Man deltager i deres weekend champ og fordi man ikke kan huske alle 8 kamp spørger jeg efter det og der påstår de at man ikke har deltaget Ja flot hvorfor skulle man bruge tid på at spørger efter e... Näytä lisää
Det mest latterlige Betting side der ligner en klump l o r t og ka,ikke finde ud af lave en app. Appen åbner i browser tusind gange uden at kunne logge ind ...forfærdelig amatøragtige p ..i ..s nogen... Näytä lisää
Hold Jer langt væk fra dette svindlerfirma. Hvis du ikke taber mere end du vinder, limiteres du hurtigt. Hetz er normalt: -Login fejler indtil kioskejer klager -Spil ned til 10kr nægtes trods an... Näytä lisää
Deres website er meget rodet og tung at navigere rundt på. Deres odds er som regel væsentligt lavere end hos konkurrenterne. Der er også krav om, at man omsætter alle indbetalinger 1x, før man... Näytä lisää
CASHPOINT giver dig et stort udvalg af odds på alverdens sportsgrene. Du kan finde os både online og hos din lokale Cashpoint forhandler
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Fremragende
Jeg synes at det er fremragende bedre…
Jeg synes at det er fremragende bedre end danske spil
Deres odds er lavere når man endelig…
Deres odds er lavere når man endelig sætter et bet.. I butikken kan man slet ikke spille, selv når spillet sættes indenfor tiden
Spiller aldrig der igen.
Burde være ulovligt
Burde være ulovligt. De burde ikke kunne findes i kioskerne ved siden af Danske Spil, som er reguleret og ejet af staten.
Utrolig langsom hjemmeside
Utrolig langsom hjemmeside, det kræver noget tålmodighed at navigere.. Det er irriterende langsom om at acceptere ens sats på Live betting.. Ofte ændre odds sig i f.eks Dart og Volleyball.. Unibet acceptere sine satser lang hurtigere end her. Alt i alt ikke en god spil oplevelse. Vælg andre sider end her.
Når et spil er færdig, kan det tage noget tid før pengene er på spilkonto, når man har vundet. Pænt træls. Hvis man nu gerne spille igen med det samme.
Seriøst spiller basket!
Seriøst spiller basket!! Israelsk basket og vinder på den og skal ned og ha gevinsten men den udbetaler ikke selvom der står jeg har vundet simpelthen under al kritik!! Gør jeg ikke igen
Bad service
My account was closed without explanations. They don't answer to my emails and I cant cash out my money . Very bad service !!!! Not recommend.
elendigt svindelcasino....de har…
elendigt svindelcasino....de har fjernet casinospillene og da man klager over det og vælger at hæve de penge man satte ind ja så spærrer de kontoen.....skal vist ha fat i spilmyndigheden for der kommer sgu flere casinoer som overhovedet ikke gider at respektere spillerne.....de glemmer åbenbart at deres jobs er væk uden onlinespillerne
Mangler udbetaling
Har lavet en udbetaling, men har efter 18 dage har jeg ikke modtaget noget endnu. Sjovt nok kan de godt finde ud af, at trække pengene når der er tale om indbetaling.
Utrolig DÅRLIG service
Utrolig DÅRLIG service, det tager flere dage for de svare, hvis de gider svare
Appen virker ikke ordentligt
Appen virker ikke ordentligt. Der er ingen svar fre kundeservice. D. 02/06/18 spiller jeg to spille af 500 kr på den Danske landskamp. Hele kampen igennem viser appen to åbne spil af 500 kr og saldo på 1000. Da kampen er slut viser den saldo på 0,00 og jeg går ind i historik og der viser den at der er spillet 4 spil af 500. Altså den har dubleret spillene efter kampen af sig selv, da den så spillene ikke var gået igennem. Ikke så godt. Pas på med dem her. Godt det ikke var mere end 2000 kr.
Svindel hele vejen igennem
Svindel hele vejen igennem. Er blevet snydt for min velkomstbonus, intet svar fra deres "support". Jeg laver en politianmeldelse.
Fleste funktioner virker ikke
Fleste funktioner virker ikke, og der kommer blot henvisning om at "kontakte administratoren", men når man klikker "support" virker denne naturligvis heller ikke. Meget besværligt at se oversigt over gennemspilning af bonus og generelt sparsomt med gode oplevelser på denne side. Vil anbefale andre at vælge en anden.