Saanut 5/5 tähteä

Twee paar goede 'merk' laarsjes aangeschaft, helaas ging 1 paartje al snel kapot. Was waarschijnlijk een productiefoutje, andere paar wat ongeveer evenveel is gedragen is nog top. Dit aangekaart bij C... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

2 prachtige wollen bodywarmers gekocht waar ik heel blij mee ben. Snel verzonden. Ik was wel teleurgesteld in de manier waarop het binnenkwam: in een doosje gefrommeld dat met 1 stukje tape vastzat. V... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De voering van de laarsjes van onze dochter liet vrij snel los. Na hierover contact te hebben gehad met de klantenafdeling kregen we het aankoopbedrag terug om nieuwe laarsjes te bestellen. De laarsje... Näytä lisää

1. Lastenvaateliike
  2. Lastentarvikeliike

Yrityksen kirjoittama

De drie zussen Wij zijn drie zussen én beste vriendinnen, ieder met onze eigen talenten die perfect samenkomen in het runnen van een business. Ondernemerschap zit in ons bloed – onze ouders waren ondernemers en wij verzonnen als kinderen al onze eigen “bedrijfjes”. Soms succesvol, soms gewoon voor de lol, maar altijd met passie. De echte vonk sloeg over toen we zelf kinderen kregen. Ineens waren we op zoek naar baby- en kinderkleding die meer was dan alleen mooi: stukken met een verhaal, gemaakt met aandacht en liefde. Tijdens een van die zoektochten keken we elkaar aan en wisten: dit willen we delen. Zo begon ons avontuur, gewoon vanuit de woonkamer in Amsterdam. Inmiddels is de voorraad verhuisd naar een grotere plek, en zijn ook onze werkzaamheden gegroeid – van pakketjes inpakken tot brand strategy, social media en het samenstellen van collecties die inspireren. Onze selectie is zorgvuldig en bewust. We kijken naar materialen, herkomst en het hele productieproces. Duurzaamheid is voor ons geen trend, maar de basis. We ontmoeten de makers, luisteren naar hun verhalen en kiezen alleen merken waar we écht in geloven. Zo bouwen we stap voor stap aan een shop vol parels voor kleine avonturiers met een grote glimlach.

4,6

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Zoveel leuke spullen!

Zoveel leuke spullen!! Wordt altijd verrast door het aanbod. Hele fijne service ook. Mijn laatste bestelling werd perfect op tijd bezorgd.

6. lokakuuta 2025

Zo blij mee!

Al een aantal keer wat dingetjes besteld en we zijn echt super tevreden! Snelle service en top kwaliteit!! Zal er zeker vaker gaan bestellen.

26. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Niks ontvangen en geen reactie van klantenservice!

Op 6 oktober een bestelling geplaatst, nu op 10 oktober nog steeds niets ontvangen terwijl ze op hun website vermelden dat ze de volgende dag leveren. Ook op e-mails wordt niet gereageerd. Ze zeggen 3 Nederlandse zussen te zijn, maar mijn iDeal betaling is naar een Duits rekeningnummer gegaan. Alles lijkt erop dat dit een scam is!

6. lokakuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Uitstekende service en snelle oplossing bij verzendprobleem

Pakketje werd niet verzonden en hier had ik wat vragen over. Op meerde manieren contact gezocht en ook gekregen. Helder antwoord gekregen. Tevens werd er ook meteen actie ondernomen en op een fijne manier communiceert.

Uiteindelijk heel blij met de service die geleverd is.

9. lokakuuta 2025

Aanrader!

In het weekend een bestelling gedaan, die ik dinsdag heb ontvangen. Netjes en stevig ingepakt, mooie en kwalitatieve kleding en slofjes! Achteraf nog een vraag gemaild waar ik snel antwoord op heb gekregen!

30. syyskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Mijn dochter is super blij met haar…

Mijn dochter is super blij met haar laarzen! Helaas waren ze stuk gegaan waardoor zij ze niet meer aan kon. Dit is heel goed opgelost door Maud van Charlys. Komende winter zal zij weer haar laarzen aan kunnen. Zeer klantvriendelijk!

21. helmikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Bestelling niet geleverd en geen contact te krijgen met klantenservice.

2 weken geleden een duur giletje voor €75 besteld voor mijn dochter. Helaas nog niks mogen ontvangen. Ik kom voor geen mogelijkheid in contact met dit bedrijf. Al meerdere mails gestuurd, via de Instagram pagina een bericht gestuurd, maar dit wordt allemaal genegeerd. Erg teleurstellend! Op de website worden gouden bergen beloofd: voor 10 uur besteld, de volgende dag in huis, ze reageren altijd binnen 5 dagen etc. Maar hier is niks van te merken. Mijn advies: bestel hier niet!

2. helmikuuta 2025

Problemen met Thermoboots kinderen

Helaas ondervond ik wat problemen met de thermoboots voor kinderen. Daarom besloot ik een e-mail te sturen met de vraag of zij misschien tips hadden om dit probleem op te lossen. Tot mijn verrassing ontving ik al na enkele uren een reactie! Ik kreeg zelfs de keuze tussen twee oplossingen: een gedeeltelijke terugbetaling van het aankoopbedrag of een nieuw paar laarzen. Wat een fijn en snel contact en een geweldige service! Ik zal hier zeker vaker bestellen.

23. tammikuuta 2025

Kapot slofje

Na een mailtje gestuurd te hebben over een kapote slofje, kregen wij al snel reactie! en met een prima oplossing is na ons goed opgelost.
Ik had ook een vraag gesteld maar daar helaas nooit antwoord op gehad.
Maar verder tevreden.

8. tammikuuta 2025

Contact kapotte slofjes

Contact gehad over kapotte slofjes en vrijwel direct een super attente reactie.
Wordt gelijk super opgelost. Ontzettend tevreden en het zijn hele fijne slofjes voor onze kleine vent!

2. tammikuuta 2025

I love Charlys!

Een hele fijne webshop met goede, pure en eerlijke producten, de slow-fashion die perfect past in deze tijd! Snelle levering en ontzettend goede service door middel van snelle reacties via e-mail en passende oplossingen bij vragen/ontevredenheid over een product! Ik raad deze shop iedereen aan ❤️

6. joulukuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin