Cees Cards Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Prismatic pre-orders de #$%(#$&* in hypen, maar nog geen enkele % kunnen leveren. Op Black friday live met een fictieve wachtrij. Na de deceptie van vorige keer, wederom ellende. En dan nog maar de... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Waardeloos! Maanden aan het lijntje gehouden betreffende Surging Sparks booster boxen. Gisteren bericht in de update WhatsApp groep dat de zending op punt stond te arriveren. Nog geen 24 uur later... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Topper, we waren even bang dat PostNL het pakketje kwijt was maar dankzij samenwerking met Cees is het pakketje snel geleverd. Top zaak en zeker aan te bevelen! +++ klantenservice (enorm behul... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ceescards heeft mijn bestelling na betaling direct ingepakt en zo goed mogelijk verzonden om beschadiging tegen het kostbare item te voorkomen! Dit is kwalitatief en sterk klantgericht! Ik ben altijd... Näytä lisää

1. Lelukauppa

Yrityksen kirjoittama

Cees Cards is gespecialiseerd in het leveren van legitieme Trading Card Games en bijbehorende producten. Wij onderscheiden ons door gegarandeerde leveringen aan te bieden voor een gunstige prijs. Door onze persoonlijke aanpak en ons hoge serviceniveau onderscheiden wij ons binnen de Pokemon kaarten markt.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Topper

+++ klantenservice (enorm behulpzaam)
+++ scherpe prijzen
+++ overzichtelijk gepresenteerd
+++ originele producten
- de bezorgdienst (PostNL, al hebben we daar allemaal wel eens moeite mee)

14. huhtikuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Snel geleverd en top prijs

Een bestelling geplaatst en super snel geleverd! Alles netjes binnen gekregen en legit pokemon kaarten voor een top prijs! Ik ga hier zeker vaker bestellen❤️

21. maaliskuuta 2023

Top verkoper👌🏻👌🏻

Moest wel langer wachten maar dat was het zeker waard!! Na een prijsdaling ook netjes extra items gekregen wat eigenlijk een risico van de koper is. Cees gaat mij zeker vaker zien 😁👌🏻🙏🏻🙌🏻

31. tammikuuta 2023

Vriendelijke eigenaar

Vriendelijke eigenaar. Benaderbaar. Reageert vlot en vriendelijk. Mijn pre-order duurde langer dan verwacht met uitleveren. Heb hem uiteindelijk moeiteloos kunnen annuleren.

30. marraskuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Mij maar laten wachten en ondertussen…

Mij maar laten wachten en ondertussen stiekem verkopen op Cardmarket voor 3x de prijs.

Echt bizar staat geregistreerd onder CeesCommerce.

Niet te vertrouwen helemaal als je maanden lang moet wachten.

Gaat over Evolving Skies

Update:
Volgens mij mis je dan een paar bestellingen want ik ben nog niet uitgeleverd. We gaan het zien hoe eerlijk dit word gedaan.

20. toukokuuta 2022
Cees Cards-logo

Vastaus yritykseltä Cees Cards

Hi Lumi,

Graag horen wij van jou wat je ordernummer is. Het is jammer om te horen dat je jouw bestelling nog niet hebt ontvangen. Als je contact met ons opneemt kunnen we deze zo snel mogelijk versturen.

Wij hebben al meer dan 1200 pre orders uitgeleverd tegen een prijs van €115,00. Dit betekent dat wij al onze afspraken zijn nagekomen.

De markt in de afgelopen 6 maanden heeft zich doorontwikkeld tot een prijs van €250 per box. Dan vragen wij inderdaad €250,00. Want dit is de marktprijs op dit moment.

Groet,

Cees

Extra: Na reactie wilt beoordelaar geen ordernummer verschaffen. Jammer. Hadden graag geholpen bij je nog niet geleverde bestelling.

Fijne dag!

Reactie:

Nogmaals, als je gewoon je bestelnummer opgeeft kan het snel de bus op. Maarja als je dat niet wilt prima. Veel plezier met wachten.

Fragile/ breekbaar

Communiceert duidelijk en helder, goede verzendopties. Levering kwam op tijd en compleet binnen. Had ook fragile/breekbaar-tape het doosje goed dichtgetaped Mooi detail, gezien de inhoud.

17. marraskuuta 2022

Topper

Bertouwbaar, vriendelijk en hele goede communicatie. Kunnen andere webshops nog iets van leren.
Voor mij geen andere webshop meer.

19. joulukuuta 2021

que si? que no? Cee-si!

Ik heb een paar keer bij Cees besteld. De levering is snel en de dozen zijn netjes verpakt. Communicatie is top. Of je nu vragen hebt over je bestelling of items die nog niet uit zijn; Cees antwoord vaak erg snel.

Als hij zijn "case-korting" in "Cees-korting" zou veranderen kreeg deze review 6 sterren, maar dat is technisch helaas onmogelijk. Nu kan ik ook 4 sterren geven en dan 5 sterren beloven, maar Cees is de 5 sterren sowieso waard!

18. joulukuuta 2021

Nette prijzen goede communicatie

In een tijd dat het lastig is Pokémon überhaupt te vinden hanteert Ceescards gewoon hele nette prijzen en goede service, vlot contact. Ik heb er wat langer op moeten wachten door omstandigheden maar dit is altijd duidelijk gecommuniceerd en begrijpelijk. Zou hier best nog eens bestellen.

17. joulukuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Snel in verzenden als in ophalen

Snel in verzenden als in ophalen, mijn bestelling dubbel ontvangen en eerlijk aangegeven. Samen zijn er eruit gekomen goede en snelle communicatie.

Altijd leuke hits uit de tins van Cees😄

17. joulukuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin