CENTURY 21 Benelux Arvostelua

1 407
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

L'agence Primogest à Namur est bien organisée avec un responsable dynamique et une secrétaire sympathique doublé d'un photographe efficace. Notre maison en très bon état a été vendu rapidement et à... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb mijn huis gekocht via Ben van Sophimo in Wezemaal. Hij was zeer vlot bereikbaar al van voor de bezichtiging (zelfs na de uren en in het weekend). Ook enorm behulpzaam in de verkoop bijv meedenk... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Jacky Raeymaekers stelde een plan op voor de verkoop van ons studentenhuis, waar wij volledig achter stonden. Dat plan werd snel uitgevoerd en enkele dagen na het online zetten hadden we al de finale... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De verkoop van mijn studio met Tina is snel en vlekkeloos verlopen. Bijna alles qua documenten ging digitaal en Tina handelde zowat alles zelfstandig af. Wanneer er probleempjes waren of beslissingen... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Kiinteistönvälitystoimisto
  2. Kiinteistönhoitaja
  3. Kiinteistökonsultti

Yrityksen kirjoittama

Chez CENTURY 21 nous nous engageons à trouver le bien de vos rêves. Onze CENTURY 21 kantoren helpen u graag bij het vinden van uw droomhuis.

Erinomainen

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 22 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

(1 407)

274 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Correcte en snelle communicatie

Correcte en snelle communicatie, altijd beschikbaar, zeer tevreden.
Niet de goedkoopste maar zeker zijn geld waard

31. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä CENTURY 21 Benelux

Bedankt voor de fijne review, Tom!

100% tevreden

Wij werden geholpen door Mr. Boogers. Vriendelijke en respectvolle bejegening enerzijds en eerlijke toelichting anderzijds stonden voorop. De keuze tussen verschillende vastgoedkantoren was daarom snel gemaakt. De verkoop overtrof onze verwachtingen, zowel wat betreft snelheid als prijs. Wij zijn zeer tevreden klanten en zouden dit kantoor 100% aanraden.

23. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä CENTURY 21 Benelux

Hartelijk dank voor de mooie review!

Christophe is een topmakelaar

Christophe is een topmakelaar! Hij is steeds paraat, altijd goedgezind en neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Je merkt meteen dat hij veel kennis heeft en die ook graag deelt, wat veel vertrouwen geeft doorheen het hele proces. Dankzij zijn begeleiding verliep alles vlot en aangenaam.

Een echte aanrader voor wie op zoek is naar een betrouwbare en betrokken makelaar!

23. maaliskuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Kwaad en upset

Ik ben zeer ontevreden, ik heb reeds contact gehad met andere makelaars maar Kristof spande de kroon. Hij wou zogezegd advies geven terwijl ik bleef herhalen dat ik bij mijn standpunt bleef. Ik hou er niet van dat iemand zich bemoeit met mijn planning. En ik heb geen zaken met zijn privé.

19. maaliskuuta 2026

Beste mevr. Everaert,

Bedankt voor uw feedback. We vinden het jammer om te lezen dat u een negatieve ervaring heeft gehad.

Graag willen wij echter verduidelijken dat wij, behoudens vergissing, u niet als klant in ons systeem terugvinden. Daarnaast is er binnen ons kantoor geen medewerker met de naam “Kristof/Christoph” actief. Hierdoor vermoeden wij dat deze review mogelijk betrekking heeft op een ander kantoor.

Indien u toch van mening bent dat dit over ons gaat, nodigen wij u vriendelijk uit om contact met ons op te nemen en te vermelden over welk dossier het precies gaat. Wij kijken dit graag voor u na en zijn uiteraard bereid om u verder te helpen.

Met vriendelijke groeten,
Century 21 Advieskantoor Deurne

Super ervaring!

Wij hebben onze woning heel vlot kunnen verkopen dankzij de professionele aanpak van Thomas en Alexander. Vanaf de eerste afspraak werd alles super vlot geregeld, van attesten tot fotograaf. Elke vraag die we hadden werd onmiddellijk beantwoord ook 's avonds en in het weekend. Wij kunnen het kantoor in Lubbeek aan iedereen aanbevelen.

13. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä CENTURY 21 Benelux

Bedankt voor de fijne review, Ilse!

Uitstekende service!

Uitstekende service!
Ik ben enorm tevreden over de begeleiding van het immokantoor bij de verkoop van mijn huis. Het team werkte professioneel, transparant en was altijd bereikbaar voor advies of vragen. Dankzij hun expertise en duidelijke communicatie verliep de volledige verkoop vlot en zorgeloos. Een topkantoor dat ik iedereen kan aanraden die op zoek is naar een betrouwbare en klantgerichte vastgoedpartner!

13. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Très mauvaise expérience du début à la…

Très mauvaise expérience du début à la fin en tant qu'acheteur :
- Mauvaise communication.
- Mensonges sur les offres et prix.
- Manque de professionalisme pour les visites.
- Veut faire signer un compromis directement en bypassant le notaire.

13. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Très bon contact avec le vendeur…

Très bon contact avec le vendeur Mickael Lamarca, le prix demander de mon appartement a été respecté. Très bon suivi de tout l'équipe mon appartement a été vendu en 1 semaine, bravo a tout l'équipe. Je recommande century 21 . Deriu Antonio et Rochmans Martine ( passage du beguinage a braine le comte).

22. joulukuuta 2025

5 sterren voor Ben

We zijn ongelooflijk blij met de manier waarop Ben ons vanaf het begin begeleid heeft in de aankoop van ons huis. Geen vraag te veel, altijd paraat en transparant. Een absolute meerwaarde. Bedankt!

26. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä CENTURY 21 Benelux

Dank je wel voor de fijne review, Ruth!

Saanut 5/5 tähteä

Fijne ervaring voor de aankoop van onze eerste woning!

Ben was steeds vlot bereikbaar, correct en behulpzaam. Hij heeft ons dossier mee begeleid van begin tot einde. We konden steeds bij hemterecht met onze vragen wat ons zeker een gerust gevoel gaf. Fijne ervaring voor de aankoop van onze eerste woning!

19. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä CENTURY 21 Benelux

Bedankt voor de mooie review!

Achat maison

Monsieur Louis Michaux est très présent pour les futurs acheteurs. Il a très bien négocié et nous a bien conseillé.

Je suis ravie d’acheter via Monsieur Michaux. Je le conseille vivement pour son professionnalisme, son écoute et sa disponibilité.

5. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin