Bestel hier niets!
Bestel hier niets! Je bent je geld kwijt óf je ontvangt een nepproduct.
Ik heb op 19 december 2025 een bestelling geplaatst, dom genoeg, want ik heb voor het eerst eens geen reviews opgezocht vóórdat ik iets bestelde. Ik werd netjes op de hoogte gehouden dat mijn bestelling verzonden werd en geleverd zou worden binnen 7 tot 10 werkdagen. Daarna kreeg ik een bericht dat de bestelling binnenkort geleverd zou worden. Leugens!
Er werd namelijk, na 2 updates, een mail gestuurd dat het product niet op voorraad is (op de website staat er wel bij 'op voorraad'). Geen probleem, kan gebeuren. Ze gaven op 6 januari twee opties, namelijk 1: een vergelijkbaar alternatief ontvangen; of 2: geld terug.
Hierop reageerde ik dat ik graag een terugbetaling ontvang. Drie weken later nog geen geld gezien. op dinsdag 27 januari ontving ik precies dezelfde mail waarin staat dat de bestelling niet geleverd kan worden, met de twee zelfde opties. Kortom: geen product en geen geld terug.
Ik ga uitzoeken welke vervolgstappen ik kan nemen.
Update 3 februari 2026:
Ik heb in reactie op de eerder genoemde mail een aangetekende brief gestuurd waarin ik 'eis' dat ik binnen redelijke termijn een terugbetaling wil omdat zij mijn product niet kunnen leveren en het koopcontract dus rechtmatig ontbonden wordt.
Nog een reactie en een aantal werkdagen later, kwam er een mail binnen dat de terugbetaling daadwerkelijk in gang is gezet én vandaag heb ik het bedrag ook teruggekregen.
Het aantal sterren van deze review pas ik echter niet aan, omdat:
- ik de communicatie slecht vind
- je wordt geïnformeerd dat je product al onderweg is en ruim daarna is het opeens niet op voorraad
- op de website staat bij hetzelfde item dat het wel op voorraad is
- het duurt allemaal veel te lang
28. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu