Saanut 5/5 tähteä

Heel vriendelijk en professioneel in hun werkwijze. Ze kwamen op tijd en dachten in oplossingen, waar anderen misschien juist belemmeringen zouden zien om extra kosten te rekenen. Ik ben erg tevreden... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Onze oude laadpaal was aan vervanging toe en zou binnenkort niet meer worden ondersteund. Dus snel op zoek naar een nieuwe. Charge Supply gevraagd en die: * reageert super snel * communice... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Prettig contact en vlotte afwikkeling. In tegenstelling tot andere laadpaal installateurs komt dit bedrijf eerst kijken (niet op afstand via Internet). De aardige en rustige monteur gaf nog een prakti... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Communicatie, offerte, afspraken, etc vriendelijk, snel, duidelijk en alert. Pricing scherp en fair. Installatie kon nog iets eerder worden ingepland en vond daarmee binnen 1,5 week plaats. Je wor... Näytä lisää

1. Sähköasennukset

Yrityksen kirjoittama

Charge Supply is een van de eerste bedrijven in Nederland die gespecialiseerd is in zowel de installatie van laadpalen als thuisbatterijen. Met ons team van experts zorgen we ervoor dat onze klanten een zorgeloze installatie procedure tegemoet gaan. Vanaf het eerste contact tot en met het voltooien van de installatie zorgen wij met onze vriendelijkheid, transparantie en effectiviteit voor vertrouwen naar onze klanten. Wij geloven in een duurzame toekomst, aangedreven door schone energie. Onze missie is om innovatieve energieoplossingen te bieden die individuen en bedrijven in staat stellen de controle over hun energieverbruik te nemen. Met jarenlange ervaring in de branche zetten we ons in om onze klanten te helpen om moeiteloos en met vertrouwen over te stappen naar hernieuwbare energie

4,8

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

compliment!

Snelle duidelijke offerte, keurige aanleg volgens afspraak, kortom: doe er uw voordeel mee!
Van harte aanbevolen.

17. lokakuuta 2025

Beste meneer Stroband,

Vele malen dank voor uw positieve feedback. Mooi om te horen dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening!

Goede en fijne communicatie

Goede en fijne communicatie. Keurig en vakkundige
Installatie en uitleg van het systeem.

17. lokakuuta 2025

Beste meneer Veer,

Dank voor uw positieve feedback! Veel plezier met de lader

installatie van laadpunt

De installatie van het laadpunt kon snel worden uitgevoerd. Ik heb diverse offertes opgevraagd en Charge Supply kwam hier als goedkoopste uit, terwijl deze uitgebreider was dan de overige offertes. Bovendien hebben zij het laadpunt aan de woning bevestigd, terwijl de andere bedrijven deze op een paal in de voortuin wilden aanbrengen. Charge Supply is wat mij betreft een goed en netjes werkend bedrijf.

9. lokakuuta 2025

Beste heer Bosselaar,

Dank voor uw positieve feedback. We zijn blij om te horen dat u de ervaring met Charge Supply zo positief hebt ervaren!

Saanut 5/5 tähteä

Snel, communicatief, levert perfect werk

Charge Supply gevraagd en die:
* communiceert adequaat, adviseert deskundig
* dezelfde dag offerte, gespecificeerd
* scherpe prijs vergeleken met andere aanbieder
* na opdracht snel een afspraak voor plaatsing
* vriendelijk en net personeel
* installatie conform afspraken
* uitleg en tips over gebruik
* ze gaan pas weg als het EV-laden getest is
Dit kan gewoon niet beter.

10. lokakuuta 2025

Beste meneer Bor,

Van dit soort reacties krijgen wij nog meer energie om keihard te werken voor de kwaliteit waar wij voor staan.

We vinden het mooi om te zien dat u zo tevreden bent!

Dank voor de positieve feedback en veel plezier met de lader :)

Laadpaal installatie

Fijn contact, snel en ze werken netjes

1. lokakuuta 2025

Beste meneer Kok,

Dank voor uw positieve feedback!

Klus goed uitgevoerd!

Wij zijn tevreden over Charge Supply. Contact met Dimitri verliep snel, duidelijk en professioneel; hij belt terug, app’t en houdt van doorpakken. De basisofferte op basis van onze foto’s kwam vlot, en kort daarna kwam Melle langs voor de schouw. Hij was professioneel, bekeek alles zorgvuldig en beantwoordde al onze vragen. Aan het einde van de schouw hadden we meteen een definitieve offerte in handen om over na te denken. Diezelfde middag werden we gebeld door Dimitri en hebben we direct opdracht gegeven. Hun offerte was concurrerend qua prijs (meerdere offertes opgevraagd).

De planning verliep ook snel: binnen 1,5 week kwamen ze langs. Ze kwamen keurig op tijd, wel met 2 man in plaats van de beloofde 4 waardoor het langer duurde dan gepland waar wij geen rekening mee hadden gehouden. De installatie verliep goed en professioneel, na afloop werd alles ook nagelopen en uitgelegd. Minpunt: na het leggen van de kabel is ons grindpad niet goed hersteld en in de oorspronkelijke staat teruggebracht; het is niet meer vlak maar hobbelig, dat had netter gekund.

Al met al zijn wij tevreden over de snelheid, professionaliteit en heldere communicatie van Charge Supply.

23. syyskuuta 2025

Tevreden

Het voortraject was een schouw om de situatie bij ons thuis te bekijken. Dat gaf een goed gevoel. Alles werd duidelijk uitgelegd en er is prima werk verricht .

