L'agence Primogest à Namur est bien organisée avec un responsable dynamique et une secrétaire sympathique doublé d'un photographe efficace. Notre maison en très bon état a été vendu rapidement et à... Näytä lisää
Ik heb mijn huis gekocht via Ben van Sophimo in Wezemaal. Hij was zeer vlot bereikbaar al van voor de bezichtiging (zelfs na de uren en in het weekend). Ook enorm behulpzaam in de verkoop bijv meedenk... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jacky Raeymaekers stelde een plan op voor de verkoop van ons studentenhuis, waar wij volledig achter stonden. Dat plan werd snel uitgevoerd en enkele dagen na het online zetten hadden we al de finale... Näytä lisää
De verkoop van mijn studio met Tina is snel en vlekkeloos verlopen. Bijna alles qua documenten ging digitaal en Tina handelde zowat alles zelfstandig af. Wanneer er probleempjes waren of beslissingen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Chez CENTURY 21 nous nous engageons à trouver le bien de vos rêves. Onze CENTURY 21 kantoren helpen u graag bij het vinden van uw droomhuis.
Belgia
- century21.be
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 22 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Super!
Top, communication excellente.
Encore un grand merci !
goede samenwerking met heel het team
goede samenwerking met heel het team, het huis van mijn oma was binnen 2dagen verkocht aan de vraagprijs. Communicatie was altijd heel vlot en correct!
Correcte en snelle communicatie
Correcte en snelle communicatie, altijd beschikbaar, zeer tevreden.
Niet de goedkoopste maar zeker zijn geld waard

100% tevreden
Wij werden geholpen door Mr. Boogers. Vriendelijke en respectvolle bejegening enerzijds en eerlijke toelichting anderzijds stonden voorop. De keuze tussen verschillende vastgoedkantoren was daarom snel gemaakt. De verkoop overtrof onze verwachtingen, zowel wat betreft snelheid als prijs. Wij zijn zeer tevreden klanten en zouden dit kantoor 100% aanraden.

Vastaus yritykseltä CENTURY 21 Benelux
Vlotte samenwerking en super…
Vlotte samenwerking en super vriendelijk!
Christophe is een topmakelaar
Christophe is een topmakelaar! Hij is steeds paraat, altijd goedgezind en neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Je merkt meteen dat hij veel kennis heeft en die ook graag deelt, wat veel vertrouwen geeft doorheen het hele proces. Dankzij zijn begeleiding verliep alles vlot en aangenaam.
Een echte aanrader voor wie op zoek is naar een betrouwbare en betrokken makelaar!
Kwaad en upset
Ik ben zeer ontevreden, ik heb reeds contact gehad met andere makelaars maar Kristof spande de kroon. Hij wou zogezegd advies geven terwijl ik bleef herhalen dat ik bij mijn standpunt bleef. Ik hou er niet van dat iemand zich bemoeit met mijn planning. En ik heb geen zaken met zijn privé.

Vastaus yritykseltä CENTURY 21 Benelux
Merci pour vos félicitations.
Merci pour vos félicitations.
Très chaleureux, bonne accueil, très sympathique , courtois, bien reçu, agréable communication.
Location maison
Merci beaucoup Léa pour votre professionnalisme, votre écoute et votre rapidité!
Super ervaring!
Wij hebben onze woning heel vlot kunnen verkopen dankzij de professionele aanpak van Thomas en Alexander. Vanaf de eerste afspraak werd alles super vlot geregeld, van attesten tot fotograaf. Elke vraag die we hadden werd onmiddellijk beantwoord ook 's avonds en in het weekend. Wij kunnen het kantoor in Lubbeek aan iedereen aanbevelen.

Uitstekende service!
Uitstekende service!
Ik ben enorm tevreden over de begeleiding van het immokantoor bij de verkoop van mijn huis. Het team werkte professioneel, transparant en was altijd bereikbaar voor advies of vragen. Dankzij hun expertise en duidelijke communicatie verliep de volledige verkoop vlot en zorgeloos. Een topkantoor dat ik iedereen kan aanraden die op zoek is naar een betrouwbare en klantgerichte vastgoedpartner!
Très satisfait de notre conseiller…
Très satisfait de notre conseiller Michael La Marca ,attentif à nos questions services de qualité je recommande
Très mauvaise expérience du début à la…
Très mauvaise expérience du début à la fin en tant qu'acheteur :
- Mauvaise communication.
- Mensonges sur les offres et prix.
- Manque de professionalisme pour les visites.
- Veut faire signer un compromis directement en bypassant le notaire.
Alles duidelijk en tiptop in orde.

Vastaus yritykseltä CENTURY 21 Benelux
Très bon contact avec le vendeur…
Très bon contact avec le vendeur Mickael Lamarca, le prix demander de mon appartement a été respecté. Très bon suivi de tout l'équipe mon appartement a été vendu en 1 semaine, bravo a tout l'équipe. Je recommande century 21 . Deriu Antonio et Rochmans Martine ( passage du beguinage a braine le comte).
5 sterren voor Ben
We zijn ongelooflijk blij met de manier waarop Ben ons vanaf het begin begeleid heeft in de aankoop van ons huis. Geen vraag te veel, altijd paraat en transparant. Een absolute meerwaarde. Bedankt!

Vastaus yritykseltä CENTURY 21 Benelux
Fijne ervaring voor de aankoop van onze eerste woning!
Ben was steeds vlot bereikbaar, correct en behulpzaam. Hij heeft ons dossier mee begeleid van begin tot einde. We konden steeds bij hemterecht met onze vragen wat ons zeker een gerust gevoel gaf. Fijne ervaring voor de aankoop van onze eerste woning!

Achat maison
Monsieur Louis Michaux est très présent pour les futurs acheteurs. Il a très bien négocié et nous a bien conseillé.
Je suis ravie d’acheter via Monsieur Michaux. Je le conseille vivement pour son professionnalisme, son écoute et sa disponibilité.
Super goede opvolging van aankoop en…
Super goede opvolging van aankoop en excellente service van harte proficiat en dank voor David !
Professionnalisme
Je remercie Léa pour sa disponibilité et son professionnalisme.
Elle s’est démenée pour concrétiser mon projet
Un grand merci à elle ☺️