag of zij misschien tips hadden om dit probleem op te lossen. Tot mijn verrassing o... Näytä lisää
De voering van de laarsjes van onze dochter liet vrij snel los. Na hierover contact te hebben gehad met de klantenafdeling kregen we het aankoopbedrag terug om nieuwe laarsjes te bestellen. De laarsje... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
De drie zussen Wij zijn drie zussen én beste vriendinnen, ieder met onze eigen talenten die perfect samenkomen in het runnen van een business. Ondernemerschap zit in ons bloed – onze ouders waren ondernemers en wij verzonnen als kinderen al onze eigen “bedrijfjes”. Soms succesvol, soms gewoon voor de lol, maar altijd met passie. De echte vonk sloeg over toen we zelf kinderen kregen. Ineens waren we op zoek naar baby- en kinderkleding die meer was dan alleen mooi: stukken met een verhaal, gemaakt met aandacht en liefde. Tijdens een van die zoektochten keken we elkaar aan en wisten: dit willen we delen. Zo begon ons avontuur, gewoon vanuit de woonkamer in Amsterdam. Inmiddels is de voorraad verhuisd naar een grotere plek, en zijn ook onze werkzaamheden gegroeid – van pakketjes inpakken tot brand strategy, social media en het samenstellen van collecties die inspireren. Onze selectie is zorgvuldig en bewust. We kijken naar materialen, herkomst en het hele productieproces. Duurzaamheid is voor ons geen trend, maar de basis. We ontmoeten de makers, luisteren naar hun verhalen en kiezen alleen merken waar we écht in geloven. Zo bouwen we stap voor stap aan een shop vol parels voor kleine avonturiers met een grote glimlach.
Ringdijk 378, 2983 GS, Ridderkerk, Hollanti
- 079-8891999
- info@charlys.nl
- charlys.nl
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Super nette cummunicatie en…
Super nette cummunicatie en afhandeling. En altijd vernieuwend en van deze tijd! Mijn favoriete webwinkels voor kids!
Geweldige Online Boutique webshop!
Charly's is een geweldige online winkel met de aller leukste kleren voor kinderen. Veel items die ik al een tijd zoek kon ik hier vinden. Ook het gebruiksgemak van de website en de klantenservice zijn erg goed! Erg tevreden overall!
Super goede en snelle service
Super goede en snelle service! Helpen waar nodig en uiterst vriendelijk!
Ook altijd mooie producten van goeie kwaliteit
Keurige oplossing
Gelukkig kwam er alsnog een reactie. Er is netjes overlegd en uiteindelijk zijn de producten die leverbaar zijn verstuurd. En de pre order wordt uiteraard verstuurd als het binnen komt.
Al met al netjes opgelost en keurige service ( zie mijn oude bericht hieronder)
Een week geleden 3 artikelen besteld waarvan één een pre order. Ik had de 2 andere producten eerder verwacht.
Na 2 berichten te sturen hoe dat zit, beide keren geen reactie ontvangen. Later op de website tekst gevonden dat de andere artikelen pas verstuurd worden als ook de pre order binnen is ( wordt pas over 2 weken verwacht).
Het is uiterst klantonvriendelijkheid om geen reactie te sturen op de berichten. Daarnaast het had beter zichtbaar gemaakt moeten worden dat ik moet wachten totdat alles leverbaar is en dan pas alles gestuurd wordt.

Vastaus yritykseltä Charly's
Hele snelle levering
Hele snelle levering, mooi product van goede kwaliteit ontvangen.
Hele mooie webshop
Hele mooie webshop, snelle verzending en hulp bij bestellen :) aanrader!
Super snelle levering
Super snelle levering. Mooie babykleding besteld. Al twee keer. Zocht bepaalde artikelen die alleen bij charly’s op voorraad waren in de juiste maat. Kortom fijne webshop!
Prachtige producten
Prachtige producten! Snelle levering. Al met al super.
Snelle verzending en mooi verpakt
Klant op 1, super fijne afhandeling na beschadingd item
Super fijne afhandeling na een beschadiging op een ontvangen shirt.
Klant staat echt op 1.
Wat een heerlijke webshop!
Wat een heerlijke webshop. Prachtige merkjes, goede service, snelle levering en bovenal een cadeautje om uit te pakken! Dikke aanrader.
Mooie producten en snelle levering
Leuke webshop met mooie producten! Ook nog eens een super snelle levering. Hier ga ik zeker vaker shoppen.
Het product is supermooi en de levering…
Het product is supermooi en de levering ging heel snel. Als enigste verbeterpunt zou ik het goed vinden als op vragen via de Email geantwoord werd. Ik had namelijk een gepersonaliseerd product besteld en omdat er geen preview getoond werd, vroeg ik via Email of alles in goede orde is ontvangen en de naam goed is geschreven. Hier heb ik geen antwoord op ontvangen. Voor de rest helemaal happy!!
Wauw wat een fijn pakje!
Enorm blij met het engel winter pakje die ik besteld heb! Hele fijne wol stof, vooral fijn met dragen in de draagzak omdat hij niet direct heel dik is ;). Ik heb vrij laat in de middag besteld en had hem de volgende dag in huis. Top!
Snelle verzending en goed en leuk…
Snelle verzending en goed en leuk ingepakt. 🤩
Super tevreden
Super tevreden! Snelle services en super kwaliteit blij met het teddytasje met mn dochter haar naam! Handig voor bij haar op de opvang😍
Snelle levering.
Jasje van engel natur besteld. Heel mooi jasje. Heel blij mee. En ontvangen in een leuke verpakking :)
Super botjes
Super botjes. Lekker warm en goedgekeurd door ons dochtertje.
Kraamcadeau gekocht voor een vriendin
Kraamcadeau gekocht voor een vriendin, deze kwam helaas niet aan. Mega goed opgepakt en met een fijne oplossing gekomen!
Sympathieke webshop
Sympathieke webshop. Mooie spullen, snelle levering, vriendelijke communicatie.
Alleen de zoekfunctie (met name op maat) op de site is niet erg gebruiksvriendelijk.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.