Onze oude laadpaal was aan vervanging toe en zou binnenkort niet meer worden ondersteund. Dus snel op zoek naar een nieuwe. Charge Supply gevraagd en die: * reageert super snel * communice... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Communicatie, offerte, afspraken, etc vriendelijk, snel, duidelijk en alert. Pricing scherp en fair. Installatie kon nog iets eerder worden ingepland en vond daarmee binnen 1,5 week plaats. Je wor... Näytä lisää
Yritys on vastannut
- Prettig, accuraat en vriendelijk in de omgang, nette afhandeling. - Snel, indien nodig is installering op korte termijn te plannen. - De medewerkers komen eerst ter plaatse kijken wat er nodig... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij zijn ontzettend tevreden met dit super klantvriendelijke bedrijf! Vanaf het eerste contactmoment werd er echt met ons meegedacht en alles verliep zeer professioneel. Ook de montage is perfect en v... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Charge Supply is een van de eerste bedrijven in Nederland die gespecialiseerd is in zowel de installatie van laadpalen als thuisbatterijen. Met ons team van experts zorgen we ervoor dat onze klanten een zorgeloze installatie procedure tegemoet gaan. Vanaf het eerste contact tot en met het voltooien van de installatie zorgen wij met onze vriendelijkheid, transparantie en effectiviteit voor vertrouwen naar onze klanten. Wij geloven in een duurzame toekomst, aangedreven door schone energie. Onze missie is om innovatieve energieoplossingen te bieden die individuen en bedrijven in staat stellen de controle over hun energieverbruik te nemen. Met jarenlange ervaring in de branche zetten we ons in om onze klanten te helpen om moeiteloos en met vertrouwen over te stappen naar hernieuwbare energie
Van Slingelandtplein 13b, 1051DD, Amsterdam, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Offerte was competitief , pluspunt een schouw vooraf .
Kundig, attent en vriendelijk installatieteam.
Sales contact en begeleiding eveneens een pluspunt.
Centen achter de komma in offerte en factuur een beetje overdone .
Overall zeer tevreden , goed werk .

Vastaus yritykseltä Charge Supply
Aanvankelijk wilden we de laadpaal laten plaatsen door onze energieleverancier t.w. Greenchoice deze reageerde echter zo traag dat we het maar eens via Trustoo probeerden. Dit bespoedigde de zaak aanzienlijk. Op onze aanvraag reageerden meerdere partijen maar vooral het feit dat Charge Supply onze situatie met een vrijblijvende schouw wilde bekijken sprak aan. De schouw was snel geregeld en onze situatie bleek redelijk probleemloos dus toen met Charge Supply in zee gegaan. De plaatsing van de laadpaal is door twee ter zake kundige medewerkers van Charge Supply volgens afspraak uitgevoerd dus al met al een positieve ervaring. Of het door een ander bedrijf goedkoper kan worden gedaan, geen idee, ik vond vooral snelheid belangrijk.

Vastaus yritykseltä Charge Supply
Personeel was snel en correct. Binnen 2 uur waren ze al klaar. Ziet er goed uit. Of het werkt weet ik pas als Liander het heeft aangesloten

Vastaus yritykseltä Charge Supply
Goede service en na een miscommunicatie zeer goede oplossingsgerichte aanpak en wederom goede service. Dank Noah!

Vastaus yritykseltä Charge Supply
Ze kwamen snel schouwen en vrij snel daarna is het heel rap gemaakt en ingesteld.

Vastaus yritykseltä Charge Supply
Alles keurig op tijd en perfect afgewerkt. Werkelijk Top en keurige monteurs die trots zijn op hun werk!!

Vastaus yritykseltä Charge Supply
Goede communicatie en betrouwbaar. Afspraken waren snel gemaakt en ze werken oplossingsgericht. Erg tevreden met hoe het gegaan is en blij met mijn laadpaal.

Vastaus yritykseltä Charge Supply
Alles was tot in de puntjes georganiseerd. De instalatie heel professioneel! Kundig personeel. Komen eerst langs om alles te bekijken. Heel nette mensen. Ik ben blij! Dank jullie wel

Vastaus yritykseltä Charge Supply
Hele fijne ervaring met Charge supply. Ik had om een offerte gevraagd bij meerdere partijen en ik werd meteen gebeld. Hij legde uit dat zij eerst een schouw doen (dus langskomen om te kijken) zodat ze een op maat gemaakte offerte kunnen maken en er geen extra kosten meer bij komen. Een afspraak maken ging ook gemakkelijk op een tijdstip dat voor mij het beste uitkwam. Na de schouw werd ik weer gebeld hoe de schouw was en dat ze mij een offerte gingen sturen. Die heb ik meteen gekregen en zodra ik had gereageerd dat ik akkoord was (zij waren ook de goedkoopste van de offertes die ik had opgevraagd) met de offerte belden ze snel daarna om een afspraak te maken en dat kon een week later al! Ze waren super snel met monteren heel vriendelijk en het werkt super!
Samengevat ben ik echt super tevreden over de service en het werk dat charge supply heeft verricht bij ons! Vanaf het moment dat ik mijn aanvraag gestuurd heb tot de montage heeft het maar 3 weken geduurd! Ik raad ze zeker aan!

Vastaus yritykseltä Charge Supply
Leverafspraak nagekomen en vlotte en deskundige installatie van het laadstation

Vastaus yritykseltä Charge Supply
Friendly, fast and professional. They take care of all components of the job, no hidden fees or surprises

Vastaus yritykseltä Charge Supply
Charge supply reageert snel op offerte verzoek. De laadpaal is netjes geplaatst. Bij vragen reageren ze snel.

Vastaus yritykseltä Charge Supply
alle afspraken keurig nagekomen,netjes gewerkt en goede uitleg. Vriendelijke monteurs.

Vastaus yritykseltä Charge Supply
Quick and reliable service. Really polite customer service. Everything went smoothly. Highly recommended.

Vastaus yritykseltä Charge Supply
Zeer snelle en vriendelijke communicatie. Nette heren die keurig werk hebben geleverd en hielpen met het installeren en uitleg geven over de app.
Ik beveel zeker aan zaken met charge supply te doen.

Vastaus yritykseltä Charge Supply
Perfecte service en installatie er wordt alles aan gedaan om het begrijpelijk uit te leggen en hebben geduld om alles aan tesluiten
Ik adviseer deze firma aan iedereen toe

Vastaus yritykseltä Charge Supply
Prettig in omgang. Kwaliteit naar behoren.

Vastaus yritykseltä Charge Supply
De enige die een beetje snel konden in de regio. Gelukkig ook uitstekend werk geleverd door Pim en Noa.

Vastaus yritykseltä Charge Supply
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.