Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn met een grote vriendengroep gaan bakken bij Cas. Bij het binnenkomen werd je verwelkomt door de warme geur van vers gebakken brownies en koffie. Het begin van een prachtige ervaring. Cas en... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een online workshop gevolgd, waar ik veel heb geleerd over t rijzen van je brooddeeg. Met als resultaat een prachtig LUCHTIG baksel. Daarna een life workshop (toen t nog kon en mocht😘) gezellig, leer... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Een mooi ingerichte bakruimte. Cas is n vrolijke en attente man die iedereen aandacht geeft. Hij legt alles goed uit voordat je zelf aan de slag gaat. Tussendoor worden alle materialen netjes afgewass... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wij hadden ‘t vaderdag taartje besteld. Op het afgesproken tijdstip werd de taart afgeleverd door Cas in eigen persoon. Heel gezellig, persoonlijk woordje, nog tips om de taart aan te snijden... Uit... Näytä lisää

1. Kokkauskurssi
  2. Konditoria

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Cas Wolters, bekend van Heel Holland Bakt, heeft zijn eigen webshop. hierin verkoopt hij zijn overheerlijke producten.

4,8

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Team-uitje

Het was een zeer gezellige en geslaagde workshop. Duidelijke uitleg en een heerlijke Lemon Pie gemaakt met 14 personen.

23. syyskuuta 2022
Cas Wolters-logo

Vastaus yritykseltä Cas Wolters

Fijn om te lezen dat jullie het naar je zin hebben gehad in de Bakhal. Wij hebben ook van jullie genoten.

Eerste workshop van Cas Bakclub

Onlangs mijn eerste workshop gehad van Cas Bakclub. In 1 woord geweldig! Wat een enthousiasme. Het zijn de kleine dingen waar ik veel van heb opgestoken. Er komen nog 4 workshops aan, ben heel benieuwd.

26. heinäkuuta 2022

Workshop

Workshop gedaan bij de enige echte heel Holland bakt bakker. Geweldig genoten zeker voor nog eens mee te maken. Je bakt leuke dingen en deze mag je ook nog mee nemen. Zelf gebakjes kopen voor een goedkope prijs die nog over zijn gebleven.
Echt een aanrader om een keer mee te maken zo een leuke workshop.

25. heinäkuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Oma en kleindochter hebben prachtige…

Oma en kleindochter hebben prachtige herinneringen gemaakt in de bakhal. En wij hebben thuis heerlijk gesmuld van de tartelettes!
Dankzij jou Cas, is Isis nog meer aan het bakken geslagen. Dank je wel voor je heerlijke en gezellige middag.

11. heinäkuuta 2022

Workshop lemon pie

Workshop lemon pie via Social Deal.
Was echt een hele leuke, gezellige en leerzame workshop voor een zacht prijsje.
Cas bedankt voor de duidelijke uitleg en enthousiasme!

26. maaliskuuta 2022

Wat een feest

Wat een feest! De workshop was duidelijk, gezellig en bovenal met een heerlijk resultaat. Het enthousiasme van Cas is geweldig.

22. helmikuuta 2022
Saanut 4/5 tähteä

De online workshop nonnevotten bakken…

De online workshop nonnevotten bakken vond ik geweldig en gezellig. De uitleg van de bereiding was heel goed. Het enige wat niet al te best was, was het geluid, ik kon het slecht verstaan. Maar dat kan ook aan de instellingen van mijn laptop gelegen hebben.
Prettige Vastelaovensdaag, Alaaf
Groetjes Marianne Puts

21. helmikuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Hele leuke en gezellige workshop!

Het was een hele leuke workshop met veel interactie. Het was vooral leuk dat Cas voor iedereen wel aandacht had en inspeelde op wat hij zag bij anderen (bijv. de outfit of de dingen die ze aan het doen waren).

20. helmikuuta 2022

Superleuke liefdes taart

Zondag hebben we een ‘liefdestaart’ gemaakt bij Cas. Het was een groot succes. Cas maakt van zijn workshops een feestje van het begin tot het einde!!
Alles was top, vanaf de ontvangst, tot de verzorging, de uitleg, het materiaal, de koffie pauze, te veel om te benoemen.
Na een supergezellige middag zijn wij huiswaarts gekeerd met een prachtige (voor beginners😉) macaron valentijn taart. Dit proeft zeker naar meer.
Groetjes Anja en Miranda

14. helmikuuta 2022

Gezellige middag

Het werd goed in stappen uitgelegd, de vragen werden goed beantwoord. Koffie, thee en een lekker stukje vlaai stonden klaar. In 1 woord gezegd was het een geslagen middag!

13. helmikuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Stiekem snaaien tijdens het bakken van vlaaien🤫

Vandaag hebben we weer een super leuke workshop gehad in de prachtige Bakhal van Cas.

Dit keer stond alles in het thema van Limburgse vlaaien, waaronder mijn grote favoriet: ‘de greumelevlaai’ 😋!

Alles was weer tot in de puntjes verzorgd. De sfeer in de hal was minstens zo zonnig als het weertje buiten.

Tussen het bakken door hebben we stiekem, niet zo stiekem, gesnoept van de veel te lekkere mini gevulde koeken. De vers gemaakte banketbakkersroom bleef zeker niet onaangeroerd. Onze kommen en spatels oogden eigenlijk verrassend schoon, maar werden toch weer helemaal spik en span afgewassen door de toppers die Cas vandaag assisteerden.

Toen de laatste vlaai in de oven ging, kregen we nog een voorproefje van de rijstevlaai die inmiddels lag af te koelen. De keuze uit een Limburgs of Hollands stukje vlaai was daarbij snel gemaakt. Genietend van de heerlijke geur die zich inmiddels verspreid in de bakhal, smullen we van de overheerlijke rijstevlaai met slagroom.

Als kers op de spreekwoordelijke taart maakten we nog wat leuke foto’s met Cas én onze 3 heerlijke Limburgse vlaaien.

Vol trots op het eindresultaat geniet ik in mijn auto nog even verder van de heerlijke geur die de warme vlaaien in mijn auto verspreiden.

De vlaaien liggen nog even af te koelen, maar ik sluit niet uit dat er vandaag toch nog van gesnoept gaat worden.

Wat een heerlijke middag!🥰

13. helmikuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin