Har fået lavet mine negle hos centrum nails i 3 måneder og har altid været glad for resultatet og der har aldrig været problemer. Fik lavet mine jule negle 1/12 og bare en uge senere falder hele neg... Näytä lisää

Jeg kan varmt anbefale Rita Ripsi, hvis du leder efter en negletekniker med sans for både detaljer, kvalitet og god kundeservice. Hun er ikke bare dygtig – hun er også utrolig imødekommende og f... Näytä lisää

1. Kynsihoitola

Træd ind i en verden af skønhed og fornyelse i vores eksklusive negleklinik, hvor dine negle forvandles til ægte kunstværker! vi byder dig velkommen til et univers af kreativitet og elegance, hvor vores erfarne negleteknikere laver magi for at give dig negle, der er som små juveler.

3,6

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Omhyggeligt arbejde med flot resultat

God service og søde mennesker. Dygtige negleartister der er imødekommende og venlige. Flot resultat. Jeg har tynde negle og de har lavet en super forstærkning så de kan vokse med ud og se flotte ud samtidig. Meget tilfreds derfor 5 stjerner.

14. kesäkuuta 2024

Virkelig flot og omhyggeligt arbejde

Jeg har flere gange fået lavet negle hos Centrum Nails. Jeg har været ovenud tilfreds med resultaterne hver eneste gang! De er virkelig dygtige, og super søde. Især vil jeg gerne rose Oksana for hendes virkelig flotte og omhyggelige arbejde!

5. kesäkuuta 2024

Bedste neglesalon ! 💅🏼

Jeg har for nylig fået lavet negle hos Centrum Nails, og jeg må sige, at det var en fantastisk oplevelse. Personalet var utroligt dygtige og venlige, og de havde virkelig gode teknikker til at lave flotte negle. Jeg blev virkelig imponeret over den gode service, de leverede. Jeg kan varmt anbefale Centrum Nails til alle, der leder efter professionelle negleteknikker og en fantastisk oplevelse.

17. toukokuuta 2024

Forkælelse i topklasse

Jeg kommer fra Hørsholm og glæder mig hver gang til et par timers forkælelse. Kunne sagtens finde en salon i nærheden af min bopæl, men kører gerne for den glæde, som jeg føler hver gang jeg har været på besøg.

Jeg bliver altid mødt med smil og hyggesnak :)

Tusind tak til alle i salonen fra mig <3

14. toukokuuta 2024

Jeg har aldrig tidligere i mit snart 60…

Jeg har aldrig tidligere i mit snart 60 år lange liv, fået lavet negle… Men min søster har gået hos Centrum Nails næsten siden de åbnede. Hendes motivation var helt sikkert prisen, da det koster en mindre formue der hvor hun bor - hendes begejstring var virkelig til at tage og føle på, så ja! Jeg skulle da osse prøve ☺️ Og det må jeg bare sige at jeg på ingen måde har fortrudt!

Jeg får nu ordnet både negle på hænder og fødder af de super dygtige og søde piger hos Centrum Nails - de får min aller bedste anbefaling ❤️

14. toukokuuta 2024

Jeg har haft en rigtig kedelig…

Jeg har haft en rigtig kedelig oplevelse i dag. Fra jeg trådte ind til jeg gik ud følte jeg mig på ingen måde velkommen. Irina som lavede mine negle var så ubehøvlet og gav ingen information om hvad hun gjorde og hvis jeg spurgte om noget, så svarede hun meget flabet igen, og jeg fik en følelse af at det var mig der spurgte om noget dumt .. Jeg har aldrig prøvet at få fjernet lak før, så skal ikke kunne sige om det er normalt, men hun brændte alle mine negle, det var så ubehageligt. Derudover forekom der “Heat Spike” på alle neglene, men det værste var at hun ikke informerede mig om at det kunne ske.. jeg græd på vejen hjem, sætter aldrig mine fødder der igen 🥺

9. toukokuuta 2024