Saanut 1/5 tähteä

Paid my money and never received anything , bogus carrier , bogus product , don't waste your time with anything this place has to offer

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb Cellics 6 weken gebruikt, in deze periode heb ik mijn menstruatie gekregen en ipv van 4 dagen heeft deze menstruatie 2,5 week geduurd. Bij navraag blijkt dat collegeen ervoor kan zorgen dat je... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goh ja ben nog maar met eerste 'lading bezig,en vermits het maar echt zichtbaar is na maand of drie weet ik het nog ni echt!?Wel vind ik zelf dat huid minder droog én minder rimpeling is😁Vriendinnen... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Helemaal tevreden van Cellics!! Vanaf dat ik het gebruik is mijn haar voller geworden, nagels steviger, en voornamelijk mijn onzuivere huid heel erg goed hersteld! Het smaakt ook totaal niet vies, wat... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Ihonhoitoklinikka

Yrityksen kirjoittama

Cellics is een compacte lijn bestaande uit high nutrition in poedervorm, met focus op de huid. Gemakkelijk in gebruik, persoonlijk te doseren en vol natuurlijke en organische ingrediënten. Cellics draagt bij aan een mooie huid, door één schepje per dag bij je ontbijt. Je roert het gemakkelijk door een glas water, een sapje of je ochtendsmoothie. Cellics won 'Professional Beautyproduct of the Year 2018.'

2,6

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb het product nog steeds niet…

Ik heb het product nog steeds niet ontvangen.

11. kesäkuuta 2020

Hoi Marco,

We hebben even gekeken, volgens DHL is het bezorgd op 4 juni op de Zoeterwoudsesingel 65.

We zien dat je de bestelling hebt geplaatst op vrijdag 30 mei, dat betekent dat we de order pas op maandag kunnen verwerken en deze op dinsdag mee wordt genomen door verzender DHL.

We hanteren normaliter dezelfde dag voor 10.00u besteld is de volgende dag verzonden, echter geldt voor het weekend (en feestdagen) een uitzondering.

Heb je de bestelling inderdaad niet in ontvangst mogen nemen, ondanks dat DHL aangeeft dat het is bezorgd, dan vinden wij dit uiteraard erg vervelend en gaan we graag direct met je op zoek naar een gepaste oplossing.

Kun je ons dan even bellen op 0499 21 00 00?

Groet,
Team Cellics

Saanut 3/5 tähteä

Eerste ervaringen cellics elixer

Nog geen zichtbare resultaten. Voel me ook nog niet veel energieker of wat dan ook. Heb mijn eerste pot elixer nu op. Dus ik kan er nog niet veel over zeggen. Om het een kans te geven nog wel een tweede pot besteld.
Misschien heeft het wat tijd nodig ;-)
Er staat op de pot dat ik 1 schep per dag moet nemen. Op de site van Cellics zie ik dat een halve schep ook voldoende is?! Het is niet heel goedkoop dus dan zou het iets klant vriendelijker zijn als het ook op de pot duidelijk vermeld komt te staan.
Super snelle levering wel.

20. huhtikuuta 2020

Beste Moni,

Onze producten hebben inderdaad wat langer de tijd nodig om het effect ervan te merken. Vaak voelen mensen zich na twee weken wat beter, na anderhalve tot drie maanden is het in de scan te zien en vanaf drie maanden tot driekwart jaar ga je het ook zelf zien. Ook zullen anderen na een half jaar tot een jaar iets aan je gaan zien.

Sommige merken het al sneller, sommige nog wat later. Dit is helemaal afhankelijk van de conditie van je huid waarvoor je op onze site een test kunt doen of je kan (zodra het weer mag) bij een van onze experts een scan laten doen. Daarmee nemen we een kijkje IN je huid en bepalen we de conditie. Ook om vanuit een nulmeting het resultaat van Cellics te meten, wat met het blote oog vaak niet direct zichtbaar is.

Dank voor je vertrouwen! Voor een herbestelling.

En wat betreft de maatschep, helaas had de fabrikant er de verkeerde maatschep ingedaan... Foutje van onze kant. Hierdoor moesten we een halve maatschep adviseren ipv een hele (zoals op de verpakking stond). Erg onhandig, we know... Ondertussen hebben we dit op de verpakkingen ook aangepast.

Geniet nog van onze collageenbooster! En bedankt voor je bericht.

Liefs,
Cellics

Saanut 5/5 tähteä

Ik vind dat jullie het ontzettend goed…

Ik vind dat jullie het ontzettend goed doen. Er wordt alles aangedaan om de werking van Cellics te begrijpen door de trainingen en lesstof. De promotie van het product en de werking en kwaliteit van de producten vind in erg goed

20. huhtikuuta 2020
Saanut 4/5 tähteä

goed Product maar hoe weet ik dat het werkt?

Het product is makkelijk om op te nemen en smaakt goed. Een mooie samenstelling van ingrediënten.
Ik heb alleen nog niks qua effect gezien op mijn huidstructuur. Hoe kaN ik dit effect meten?

9. joulukuuta 2019

Vastaus yritykseltä Cellics

Beste Julia, hoelang gebruik je welk product van ons? Vaak voel je, je na ongeveer twee weken al wat beter, na nog. een tot anderhalve maand kun je het in onze scan zien (wat er van binnen al gebeurt) en na ongeveer drie maanden kun je het ook aan de buitenkant gaan merken en zien mensen om je heen het. Kijk eens op cellics.nl/verkooppunten/ voor advies en een scan.

Saanut 3/5 tähteä

Ik heb veel last van mijn buik sinds ik…

Ik heb veel last van mijn buik sinds ik cellics en visolie slik. Ik weet niet of dit komt door de Cellics of door de visolie. Ik slik het nu 6 weken en merk geen verschil in huid/ energie niveau etc.

8. joulukuuta 2019

Vastaus yritykseltä Cellics

Beste Sandra, hieruit maken we op dat er bij jou net even wat meer speelt. Darmproblemen staan vaak in relatie tot de huid. Bel ons eens even op 0499 21 00 00, dan kunnen we met je kijken hoe we dit aan kunnen pakken!

Tevrede klant

Duidelijke info. Snel levering. Handige verpakking met voldoende mogelijkheden van hoe je het kan gebruiken. Smaakt ok.

25. marraskuuta 2019
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin