Kupiłem dostęp, login i hasło dostałem w 2min na email. Chyba komuś wadzi ten sprzedający że takie opinie się tu widzi, z mojej strony pełen profesjonalizm i zadowolenie. Konto ważne rok.
Yritys on vastannut
Szajs. Kolega kupił dostęp do bazy z danymi naprawczymi i od dwóch miesiecy udało się zalogować tyko raz. Ciągle dostaje maile z nowymi danymi logowania które i tak nie działają. Omijać t szerokim łuk... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Po podaniu kolejnych danych do logowania strona się otwiera , cofam poprzednio opinie
Ważna informacja dla odwiedzających ten profil: Profil firmy w serwisie Trustpilot został pierwotnie utworzony przez osobę trzecią, która podszywa się pod naszą markę w internecie i publikuje nieprawdziwe informacje na temat naszej działalności. Osoba ta stworzyła również stronę internetową pod adresem centrumobd.com, która nie ma żadnego związku z naszą firmą ani z prowadzonym przez nas sklepem. Prosimy nie mylić naszej działalności z tamtą stroną ani z osobami, które się pod nią podszywają. Dzięki pomocy zespołu Trustpilot udało nam się uzyskać dostęp do tego profilu, aby móc oficjalnie reprezentować naszą firmę oraz odpowiadać na pojawiające się opinie. Negatywne opinie znajdujące się na tym profilu są fałszywe lub nie dotyczą naszej firmy ani naszych klientów. W szczególności pojawiają się tam informacje sugerujące, że klienci nie otrzymują loginów i haseł do zakupionych usług. Informacje te są niezgodne z rzeczywistością i nie odzwierciedlają doświadczeń większości naszych klientów. Centrum OBD to sklep internetowy specjalizujący się przede wszystkim w sprzedaży sprzętu diagnostycznego do samochodów w bardzo konkurencyjnych cenach. W ofercie znajdują się interfejsy diagnostyczne, skanery OBD oraz inne urządzenia wykorzystywane w warsztatach samochodowych oraz przez osoby zajmujące się diagnostyką pojazdów. Dodatkowo firma oferuje dostęp do wybranych zasobów technicznych, katalogów części oraz materiałów informacyjnych pomocnych podczas diagnostyki i napraw pojazdów. Naszym celem jest zapewnienie klientom łatwego dostępu do sprawdzonego sprzętu diagnostycznego, rzetelnych informacji technicznych oraz przejrzystych zasad zakupu. Stawiamy na jasne opisy produktów, uczciwe ceny oraz szybką realizację zamówień.
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Polecam sprzedającego :) Zamówiłem HEX VIII i paczkę miałem na drugi dzień :)
Nie kupujcie nic od nich ,wysyłają co innego niż się zamówiło ,potem oczywiście zero kontaktu , zgłaszać wszędzie gdzie się da

Vastaus yritykseltä Centrum OBD
Wszystko ok, zamówienie zrealizowane ekspresowo. Polecam bardzo serdecznie
Szajs. Kolega kupił dostęp do bazy z danymi naprawczymi i od dwóch miesiecy udało się zalogować tyko raz. Ciągle dostaje maile z nowymi danymi logowania które i tak nie działają. Omijać t szerokim łukiem.

Vastaus yritykseltä Centrum OBD
Towar otrzymany, zgodny z zamówieniem i dodatkowo wysłany do NL. Polecam sprzedającego
Przyszło po tygodniu wszystko działa.

Vastaus yritykseltä Centrum OBD
Oszustwo. Najpierw dostałem towar nie zgodny z opisem a jak odesłałem to nie dostałem zwrotu pieniędzy

Wszystko zajebiscie login dostałem w 3minuty działa super polecam wszystkim
Pełen profesjonalizm
Zamówiony dostęp do schematów dostałem na email kilka minut po zakupie, klarowna instrukcja, wszystko działa. Cena super. Nic dodać nic ująć - 100% zadowolenia z zakupu.
Szybko i tanio :) Zamówiłem dostęp do katalogów oraz kabel Hex. Paczka była dwa dni później, kabel działa, login i hasło w zabezpieczonej kopercie - też działa. Super ceny, dobra komunikacja.
Szybka płatność i szybka realizacja, dostęp przekazany w kilka minut, jasna instrukcja logowania, wszystko działa super. Mogę polecić. Marcin K.
Super obsluga po otrzymaniu towaru po wkonaniu telefonu Pan oddzwonil do mnie zaoferowal pomoc przy instalowaniu produktu nie bylo zadnego problemu super 5 gwiadek

Vastaus yritykseltä Centrum OBD
Oszustwo! Zostałem oszukany, towar nigdy do mnie nie dotarł, chłop kręci na kilku stronach wałki, a potem zwala winę z jednej na drugą
W komentarzach pisze że nie widzi zamówienia, jedna i ta sama regułka! Oszustwo Piotr Józefiak centrumobd.com.pl

Vastaus yritykseltä Centrum OBD
Wszystkie filmy oraz reklamy na stronach typu facebook to jedna wielka ściema! Pare ogolnodostepnych linków i oczywiscie brak mozliwosci zwrotu, zgłaszajcie tą patologię gdzie się da, uokik, prokuratura i policja, ja również to uczynię. Jednym slowem po prostu żal, żal mi właściciela że takim sposobem uczynił sobie źródło zarobku, mam nadzieje ze w koncu trafi na kogos w 4 oczy z niezadowolonych klientów. Po prostu nie dajcie się złapać na to OSZUSTWO

Vastaus yritykseltä Centrum OBD
OSZUŚCI I ZŁODZIEJE!!! NIE POLECAM!!!

Vastaus yritykseltä Centrum OBD
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.