7. lokakuuta 2025

Beste meneer van der Leeden,

Dank voor uw positieve feedback. Fijn om te horen dat u tevreden was met onze dienstverlenining!

Plaatsing zaptec 2 go

Nette installatie op de afgesproken datum en tijd.
Ook het instellen van de app wordt meegenomen.

3. lokakuuta 2025

Beste meneer Henneman,

Dank voor uw positieve feedback. Fijn om te horen dat u tevreden was met de installatie.

Veel plezier met de Zaptec GO 2!

Goede prijs/ kwaliteitverhouding

Klantvriendelijk personeel en goede installatie en uitleg. Het opruimen van restafval en moddersporen had beter gemogen.

1. lokakuuta 2025

Beste mevrouw Vollebergh

Dank voor uw positieve feedback en jammer om te horen dat er nog wat rest afval en moddersporen achter waren gebleven. Onderdeel van een goede installatie is namelijk dat de monteurs alles netjes achterlaten.

Hier willen wij onze excuses voor aanbieden en we zullen uw feedback meenemen om onze dienstverlening te verbeteren.

plaatsen accu en autolader

Goede afspraken gemaakt en alles nagekomen!
Vriendelijke en nette mannen!

26. syyskuuta 2025

Geachte meneer Greunsven,

Dank voor uw positieve feedback! Veel plezier met de lader

Saanut 5/5 tähteä

Ze gaan door tot het werkt!

Charge supply heeft er alles aan gedaan om het probleem met de laadpalen voor onze VVE op te lossen. Wat een doorzettingsvermogen! Dankbaar dat het toch gelukt is om alles werkend te krijgen. Top gedaan!

26. syyskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste heer Douma-Alta,

Dank voor uw positieve feedback! Wij gaan altijd door totdat de klus geklaard is

Saanut 5/5 tähteä

Uitstekende en vriendelijke medewerkers…

Uitstekende en vriendelijke medewerkers die perfect werk hebben afgeleverd.
En nog een leuke verrassing aanheft eind 🙂👍

17. syyskuuta 2025

Beste heer Top,

Dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de installatie.

Geniet van de fles wijn!

Saanut 5/5 tähteä

De monteurs hielden je netjes op de…

De monteurs hielden je netjes op de hoogte en in overleg de lader gemonteerd en installatie netjes afgemaakt tot het opladen van de auto een feit was

17. syyskuuta 2025

Beste heer Vermeulen,

Dank voor uw positieve feedback. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de lader.

Veel (laad) plezier!

Hele snelle service

Hele snelle service , zeer aangenaam personeel so far so good

10. syyskuuta 2025

Beste meneer de Vrind,

Dank voor uw positieve feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent!

- Snel en vakkundig

- Prettig, accuraat en vriendelijk in de omgang, nette afhandeling.
- Snel, indien nodig is installering op korte termijn te plannen.
- De medewerkers komen eerst ter plaatse kijken wat er nodig is en bepalen in overleg waar de laadpaal geïnstalleerd gaat worden.
- Een 2e keer komen ze voor installering, dat was snel en netjes gerealiseerd.
- Het laden werkt zonder gedoe.
- Via de app kan je je laad-historie zien.

25. elokuuta 2025

Beste mevrouw van Gelderen,

We willen u hartelijk danken voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de lader en de installatie.

Saanut 5/5 tähteä

De medewerkers hebben onze ietwat…

De medewerkers hebben onze ietwat problematische situatie goed geanalyseerd en hebben de beste oplossing voor de installatie van de laadpaal gevonden, met minimale zichtbaarheid van de kabel. Ze waren prettig in de omgang en hebben nauwkeurig gewerkt.

8. syyskuuta 2025

Beste meneer Zwaan,

Fijn om te horen dat u tevreden bent met de installatie. Wij proberen altijd mee te denken om de installatie die het beste past uit te voeren.

Mooi om te zien dat u dat waardeert!

Saanut 5/5 tähteä

Zeer betrouwbaar en gedegen bedrijf

Snelle reactie en prijsvorming met duidelijke offerte. Deskundige opname ter plaatse. Na mondelinge opdracht duidelijke en snelle montage afspraak.
Uitvoering van de werkzaamheden was perfect en heel keurig…….al met al zeer tevreden.

28. elokuuta 2025

Geachte meneer de Krijger,

Dank voor uw positieve feedback. We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening.

Hier krijgen wij extra energie van!

Prima service van Charge Supply

Charge Supply heeft bij ons de Zapptec Go2 geinstalleerd. Vanaf het begin vriendelijk en snelle reactie. Tijdens installatie van de laad paal bleek al heel snell dat er toch een zwaardere schakelaar in de meterkast moest worden geinstalleerd. Dit was niet geconstateerd tijdens het offerte traject ondanks de aangeleverde foto's. Charge Supply erkende dit achteraf ook en hebben zonder problemen de factuur aangepast en de extra kosten niet inrekening gebracht.
Nu al een paar maanden de Zapptec Go2 in gebruik en het werkt nog steeds super!

9. heinäkuuta 2025

Beste meneer Baljeu,

Dank voor uw eerlijke feedback. Goed om te horen dat de lader het nog goed doet!

top service

Op tijd aanwezig, goede uitleg wat er allemaal gebeurd en gedaan wordt. Goede hulp bij installeren van de bijbehorende App. Alles weer keurig opgeruimd naderhand.

5. syyskuuta 2025

Beste heer Vuurboom,

Dank voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent.

Veel plezier met de lader :)

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin