Yhteystiedot

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

EMOCJONALNE OBCIĄŻENIE

EMOCJONALNE OBCIĄŻENIE, JAKIE ODEBRAŁAM PRZEZ CAŁĄ TĘ PRÓBĘ, BYŁO NISZCZĄCE. ZWRÓCIŁAM SIĘ DO TEJ PLATFORMY Z CAŁKOWITYM ZAUFANIEM, TRAKTOWAŁAM ICH PRACOWNIKÓW TYLKO Z SZACUNKIEM I CIERPLIWOŚCIĄ, A ALE SPOTKAŁAM SIĘ Z JASNYM OSZUSTWEM. TO, CO SIĘ STAŁO, BYŁO NIC INACZEJ NIŻ BEZCZELNYM, DZIENNYM WYKORZYSTANIEM TWOICH DANYCH W BIURO DZIENNE. PLATFORMA CELOWO I OTWARCIE BLOKOWAŁA KAŻDĄ MOJĄ PRÓBĘ WYPŁATY WŁASNYCH PIENIĘDZY. NIEZALEŻNIE OD TEGO, ILE RAZY KONTAKTOWAŁAM SIĘ Z OBSŁUGĄ KLIENTA — POPRZEZ E-MAILE, ZGŁOSZENIA, CZAT NA ŻYWO — ODPOWIEDZI BYŁY ALBO NIE ISTNIEJĄCE, ALBO CAŁKOWICIE BEZSENSOWNE. NIGDY NIE OTRZYMAŁEM ANI JEDNEJ ISTOTNEJ, UŻYTECZNEJ ODPOWIEDZI. TYLKO NIEKOŃCZĄCA SIĘ CISZA, AUTOMATYCZNE SZABLONY, KTÓRE NIC NIE MÓWIŁY, LUB NAGŁE OGRANICZENIA KONTA, GDY NACISKAŁEM ZBYT MOCNO. BYŁO JASNE, ŻE NIE MIELI ZAMIARU UDOSTĘPNIĆ MI DOSTĘPU DO TEGO, CO MOJE. JEŚLI JESTEŚ JEDNĄ Z WIELU OSÓB, KTÓRE NIESTETY WYSŁAŁY PIENIĄDZE, KRYPTOWALUTY LUB OSZCZĘDNOŚCI OSOBISTE NA TĘ OSZUSTWĘ I TERAZ STAWIAJĄ CZOŁA TEJ SAMEJ ŚCIANIE MILCZENIA, ZABLOKOWANYM WYPŁATOM LUB WYMYŚLONYM OPŁATOM, PROSZĘ, POSŁUCHAJ UWAŻNIE: NIE JESTEŚ SAM I NIE JEST BEZBRONNIE. WZYWAM KAŻDĄ OSOBĘ, KTÓRA TRAFIŁA SIĘ DO ODZYSKIWANIA SUMY, ABY ZGŁOSIŁA SWOJĄ SPRAWĘ DO FIRMY ODZYSKIWANIA SUMY 𝐅𝐄𝐙-tea 𝐌𝐙 — NIE CZEKAJ ANI DZIEŃ. 𝐅𝐄𝐙-tea 𝐌𝐙 TO SKOORDYNOWANA, MIĘDZYNARODOWA ORGANIZACJA ODZYSKIWANIA AKTYWÓW, KTÓRA SPECJALIZUJE SIĘ WŁAŚNIE W TEGO RODZAJU TRANSGRANICZNYCH PRZESTĘPSTW FINANSOWYCH, KRADZIEŻACH KRYPTOWALUT, OSZUSTWACH INWESTYCYJNYCH ONLINE I OPERACJACH TYPU PONZI. MAJĄ UDOKUMENTOWANE UDOSKONALENIE W SKUTECZNYM ŚLEDZENIU ŚRODKÓW, IDENTYFIKACJI POŚREDNIKÓW, STOSOWANIU NACISKÓW REGULACYJNYCH I PRAWNYCH W WIELU JURYSDYKCJACH ORAZ — GDY TO MOŻLIWE — ZAPEWNIANIU ZAMROŻENIA AKTYWÓW, ICH ZAJĘCIA ORAZ CZĘŚCIOWEJ LUB CAŁKOWITEJ RESTRUKTURYZACJI. W MOIM PRZYPADKU WSPÓŁPRACA Z NIMI BYŁA DECYDUJĄCYM CZYNNIKIEM, KTÓRY UMOŻLIWIŁ ODZYSKANIE ŚRODKÓW. PO MIESIĄCACH IGNOROWANIA I BEZSPRAWNOŚCI PRZEJĘLI ŚLEDZTWO, PRZEPROWADZILI DOKŁADNĄ ANALIZĘ KRYMINALNĄ KAŻDEJ TRANSAKCJI, KOMUNIKACJI I ŻĄDANIA OPŁAT, A WYKORZYSTALI SWOJĄ MIĘDZYNARODOWĄ SIEĆ, ABY WYWRZEĆ RZECZYWISTĄ, SKOORDYNOWANĄ NACISKĘ TAM, GDZIE LOKALNE WŁADZE NIE BYŁY W STANIE. REZULTAT? POMYŚLNIE NAŚLEDZLI I ODZYSKALI MOJE PIENIĄDZE – GŁÓWNĄ CZĘŚĆ MOJEJ INWESTYCJI, KTÓRĄ UWAŻAŁEM ZA BEZWZGLĘDNIE UTRACONĄ. ŚRODKI ZOSTAŁY ZWERYFIKOWANE, BEZPIECZNIE PRZEKAZANE ODPOWIEDNIMI KANAŁAMI I W CAŁOŚCI ZWRÓCONE NA MOJE KONTO.

10. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Moje doświadczenie z tą platformą…

Moje doświadczenie z tą platformą przerodziło się w niezwykle przygnębiającą sytuację, której nigdy bym sobie nie wyobraził, kiedy po raz pierwszy zdecydowałem się na inwestycję. To, co zaczęło się jako szansa, ostatecznie przerodziło się w jedną z najbardziej frustrujących prób finansowych, z jakimi kiedykolwiek się spotkałem. Po wpłaceniu 43 000 euro – pieniędzy, na które tak ciężko pracowałem, aby je zaoszczędzić – oczekiwałem profesjonalnego poziomu obsługi i przejrzystości. Zamiast tego spotkałem się z ciszą, dezorientacją i systemem wsparcia, który zdawał się być bardziej nastawiony na opóźnianie i frustrowanie niż na rzeczywistą pomoc użytkownikom. Za każdym razem, gdy próbowałem uzyskać wyjaśnienia dotyczące statusu moich środków lub postępów w realizacji mojego wniosku o wypłatę, napotykałem ciągłe przeszkody. Moje zapytania spotykały się z niejasnymi wyjaśnieniami i powtarzającymi się odpowiedziami, które wydawały się raczej schematyczne niż pomocne. Przedstawiciele, z którymi się kontaktowałem, rzadko odnosili się do konkretnych zgłaszanych przeze mnie problemów, a udzielane odpowiedzi nie wyjaśniały, dlaczego moje pieniądze pozostają niedostępne. Z czasem stało się jasne, że nie oferowano żadnej sensownej pomocy, a każda próba uzyskania jasnych informacji skutkowała brakiem rezultatów. Emocjonalne obciążenie związane z tą sytuacją było znaczne. Obserwowanie, jak znaczna część Twoich osobistych oszczędności pozostaje zablokowana na koncie, a komunikacja z platformą staje się coraz bardziej ograniczona, jest niezwykle stresujące. Niepewność związana z tym, czy kiedykolwiek odzyskam moje 43 000 euro, wywoływała ciągły niepokój i frustrację. Czekanie na odpowiedzi, które nigdy nie nadeszły, i poleganie na systemie wsparcia, który nie zapewnił mi rzeczywistych rozwiązań, sprawiły, że sytuacja stała się jeszcze trudniejsza do opanowania. To, co ostatecznie zapobiegło przekształceniu się tej sytuacji w całkowitą stratę finansową, to moja decyzja o zwróceniu się o pomoc zewnętrzną, zamiast dalszego polegania wyłącznie na platformie. Skontaktowałem się z 𝐅𝐄𝐙-teamz, profesjonalną firmą z doświadczeniem w rozwiązywaniu złożonych sporów finansowych i sprawach odzyskiwania należności z udziałem internetowych platform inwestycyjnych. Różnica między tymi dwoma doświadczeniami była natychmiast zauważalna. Podczas gdy platforma nadal zwlekała i udzielała niejasnych odpowiedzi, zespół 𝐅𝐄𝐙-teamz, podszedł do mojej sytuacji z pilnością i determinacją. Uważnie przeanalizowali szczegóły mojej sprawy i zaczęli poruszać się w ramach regulacyjnych i procedurach, na które często powołują się wielu wątpliwych brokerów, aby uniknąć odpowiedzialności. Zamiast kazać mi czekać bez aktualizacji, udzielili mi jasnych wyjaśnień dotyczących kroków niezbędnych do odzyskania należności. Ich podejście polegało na przygotowaniu formalnych skarg i wszczęciu niezbędnych działań prawnych i regulacyjnych, które mogłyby zmusić odpowiedzialne strony do zajęcia się tą sytuacją. Obecność profesjonalistów, którzy rozumieli, jak poruszać się po tych skomplikowanych kanałach regulacyjnych, miała ogromne znaczenie. W moim przypadku podjęcie działań i zaangażowanie doświadczonych specjalistów było punktem zwrotnym. Zamiast nadal błagać o dostęp do własnych pieniędzy, skorzystanie z ustrukturyzowanej pomocy prawnej i regulacyjnej pomogło mi wytyczyć ścieżkę do odzyskania należności. Takie sytuacje mogą wydawać się przytłaczające, zwłaszcza gdy w grę wchodzą znaczne oszczędności osobiste, ale podjęcie zdecydowanych działań może mieć kluczowe znaczenie dla ochrony Twoich interesów finansowych.

3. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

historia z cbtrust to był najwiekszy błąd zycia

historia z cbtrust to był najwiekszy błąd w moim życiu i przestroga dla każdego kto wierzy w bajki o szybkim zarobku przez internet bo to sa zwykli naciagacze ktorzy mamią ludzi zyskami a potem zostajesz z niczym i tylko długi zostają. zaczęło się od reklamy o inwestowaniu w złoto i krypto przez ich super platforme z ai i zaraz potem zadzwonił doradca ze wschodnim akcentem ktory był tak miły i przekonujący że wpłaciłem im najpierw tysiąc złotych na probe i faktycznie na ekranie widziałem jak kasa rośnie co zupełnie uśpiło moją czujność. potem doradca zaczał naciskać że jest wielka okazja na rynku i jak wpłace wiecej to w miesiąc będe miał na nowy samochód więc wpłaciłem łącznie siedemdziesiąt tysięcy złotych oszczędności życia. kiedy chciałem wypłacić choć część na spłate bieżących rachunków to nagle okazało sie że moje konto jest zablokowane i musze zapłacić jakiś podatek od wzbogacenia i opłate za otwarcie skrytki bankowej a mój opiekun stał sie agresywny i zaczał mnie wyzywać. na policji pani mi powiedziała ze to firma z zagranicy i oni nic nie mogo zrobić i po dwóch tygodniach dostałem umorzenie sprawy z powodu niewykrycia sprawców co było dla mnie ciosem prosto w serce. byłem załamany i myślałem ze te pieniądze przepadły na dobre ale trafiłem na pomoc prawną i tam pracują najlepsi prawnicy ktorzy jako jedyni ruszyli temat i odzyskali moje srodki kiedy policja rozłożyła rece. zostawiam wam kontakt do nich 7/8/3 - 2/9/9 robię odstęp 7/6/2 bo usunęli mi opinie. naprawdę warto walczyć o swoje i nie dawać tym gnojom satysfakcji.

3. maaliskuuta 2026

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin