I maj/juni 2025 blev min mor erklæret terminal, og det stod klart, at hun ikke ville opleve sit barnebarns 18-års fødselsdag. I den svære tid blev det vigtigste for hende at få indgået en aftale... Näytä lisää

Karin er en superdygtig smykkesmed og da jeg skulle bruge en gave til min sølvbrud, var hendes eventyrlige finurlige smykker den perfekte løsning til min mednørd gennem 25 år. I både det indledende mø... Näytä lisää

Vi have et designmøde, hvor Karin og Bjarke hurtigt fangede hvad vi drømte om. Næste gang vi kom forbi havde Karin lavet den smukkeste modelring! Sammen med noget arveguld har Karin skabt de mest magi... Näytä lisää

Jeg skriver normalt aldrig anmeldelser, men der er ingen der fortjener en god anmeldelse mere end Castens ! Min mor er uhelbredelig syg og ville give mig et smykke så jeg havde et evigt minde fra hend... Näytä lisää

1. Koruliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Håndlavede smykker bygget fra bunden med fantasi og kærlighed. Smykkerne skabes ofte i et tæt samarbejde med kunderne, så de kan få nøjagtigt det smykke de drømmer om - ofte af kundens eget gamle guld eller ædle stene.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Hvis du ønsker unikke smykker

Hvis du ønsker unikke smykker, så er Castens det rette sted. En forretning hvor der bliver lyttet til dig og hvor Karin tryller de smukkeste smykker frem til dig.
Vores vielsesringe blev vores helt egne som passer netop til os.
Tusind tak til Castens.

10. syyskuuta 2017

Kære Tobias og Cilla

Det var en stor fornøjelse at skabe jeres ringe, som jeg er sikker på vil inspirere andre til et lignende design.

Castens

Smukke ringe for livet og kærligheden

Dejlig butik med kreative, varme mennesker. De ringe vi fik lavet specielt til os og vores store dag kommer vi aldrig til at fortryde. Helt igennem en god oplevelse og vi er meget tilfredse med resultatet. ❤️

28. elokuuta 2017

Kære Sandie

Tak for din fine anmeldelse :-)
Jeg er så glad for, at jeg fik lov til at sætte den helt specielle og meget smukke diamant i din ring. Det gjorde den (endnu) smukkere!

Castens

Skøn smykkekunst og god service

Jeg fik lavet en ring hos Castens, og projektet var en fornøjelse hele vejen igennem.
Til at begynde med skrev jeg bare en email med lidt forklaring af, hvad det var jeg gerne ville, en ubehjælpelig tegning efter bedste evner og et par billeder af noget, jeg var blevet inspireret af. Karin greb straks ideen. Det var ikke alt, hvad jeg havde tænkt, der var muligt på grund af graden af detalje i mit forslag, men hun lavede strakt en fantastisk skitse af et alternativ. Jeg ønskede nogle små rettelser, og det blev implementeret uden problemer.

Jeg tog ind forbi butikken for at få målt størrelsen til ringen og betale depositum. Det var enorm ivrig og venlig betjening jeg fik. Efter at have mødt Karin fik jeg endnu en gang bekræftet, at vi var helt på bølgelængde med projektet. Jeg gik derfra med fornemmelsen af, at jeg ikke bare fik lavet et skønt smykke, men at det blev lavet helt særligt til mig - netop fordi der var så klar en forståelse af, hvad det var jeg gerne ville have, og hvorfor det var særligt for mig.

Selve smykket er helt perfekt. Præcis som skitseret og aftalt. Der er sådan en sans for detalje og jeg blev fortløbende opdatering under projektet. Jeg gik så glad derfra. Jeg har ikke bare fået et smykke, jeg har fået et unikt stykke kunst.

27. elokuuta 2017

Vastaus yritykseltä CASTENS

Tak for en god anmeldelse - det er godt at vide, at det lykkedes at fange din drøm i det helt rigtige smykke, selv om vi måtte ændre en smule på den oprindelige idé.

Castens

Castens helped create my wedding/engagement ring

Castens helped create my engagement/wedding ring as well as polish up a family heirloom to be used for my husband's wedding ring.

Not only is the end result beautiful beyond my wildest imagination (and I spent a good 4 months agonizing over ring designs, and I do mean agony); the entire process was both delightful, thorough and easy. Despite having to conduct everything over the internet.

Karin was patient and perfect, despite having to deal with a waffling, insecure customer who kept changing her mind, and the design we settled on is truly spectacular.

I am proud to be able to wear my ring each day (and another ring, and a pair of hibiscus earrings) and look forward to years of continued jewelry shopping.

In fact, the only thing I'd suggest is an extra payable service, where customers can get an invoice stating the costs that they told their spouses instead of the actual costs :D

26. elokuuta 2017

Vastaus yritykseltä CASTENS

Thank you for your lovely review! It was a pleasure to be able to work with you and I do agree: the end result truly WAS spectacular. As for your suggestion, you had us laughing in the workshop! We will consider such a secret service ;-)

Best,
Karin Castens

Dejlig oplevelse

Skrevet for min mor:
Som kunde i Galleri Castens kan jeg varmt anbefale at man går ind i Holbergsgade 19 a , hvis man er ude efter smukt - anderledes - unikt design i smykker ! Her bliver det meget svært at vælge , da der
er så mange forskellige at vælge i mellem - alle lige smukke og unikke !
Man får en tip top service og vejledning af ejeren Karin Castens og hendes personale. Der er en varm og hyggelig atmosfære omkring en . Har man særlige ønsker bliver det også opfyldt.
EKS : Min kæde til smykket syntes jeg var for lang - og da der ikke var andre kæder som var så kort
som jeg ville have den - Ja så blev den bare afkortet mens jeg ventede - uden beregning !
Det kalder jeg god service .
Jeg glæder mig til at besøge butikken igen når jeg skal have mit næste smykke - som jeg allerede har udset mig .

Karin Leth-Olsen

24. elokuuta 2017

Kære Thomas / Karin

Hvor er det dejligt at høre, at det var en god oplevelse at være hos os! Vi gør os naturligvis altid umage og det er en stor tilfredsstillelse når det lykkedes.
Vi ser frem til at kunne hjælpe jer igen en anden god gang :-)

Mvh
Karin

Eventyrligt

Smukke smykker i fine omgivelser.

Man føler sig velkommen i Galleri Castens fra starten, stemningen er hyggelig, omgivelserne fine og smykkerne fantastiske. Betjeningen er venlig, åben og der bliver lyttet til en.
Har man brug for tilpasning, er man meget velkommen der inde.
Kan kun anbefale et besøg i butikken.

15. kesäkuuta 2015

Personlige og unikke kreationer

Har indtil nu fået lavet 3 meget forskellige og personlige ringe. Og hver gang er jeg lige så spændt på den kreative proces, som på resultatet.
Jeg har ikke de visuelle evner til, at forestille mig det færdige resultat, men er aldrig blevet skuffet - tvært imod.
Og jeg skal helt sikkert handle mere hos Galleri Castens 😊

14. kesäkuuta 2015

Eventyrlige smykker

Hvis du elsker universet i "Ringenes Herre" og lignede eventyrlige fortællinger, vil du elske Karin Castens smykker. Mine smykker minder mig hver dag om magien i MIT liv, som var jeg en eventyrlig alfeprinsesse .. HAHAHA ... Det har jeg sgu brug for i en verden, der ikke altid føles som det eventyr, jeg gerne så ... Og hvor jeg nogen gange tvivler på en "happy ending" (!) Jeg er en skamløs romantiker, og jeg elsker mine CASTENS smykker. Min forlovelsesring er fra CASTENS og købt i 2003. Mine bryllupssmykker er fra CASTENS og købt i 2004. Jeg har løbende købt øreringe og andre smykker siden, og jeg har som det seneste et nyt halssmykke i sigte her i 2015. Karin er i øvrigt i gang med at lave mine bryllupssmykker om til hverdagssmykker. Det er genialt, synes jeg. Mine allervarmeste anbefalinger!

13. kesäkuuta 2015

Unikasmykker som er lige mig

En tyv valgte ved et indbrud at stjæle mine arvesmykker. Disse smykker betød meget for mig og derfor var det vigtigt at de blev erstattet med de helt rigtige. Jeg ledet meget på nettet, men der var intet der var lige det jeg ønskede. Karin lod sig inspirerer af de gamle smykker, men skabte noget helt nyt og helt unikt som jeg bruger flittigt. Siden har jeg købt en del smykker i butikken. Jeg har lige ledes købt gaver til både yngre og ældre kvinder i min familie. Alle har været glade for gaverne. Den seneste opgave som Karin har løst for mig, var forvandling af en gammel ring som blev lavet om til det mest fantastiske vedhæng. Jeg har og vil fortsat anbefale Castens, da Karin laver personlige smykker af meget høj kvalitet og til nogle priser der er yderst rimlige.

13. kesäkuuta 2015

Eventyret begynder med en drage.

Jeg er så heldig at kunne kalde en af Karins smykker for mit. Hun holdte udsalg i butikken, men da vi via FB var flere som ikke havde mulighed for at dukke op i butikken, ændrede hun udsalget, så udsalget fortsatte via FB for os. Super service. Det betød at jeg kunne få min drage. En halskæde jeg har sukket efter længe. Jeg fik super god service og min kæden blev smukt pakket ind. Jeg elsker min smukke drage som vogter over en smuk lyserød safir.

Enestående Kunst og Fantastisk Service

Jeg har købt hos Galleri Castens flere gange og er ganske tilfreds med både kvalitet og service.
Den første gang bestilte jeg et vedhæng til en opal jeg selv har slibet til min kones fødselsdag. Det var et "custom" stykke og Karin lavet et design med hendes trademark bobler. Bagpå vedhænget, var der et ønske om et personligt symbol og det blev tilgodeset.
Jeg har også købt en gave til konfirmation fra hjemmesiden. Her valgte jeg et smukt vedhæng og da jeg ringede til galleriet for at arrangere afhentning, blev jeg rådet til et mindre smykke, der bedre passede en ung pige. Konfirmanden var rigtig glad for sin gave.
Galleriet Castens har øje for detaljer og fremragende service. Kan varmt anbefales.

13. kesäkuuta 2015

Ring lavet af mine gamle smykker

Jeg havde arvet nogle smykker som ikke lige var min stil. Men guldet var flot og stenene fine, så Castens fik kreeret et lille eventyr af en ring, som jeg nu bruger til dagligt. Jeg har været glad for processen og er meget glad for ringen, og kan på det varmeste anbefale Castens.

Forsrørrelse af forlovelsesring

Har fået forstørret min forlovelsesring for et par år siden.Vi var inde for at tale om design, vi genbrugte den gamle masseproducerede Ring og Karin kom op med flere gode forslag, til at peppe den op med. Derefter talte om forskellige sten normalt er jeg meget til amatyster, men jeg fandt en smuk pink rubin som skulle bestilles hjem i den rigtige størrelse. Da jeg fik ringen blev jeg helt mundlam. Den er alt jeg havde forventet og mere til. Karin lægger stor vægt på det professionelle, og hun er meget serviceminded.

13. kesäkuuta 2015

Smykker og service i særklasse

Elsker at komme i Karins eventyrlige galleri, hvor jeg har fået lavet flere smykker. Karin er fantastisk til at rådgive og ramme det særprægede og personlige. Jeg giver min varmeste anbefaling.

Talent og professionalisme

Castens har med stor omhu skabt nye vielsesring til min hustru og jeg. jeg er meget imponeret over hendes håndværk, attitude, service og specielt kvaliteten.

Jeg ønsker mange andre den samme oplevelse som os :-)

13. kesäkuuta 2015

En oplevelse med mange frustrationer.

Unikke, eventyrlige smykker. Men det kan ikke anbefales at kommunikere pr. e-mail. Svartiden er lang. Misforståelserne er mange.
Leveringsiden på selv meget simpelt udførte smykker er urimelig lang. Fx 4,5 mdr for øreringsvedhæng! Omtrentlig leveringsdato har ingenlunde holdt de to gange jeg har handlet der. Ydermere har jeg en klar fornemmelse af at Karin prioriterer opgaverne i rækkefølge efter egen interesse i opgaven frem for rækkefølgen ordrene er blevet bestilt i (en bekendt afgav en ordre mange uger senere end jeg, og modtog sin vare før jeg gjorde). Til Karins ros skal der dog siges, at når man rykker for et forsinket smykke prioriterer hun også at få det lavet hurtigt derefter. Desuden tog hun også uden videre et smykke retur, som var blevet sjusket udført.

11. kesäkuuta 2015

Hej Kaja,
Jeg beklager inderligt den lange vente tid - jeg kan sagtens forstå det har været ret frustrerende og at der så oven i købet var fejl på dine vedhæng, gør ikke situationen bedre. Det er bestemt taget til efterretning her i butikken og vi har fremover ændret bestillingsprocessen, så tak for tilbagemeldingen! Jeg håber du er glad for dine vedhæng nu.

Rigtig god sommer!

Kh. Karin Castens

Unikt, personligt og gennemført smukt

Jeg har fået lavet flere specialopgaver hos Castens. Alle smykkerne er gennemførte, unikke, smukke og super feminine i alt sin pragt og enkelthed. Jeg har mine smykker på hver dag - og glædes til stadighed over hvor smukke de er og hvordan de alle har ramt lige netop det som er vigtigt for mig. Min bedste anbefaling.

23. marraskuuta 2014

Professionel, engagerende, fantastisk betjening og vidunderlige smykker

Jeg bad Karin om at lave min fars gamle vielsesring om, så den fik spræl og blev helt sin egen - med inspiration i et andet smykke samt med forståelse for min kærlighed til champagnefarvede diamanter skabte hun en fuldstændig fantastisk ring, som er lige mig. Hun forstod at lytte til ønsker og komme med forslag, og ringen kommer nok ikke af min finger lige foreløbig. Jeg kan kun give min uforbeholdne anbefaling :)

18. marraskuuta 2014