Catholic Charities of Southern Nevada Arvostelua 2

Yrityksen tiedot

1. Voittoa tavoittelematon järjestö
  2. Yhdistys tai järjestö
  3. Hyväntekeväisyysjärjestö

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Learn about Catholic Charities of Southern Nevada including services they provide, how to get involved, and other useful resources.

2,9

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

You tell your sister company in Spokane…

You tell your sister company in Spokane to stop lying about people and kicking disabled people out on the street because they are are to stupid to understand the 1968;fair housing act and would rather protect a racist priest that said black lives don't matter. They kicked me out in street 2024 using lies and they lied in court on purpose.

1. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 1/5 tähteä

Went to eat today at the dining hall at…

Went to eat today at the dining hall at around 10:00 a.m. was assaulted by a ignorant under trained security guard started calling me names following me out challenging me while I was leaving cuz he wouldn't let me in over some cookies I had in my pocket told me about the end of the line and a racist tone I used to work for one in Reno ended up suing them to direct her there fired me because we got an argument over a Rolex that he said I stole from them that he thought he stalled or asked me that I steal it from them took him to court over that and see them considering final lawsuit in US district Court for discrimination and verbal assault I wanted immediate apology from these people I would not donate ever to such a racist company ever

10. toukokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin