La Casa De Pelle Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

1. Italialainen ravintola

Vi er en dansk-italiensk resturant der går meget op i kvaliteten af vores mad og service. Vi laver nogle af Danmarks bedste stenovns pizza, der kan nydes med både frokost tilbud og happy hour hver dag, vi har åbent

Keskitasoinen

5 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

En meget skidt oplevelse

Var på besøg i dag med min bror og bestilte 2 X okseburger med pommes.
At man på den måde formår at ødelægge gode råvare til uspiselige mad er en gåde.
Den unge dame som serverer for os væltede den ene skål pommes da hun serveret for os, og ca 75% landede på bordet. Dem fjernede hun, men kom ikke retur med nye !!
Vores burgere, viste sig at være en pizzabolle med noget udefineret rødt kød som var uspiseligt. Da vi nævnte alt det her for tjeneren, fjernede han alt vores mad og så skete der ingenting - så jeg måtte til sidst gå ind til kassen og spørge hvad de havde tænkt sig.
De ville refunderer vore colaer ! Hvorpå jeg sagde at de faktisk var det eneste de ikke havde ødelagt.
Efter en længere diskussion fik vi lidt penge retur og vi kørte derfra.
Lad mig bare sige det ligeud. Jeg kommer ikke retur der igen.
Dårlig mad på toppen af en skidt betjening- krydret med en dårlig ledelse uden ansvar bliver uden mig.
Nævnte jeg at det også var meget dyrt !!

Heldigvis findes der andre restauranter på Marislyst som forstår konceptet.
God mad til fornuftige priser krydret med et smil til turisterne. 🌞

God sommer

4. heinäkuuta 2026

Her er det ikke mad man får

Jeg fik kastet en ligegyldig kold ikke ristet fransk hotdog i hånden med en dressing som jeg ikke ville have. Folkene der driver det her sted er totalt ligeglad med mad, service og generelt kvalitet. Dont go!!!!!!

24. toukokuuta 2026

Manglende sovs, drinks og service

Vi bestilte to bøffer, og da maden kom var der hverken den sovs vi havde bestilt eller den ene drink som vi havde bestilt. Vi måtte derfor bestille andre drinks samt anden sovs til vores bøffer, samt manglende service.

2. elokuuta 2025
La Casa De Pelle-logo

Vastaus yritykseltä La Casa De Pelle

Hej Mathias, vi er rigtig kede af at høre du føler der har været manglende service. Du må meget gerne uddybe din oplevelse så vi kan gøre det bedre i fremtiden 😃

Super oplevelse

Vi havde hele 2 aftener i træk under vores ophold i Marielyst, hvor vi spiste aftensmad på La Casa De Pelle. SUPER godt👍 Vi fik hovedsaligt kød den ene aften og lækre fiskeanretninger den anden - begge aftener var de lækre retter ledsaget af lunt brød og flotte salater. Derudover var betjeningen og vinene også i top. Kan varmt anbefales😍

28. heinäkuuta 2025

Lækket mad

Lækket mad, og der var rigeligt af den, fik super betjening af Ubbe, tak. Vi kommer snart igen

21. toukokuuta 2025

Skøn oplevelse hos Casa de Pelle

Vi havde en skøn oplevelse hos Casa de Pelle. Maden var meget velsmagende og lavet med omhu, og betjeningen var både venlig og opmærksom. Stemningen var afslappet og hyggelig – et sted vi varmt kan anbefale og helt sikkert besøger igen.

26. huhtikuuta 2025

Kan kun anbefale at komme her

Kan kun anbefale at komme her! Super betjening og imødekommende personale! Jeg giver maden 4 ud af 5 stjerner! Og pga den gode service og imødekommende personale får de samlet 5 stjerner ⭐️ 💪🏼

25. huhtikuuta 2025

Elendig mad

Kolde burger, ustegt bacon, ventetid på over 1 time. Pommefriter som er brændte. Sidste gang vi kommer her. Flere kunder havde samme problem

17. huhtikuuta 2025