1. Liiketilojen välityspalvelu
  2. Kiinteistökonsultti

Yrityksen kirjoittama

Casas Kimpencio – een familiebedrijf dat met hart en ziel werkt aan jouw Spaanse droom Bij Casas Kimpencio draait alles om persoonlijk contact en vertrouwen. Wij zijn een hecht familiebedrijf dat uit eigen ervaring weet wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een woning in Spanje. Onze aanpak is warm, betrokken en volledig afgestemd op jou. We nemen de tijd om jou écht te leren kennen en je wensen, je levensstijl en wat voor jou belangrijk is te ontdekken. Want alleen zo vinden we die ene villa of dat perfecte appartement dat écht bij je past. Dankzij onze sterke samenwerkingen met ontwikkelaars en bouwheren hebben we toegang tot elk nieuwbouwproject op de markt, van de Costa Blanca tot de Costa Cálida en de Costa de Almería. We vergelijken, selecteren en begeleiden je persoonlijk tot we samen dat ene droompand gevonden hebben. Onze klanten waarderen onze oprechte betrokkenheid, transparantie en warme begeleiding allemaal eigenschappen die ons als familiebedrijf uniek maken. Daarom zouden we het enorm waarderen als jij jouw ervaring met Casas Kimpencio wilt delen op Trustpilot. Jouw mening helpt anderen ontdekken dat het kopen van een woning in Spanje niet stressvol hoeft te zijn, maar net een mooi, positief avontuur kan worden. Dank je wel dat je deel uitmaakt van onze Casas Kimpencio-familie. Samen brengen we nog meer mensen dichter bij hun droom onder de Spaanse zon!

4,6

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Aankoop nieuwbouw woning Spanje

Onze reis naar de aankoop van een nieuwbouwwoning hebben wij samen met Casas Kimpencio als zeer prettig ervaren. Vanaf het eerste contact sprong de persoonlijke aanpak eruit: er werd echt de tijd genomen om onze woonwensen zorgvuldig te inventariseren.
Tijdens meerdere dagen waarin we verschillende projecten hebben bezocht, werden onze wensen en de bijbehorende projecten steeds verder aangescherpt. Op basis van deze bevindingen zijn we stap voor stap begeleid naar de woning die perfect bij ons past.
Ook na de aankoop bleef Martine sterk betrokken en heeft zij ons uitstekend begeleid in het proces na de koop. Haar inzet en betrokkenheid hebben ons veel vertrouwen gegeven.
Wij zijn Casas Kimpencio dan ook zeer dankbaar voor alle hulp, begeleiding en persoonlijke aandacht die we hebben ontvangen en raden hen van harte aan.

25. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Casas Kimpencio

Wat een prachtig review, dank jullie wel hiervoor!

Het betekent echt ontzettend veel voor mij om te lezen dat jullie de begeleiding zo hebben ervaren. Vanaf het eerste moment voelde het heel fijn om samen met jouw op zoek te gaan, en ik ben heel blij dat we stap voor stap tot die woning zijn gekomen die echt bij jullie past.

Jullie vertrouwen in mij en in Casas Kimpencio waardeer ik enorm, en het was een plezier om jullie te mogen begeleiden zowel tijdens de zoektocht als nadien.

Ik wens jullie alle geluk toe in jullie nieuwe woning in Spanje, en ik hoop dat het een plek wordt waar jullie nog heel veel mooie herinneringen gaan maken

Duidelijk en betrouwbaar.

Duidelijkheid.
Betrouwbaar gevoel.
Conform je wensen, afspraken en capaciteit.
Geen verkooppraatjes.
Straight to the point.

20. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Casas Kimpencio

Wat een mooie woorden, dank je wel

Het doet ons echt plezier om te lezen dat je onze aanpak zo hebt ervaren. Voor ons is het heel belangrijk dat alles duidelijk, eerlijk en transparant verloopt, zonder druk of verkooppraatjes. Gewoon luisteren naar jouw wensen en samen stap voor stap de juiste keuzes maken en precies op jouw tempo.

Fijn dat dit ook zo bij jou is overgekomen, daar doen we het voor

Heel erg bedankt voor je vertrouwen en we staan uiteraard altijd voor je klaar! Martine Casas Kimpencio

Perfecte begeleiding

Hele fijne dagen met Martine gehad in onze zoektocht naar een droomappartement. Niks was teveel en hebben veel kunnen zien. Voelde vertrouwd en zou haar ook zeker aanraden.

16. helmikuuta 2026

Hola,

Wat een warme persoonlijke review dankjewel daarvoor.

Het was echt een plezier om samen met jullie, met de hele familie, op pad te mogen gaan in de zoektocht naar jullie droomappartement als veilige investering.

Het was zo mooi om te zien hoe jullie genoten van de bezichtigingen, het zonnetje en alles errond. De inbreng van de kinderen was echt hartverwarmend en dat maakt zo’n traject extra bijzonder.

Fijn om te lezen dat jullie de begeleiding als vertrouwd hebben ervaren, want dat is voor mij één van de belangrijkste dingen in zo’n proces. Een aankoop doe je met je hoofd, maar ook met je gevoel en dat moet gewoon kloppen.
Een woning kiezen doe je niet elke dag. Dan moet het goed voelen zowel het appartement als de regio en de begeleiding ernaartoe.

Dankjewel voor jullie vertrouwen en voor de mooie aanbeveling. Dat betekent enorm veel.

We zien elkaar binnenkort hier in Spanje opnieuw....

Casas Kimpencio

Saanut 5/5 tähteä

Altijd snel respons gekregen met…

Altijd snel respons gekregen met correcte informatie. Heel erg vriendelijke mensen

1. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Casas Kimpencio

We zijn heel blij dat alles vlot en duidelijk verlopen is en dat we je succesvol hebben mogen begeleiden . Het was een plezier om dit traject samen met jou te mogen beleven. We wensen je enorm veel geluk in Spanje en blijven uiteraard altijd bereikbaar voor verdere vragen of hulp. Zonnige groet Martine Casas Kimpencio

Saanut 5/5 tähteä

Echt een goede partner bij he tippen…

Echt een goede partner bij he tippen van een woning. Geen vraag is te veel.

1. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Casas Kimpencio

Wat een mooie woorden, dankjewel daarvoor!
We doen dit werk echt met hart en ziel, dus het betekent veel om te horen dat jullie onze begeleiding zo ervaren hebben. Geen enkele vraag is voor ons te veel integendeel, hoe beter jullie geïnformeerd zijn, hoe sterker de beslissing.

Altijd welkom bij Casas Kimpencio ook na de aankoop blijven we graag jullie partner ter plaatse.
Zonnige groeten
Martine Casas Kimpencio

Saanut 5/5 tähteä

Aankoop villa in Spanje voor permanent te wonen

Vanaf het moment dat we de eerste villa gingen bezichtigen, wisten we het al: dit was ons huis. Nog voor we het goed en wel beseften, was het eigenlijk al “gekocht”.
We hebben een hele dag samen op stap geweest met iemand die haar job doet met hart en ziel. Iemand die niet alleen luistert naar wat je zegt, maar ook voelt wat je bedoelt.

Martine wist perfect wat we zochten, wat we voelden en hoe groot deze stap voor ons is. Dankzij haar durven wij vol vertrouwen zeggen: ja, wij hebben gekocht.
In 2027 beginnen we aan een nieuw hoofdstuk: permanent wonen en leven in Spanje 😍

Wat Martine zo bijzonder maakt, is dat haar betrokkenheid niet stopt bij de verkoop. Ook daarna blijft ze bereikbaar, betrokken en oprecht geïnteresseerd. We kunnen haar alles vragen – en dat mag én kan ook echt.

Als we één iemand zouden aanbevelen, dan is het zonder twijfel Martine van Kimpencio.
Nog heel veel verkopen gewenst en vooral: veel succes, want dat verdien je.

Lieve groeten,
Anouk & Frank
België 🇧🇪

15. joulukuuta 2025

Hola Anouk & Frank,

Wat een prachtige woorden… echt, dit raakt me enorm

Vanaf het eerste moment voelde ik ook dat dit jullie huis was zo’n klik kan je niet uitleggen, die voel je gewoon. Het was bijzonder om dit samen met jullie te mogen beleven, en om te zien hoe jullie stap voor stap zekerder werden in zo’n grote beslissing.

Dank jullie wel voor het vertrouwen, want dat is uiteindelijk waar het om draait. Het feit dat jullie nu met een gerust hart kunnen zeggen ja, dit is ons nieuwe leven in Spanje betekent alles voor mij.

En natuurlijk stopt het daar niet ... Jullie mogen mij altijd blijven contacteren, voor eender wat. Ik blijf met heel veel plezier betrokken bij jullie avontuur van nu tot aan jullie verhuis in 2027 en ook daarna.

Ik kijk er echt naar uit om jullie hier binnenkort écht thuis te zien zijn onder de Spaanse zon

Dikke merci voor deze mooie woorden en jullie warme aanbeveling
Geniet nog van de voorpret… jullie droom komt eraan!

Zonnige groetjes,
Martine Casas Kimpencio

Tres bon casus kimpenco

26. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Casas Kimpencio

Heel erg bedankt voor je mooie review!
Bij Casas Kimpencio doen we alles met hart en ziel, en het is altijd fijn om te horen dat onze klanten tevreden zijn met onze begeleiding.
We vinden het belangrijk om iedereen op een persoonlijke en eerlijke manier te helpen en niet zomaar woningen door te sturen, maar echt mee te denken over wat bij jullie past.

Nogmaals dank voor jullie vertrouwen, en hopelijk zien we elkaar snel weer onder de Spaanse zon!
Zonnige groeten,
Casas Kimpencio

Een spannend traject

Een spannend traject, maar dankzij de warme en professionele aanpak van Casas Kimpencio verloopt alles vlot en aangenaam. Ze begeleiden je bij elke stap en zijn altijd bereikbaar, wanneer je ze nodig hebt. Absoluut een aanrader!

14. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Casas Kimpencio

Wat een prachtige review, dank je wel daarvoor!

We vinden het zo fijn om te lezen dat jullie het traject als vlot en aangenaam hebben ervaren precies dat is wat we willen bereiken: dat elke stap richting jullie droomwoning met een gerust hart gezet kan worden. Jullie vertrouwen en fijne samenwerking betekenen echt veel voor ons.

Heel graag tot snel weer in Spanje,

Topservice van Casas Kimpencio

Topservice van Casas Kimpencio! Altijd vriendelijk, snel en professioneel. Dankzij hen was de verkoop zo geregeld.

14. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Casas Kimpencio

Wat een heerlijke review om te lezen — dank je wel!

We zijn ontzettend blij dat je zo tevreden bent over onze service. Vriendelijkheid, snelheid en professionaliteit staan bij ons echt centraal, dus het doet deugd om te horen dat dit ook zo is overgekomen. Dank voor het vertrouwen, het was een plezier om samen te werken!

Topervaring

Topervaring!
Je merkt dat het een warm bedrijf is, een heel familiaal bedrijf.
Ze hebben een warme benadering, ik voelde me er heel welkom. Ze zijn heel professioneel maar steeds met een persoonlijke aanpak.
Ik ben zeer content van mijn ervaring met dit bedrijf!

10. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Casas Kimpencio

Wat een prachtige reactie om te ontvangen — heel erg bedankt!

Het doet ons enorm veel plezier dat je onze warme, persoonlijke aanpak zo hebt ervaren. Precies dat willen we bereiken: dat iedereen zich welkom voelt en met een gerust hart zijn of haar droomwoning kan vinden. Jouw vertrouwen en mooie woorden betekenen echt veel voor ons!

Saanut 5/5 tähteä

Topservice met een warm hart.

Hele vriendelijke mensen, begeleiden je van begin tot eind van het traject en zélfs erna.
Dankzij hun expertise hebben wij onze ideale woning op toplocatie gevonden!
Het is een familiebedrijf en dat voel je direct want ze geven je het gevoel dat jij er een deel van bent.
Bedankt aan het hele team van Casas Kimpencio!

3. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Casas Kimpencio

Wat een fantastische review, hartelijk dank!

We zijn ontzettend blij dat jullie onze begeleiding zo hebben ervaren en van het eerste contact tot ver daarna. Precies dat is wat we willen: dat iedereen zich welkom voelt, op zijn gemak én goed ondersteund, alsof je echt deel uitmaakt van onze Casas Kimpencio-familie. Het doet ons deugd dat jullie zo blij zijn met jullie droomwoning!

top!

Heel goed geholpen geweest, zeer fijne mensen met een expertise! Heb hier een goed gevoel aan over gehouden! Aanrader!

10. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Casas Kimpencio

Wat een mooie review, dank je wel!

Fantastisch om te horen dat jullie je zo goed geholpen hebben gevoeld en dat onze expertise een positieve indruk heeft achtergelaten. Precies dat gevoel willen we meegeven: dat elke stap plezierig en geruststellend verloopt. Dank voor het vertrouwen en de warme woorden!

Aanrader!

Supervriendelijke en eerlijke mensen die echt luisteren naar wat je zoekt. Ze kennen de streek en de markt door en door, ze werken met veel passie en ze willen oprecht het beste voor hun klanten. Een absolute aanrader voor wie droomt van een plekje onder de Spaanse zon!

8. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Casas Kimpencio

Wat een prachtige review, hartelijk dank!

Het doet ons zoveel plezier om te lezen dat jullie onze passie, kennis en persoonlijke aanpak zo waarderen. Precies dat is ons doel: goed luisteren, adviseren en samen het perfecte plekje onder de Spaanse zon vinden. We zijn blij dat dit gevoel bij jullie is overgekomen!

Saanut 5/5 tähteä

Belle découverte sur la Costa Blanca.

Alors que nous avions un projet immobilier sur l'Espagne, contact fut pris avec l'agence Casas Kimpencio.
Expérience, disponibilité, honnêteté sont les maîtres mots qui décrivent au mieux cette agence à l'esprit familial.
Votre satisfaction est vraiment leur priorité, on peut leur faire confiance les yeux fermés.
Ce qui les différencie de toute autre agence ? une approche et un suivi personnalisé et ce, du début à la fin.
Un grand merci à vous.

15. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Casas Kimpencio

Wat een mooie, enthousiaste boodschap over Casas Kimpencio!

We zijn erg blij dat onze persoonlijke, familiale aanpak en toewijding aan de klant zo duidelijk overkomen. Precies dat verschil willen we maken: een warme, eerlijke begeleiding van begin tot eind, met oog voor ieders wensen en tevredenheid. Dank je wel voor deze mooie woorden!

Perfecte ervaring! Dikke aanrader

Martine en Jan benaderden me heel persoonlijk en wisten perfect wat ik wou. Een dikke aanrader!

13. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Casas Kimpencio

Wat fijn om te lezen, hartelijk dank voor deze prachtige woorden!

Het doet ons enorm plezier dat jullie onze persoonlijke begeleiding en luisterend oor zo hebben ervaren. Precies dat willen we bereiken: dat elke klant zich gehoord voelt en met een glimlach de juiste woning vindt.

Martine & Jan – Casas Kimpencio – Altijd persoonlijk, altijd met hart

Topservice!

5. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Casas Kimpencio

Heel erg bedankt voor deze korte maar krachtige feedback!

We zijn blij dat je onze service als top hebt ervaren. Dat is precies waar we elke dag met ons hart voor gaan: jullie begeleiding persoonlijk, warm en professioneel maken.

Martine & het team van Casas Kimpencio – Altijd persoonlijk, altijd met hart

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin