Saanut 5/5 tähteä

Christine de Vogel ( Klassiek Homeopaat) denkt niet alleen mee maar is ook invoelend bij de telefonische begeleiding. Zij weet precies hoe een Helingsproces en bewustwording van de ‘zin van ziek zij... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We hadden snel homeopathische medicijnen voor onze hond nodig en ik heb gebeld naar CBD & Herb.Op de dag voor oud en nieuw. Had niet ingesproken en toch werd ik heel snel terug gebeld en kreeg perfect... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Sinds ik de diagnose "darmkanker" heb gekregen, ben ik op zoek gegaan naar alternatieve middelen. Eén van die middelen is voor mij cbd-olie extra sterk, want het is wel wat om te moeten verslaan.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

snelle afhandeling en een toegift ik kreeg de bestelling de volgende dag en had er een vraag over. Ik werd meteen gebeld en - hoewel ik zelf een fout had gemaakt bij de bestelling - werd mij alsnog e... Näytä lisää

1. Vitamiinit ja lisäravinteet

Yrityksen kirjoittama

Biologische Full Spectrum, CBDa dominante, Plant-identieke CBD SPAIN OLIE, TCM geïnspireerde Kruidentincturen en Homeopatische remedies voor MENS en DIER! Ter ondersteuning van een goede gezondheid en bij herstel van ziekte. Zoals de natuur het bedoeld heeft! Het delen van onze jarenlange kennis en ervaring uit onze natuurgeneeskundige praktijk is daarbij een wezenlijk onderdeel van onze dienstverlening. Super enthousiast zijn we dan ook over het spontaan ontstaan van een netwerk gedreven natuurgeneeskundige therapeuten die, na het volgen van onze Masterclass, hun eigen cliënten gedegen kunnen adviseren en begeleiden in hun eigen praktijk. Op deze manier kunnen we nog meer mensen en dieren bereiken en ondersteunen, op weg naar een natuurlijke manier van gezondheid en heling. Groetjes Annette (acupuncturist) en Christine (Klassiek Homeopaat) CBD & Herb

4,9

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Heel blij met de bestelde CBD olie

Snelle levering. Fijn dat ik nu ook de CBD olie van CBD Spain vanuit Nederland geleverd kan krijgen. De kwaliteit van de olie is zeer goed. Ik gebruik voor mijn hond de Mixta olie en voor mezelf de CBDVa/CBDa olie.

Mijn hond is kalmer en luistert beter tijdens het uitlaten. Voorheen was hij tijdens wandelingen super gestrest geuren aan het volgen en vergat dat ik er überhaupt was. Nu maakt hij veel meer contact en kan hij ook rustig naast me lopen en om zich heen kijken.

Misschien helpt het ook wel dat ik zelf een stuk meer ontspanning voel door de olie. Ik heb echt het idee dat mijn zenuwstelsel uit standje fight or flight is gekomen.

Ik ben autistisch en heb ADHD, wat zorgt voor heel veel overprikkeling. Met de olie kan ik in veel situaties een stuk rustiger blijven. En het lukt me om wat meer pauzes voor mezelf te nemen, terwijl ik voorheen de hele dag bezig was met wat ik allemaal moest doen en door bleef racen.

Ik denk dat mijn hond dat is gaan spiegelen. Maar nu zijn we beiden een stuk relaxter.

Heel erg blij met de producten die ik via CBD & Herb heb besteld!

27. maaliskuuta 2026

Klant staat centraal

Snel gereageerd op mijn probleem dat ik van mijn bestelling wilde afzien…. Ik had nog 2 flesjes staan🤣🤣 ook eerdere leveringen snel adequaat geleverd! Top service!!

13. helmikuuta 2026

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin