Ringde tele2 som inte kunde göra ngt. Mina föräldrar hade precis ändrat abonnemang hos tele2 och 60:- /veckan började dras När de ringde tele2 så blockerade tele2 för köp och sms vilket sen resu... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Fick ett sms om att jag har bestallt en prenumeration pa VirtualWorlds. Pris 60 kr (1 sms/vecka) ... Därefter ett nytt sms "Du har startat en prenumeration på VirtualWorld. Pris 60kr/pe... Näytä lisää
Min far blev debiterad över 3000 kr sedan september 2023 för någon betaltjänst som jag inte godkänt. Han har sina fakturor på autobetalning så vi upptäckte detta av en slump. De kapar ditt nummer och... Näytä lisää
Lurad på 300kr!! De påstå att jag hade varit med och tävlat och att det kostar 300kr per månad. Fast än jag inte har varit med och deltagit på nån spel eller tävling. Jag fick sms ifrån dem och jag... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yhteystiedot
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Svindel
Svindel, trækker penge fra telefonabonnement, ring til dit teleselskab og spær for betaling til eksterne.
Der blev trukket 4 gange af 60 kr
Der blev trukket 4 gange af 60 kr. Fra 13-12-2020 til 04-01-2021 af min mobil tlf som jeg kender slet ikke til det. Da jeg fand ud af det og ringede til dem og stoppet "mit abonnament" som aldrig tilmeld mig til det. Jeg fik en e-mail adresse (ccsuport) som skulle jeg klager over det. Og har sendet mail til dem d. 29-01-2021 og har ikke høret fra dem.
Nu kan jeg se på min mobil regning at de trækker igen tre gang 60 kr.
Jeg ved det ikke hvad skal jeg gøre?
Jeg har I dag fået SMS at jeg har…
Jeg har I dag fået SMS at jeg har tilmeldt mig til et land abonnement for 60 kr. om ugen.
(Du er takseret 60 kr. for HQBRAIN uge abonnement. Du har 14 dages fortrydelsesret. Opsig abon. SMS: STOP HQBRAIN til 1963. Udbyder: Adstron, Tlf. +4578730941.
det er fusk og min telefon selskab gører ikke noget for at hjælpe mig. Har ringet til Politiet om det.
Totally Cheating peoples by sending…
Totally Cheating peoples by sending mesg that you have subscribed and am astonished how the telephone companies are supporting them. No one use my mobile and i am never intrested in any games. They send me mesg that i thought is scam. But after seeing my bill i am astonished to see the 60 kr per month in yousee.dk . how yousee allow them to subscribe and how to add this money into my monthly bill ...... Cheaters
Jeg er tilsyneladende ikke den eneste
Jeg er tilsyneladende ikke den eneste, der er blevet
udsat for denne virksomheds tvivlsomme opførsel.
Jeg opdagede, at der blev trukket kr. 180,- fra min
konto og da jeg kontaktede "virksomheden" fik jeg
den oplysning, at jeg havde oprettet et musik abonnement.Hvad jeg på intet tidspunkt har gjort.
Jeg har bedt om, at få tilbagebetalt mine penge, men
det er nok for naivt, at tro at det sker.
I min optik er det en virksomhed med en meget flosset moral. Mildest talt.
Julian Lagard
Fup og svindel
Fup og svindel - ligesom de andre anmeldelser.
Jeg har kontaktet politiet og forbrugerombudsmanden.
Der er trukket 52 gange 45 kr. i en 12-månedsperiode uden samtykke.
Fup og svindel
Fup og svindel! Kan ikke komme ind og se hvad jeg er trukket for da min lande kode +45 ikke er der!
SVINDEL!!!
SVINDEL!!!
Vi begynder at modtage SMS om en "kvittering for Yoga uge" på 60 kr. som vi aldrig har tilmeldt via telefonregning - Vi henvender os til deres kundeservice, som henviser videre til denne mailadr. som eftersigende uden problemer kan levere dokumentation af vores tilgang til denne hjemmeside/tjeneste. Efter henvendelse til ccsupport bliver vi informeret om at de har "tydeligt bevis" på at vi har tilgået hjemmesiden: dk.myyogaguru.tv/ hvor vi angiveligt skulle have indtastet mobilnr. for at oprette abonnement, dog fremviser de ikke noget bevis og svarer nu ikke længere på henvendelse.
De er politianmeldt - det burde på ingen måde kunne lade sig gøre at oprette abonnement uden reel information på abonnenten!
Svindel og bedrager men umuligt undgå…
Svindel og bedrager men umuligt undgå da man slet ikke opdager deres svindel nummer før man opdager at der er trukket 150kr over telefon regning som mobil tilbehør igennem Telenor
Fub og svindel jeg d 16 fået trukket…
Fub og svindel jeg d 16 fået trukket 160 kr til club mobil, jeg har sgu ikke tilmeldt mig noget ej heller indtastet en kode.
Lige smart nok....
Klikkede på et link til en app med baggrunde til mobilen. Sekundet efter begyndte der at dukke sms´er op, med besked om at jeg havde lavet aftaler med Clubmobee og HQBRAIN til 60 kr/uge.... Talt med deres kundeservice på 78730941, hvor Emma fortalte, at jeg måtte have skrevet mit mobilnummer på en hjemmeside, for at lave aftalen. Men jeg har ikke skrevet noget som helst.
Klage sendt. Nu satser jeg på at få mine penge tilbage.
Update: hurtigt svar fra ccsupport OG 60 kr tilbageført til min konto. Positivt overrasket...
Det er ren svindel
Det er ren svindel, de prøver af narre alle der kommer i nærheden
af dem, hold jer langt væk fra dem ellers koster det penge som i ikke engang får varm luft for, det er også ligesom alle andre useriøse firmaer, de gemmer sig bag en telefonsvarer, ingen personlig kontakt, det tør de simpelthen ikke.
Henrik
Min 10-årige søn belyste mig og hans…
Min 10-årige søn belyste mig og hans mor med denne fantastiske hjemmeside, han sagde at han fik gratis adgang til VIP inde i moviestarplanet, hvis han dagligt betalte 150kr. Som forældre er vi villige til en del, og nu da vores søn er beskæftiget med hans spil, kan konen og jeg endelig slappe af. Jeg vil kraftigt råde jer som forældre at give jeres barn VIP eller andre "pay to win" 'features' i spil, så selvværdet er på plads.
Svindel!
Svindel!
Min søn blev narret 150,- ved at klikke på en Captcha.
Og mit teleselskab kan ikke gøre noget fordi de "ikke er dem der fakturerer" men åbenbart kun opkræver pengene for Ccsupport.
Fup og svindel
Vender ikke retur da jeg beder om penge tilbage, da min 9årige datter har sendt en indholdstakseret sms
Vendte tilbage inden jeg bad om pengene retur
Pas På! De snyder og har samarbejde med andre fupsider!!!
Pas På! De snyder og og har samarbejde med andre snyde sider!!!!
Firmaet er fupfirma og har tilsyneladende fup hjemmesider som de har samarbejde med. Jeg blev snydt da jeg ville download iTunes som er gratis men da det var sent om aften og jeg skulle hurtigt have den downloaded tænkte jeg ikke over at jeg ifm med download blev bedt om at sende en SMS. det skulle jeg bare ikke have gjort. Jeg fik straks en SMS om at det kostede 45 kr og at jeg ikke havde ret til at annullerer osv. På trods af at jeg straks skrev både SMS og flere emails, trak de penege fra mig via mobil selskab.
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.