Carlsens Barbershop Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Eminent god oplevelse hos Carlsens Barbershop, Svendborg. Jeg blev klippet af Artin der gav sig tid til at forstå mine ønsker til klipningen, og selve resultatet blev virkelig flot! God stemning og... Näytä lisää

Blev klippet af Sarah og det var lige som det skulle være. Virkelig kreativ og rar personlighed. Du er i sikre hænder hvis du går med hende

Fantastisk oplevelse, hver eneste gang havde egentlig bestilt en tid ved Emil i Sønderborg men det blev Hamid der stod for studsningen som i øvrigt står KNIVSKARPT! altid venlig og imødekommende ser... Näytä lisää

Jeg bliver nødt til at give 5 stjerner. Manuel (min barber) er som alle andre i salonen dygtig, behagelig, omgængelig, og mest af alt - pertentlig i sit arbejde. Har været rundt omkring, men k... Näytä lisää

1. Parturi
  2. Day spa -hoitola
  3. Kampaamo
  4. Kampaaja

Carlsens Barbershop er en herrefrisør med fem saloner i Odense, Århus, København, Sønderborg og Svendborg. Vi har indrettet vores salon i ægte old school-stil, hvor du træder tilbage i tiden til de swingende toner af Frank Sinatra og Elvis Presley, men med et moderne twist 💈 Du får en oplevelse ud over det sædvanlige, når du sætter dig til rette i vores stol. Vi sørger nemlig for, at du kan koble helt af eller få en god sludder, mens du besøger os. Du kan nyde en friskbrygget kaffe, kold sodavand eller en kold specialbrygget øl, mens vi klipper og barberer dig 🍻 Vi er alle nørder inden for vores fag og især herreklipninger. Vi går ikke på kompromis med kvalitet. Alle har uddannelse fra frisørskolen, eget akademi og internationale kurser, så du er altid i trygge hænder, uanset hvem du vælger og hvad du ønsker. Vi glæder os til at se dig!

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 42 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

32 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Jeg blev klippet hos Emil i Sønderborg…

Jeg blev klippet hos Emil i Sønderborg og fik en super god behandling lige fra det øjeblik jeg trådte ind i salonen 😁👌 Fede lokaler og en meget dygtig og kompetent frisør! Jeg fik råd til både styling af hår og skæg. 😎👍

20. elokuuta 2025

Besynderligt koncept

Efter en halv times behandling som primært bestod i at klippe nakke og sider, hvorefter den aftalte længde afviger med ca. 5cm på hele toppen af hovedet.. står jeg alligevel hjemme i spejlet om aftenen og klipper døde spidser af tindingerne.
Jeg har fået bedre klipninger til det halve, både på tid og pris.

21. elokuuta 2025

Som altid en fornøjelse

Som altid en fornøjelse. Jeg vælger altid den samme behandler, Sarah.
Hun "kender" mit skæg, og jeg er altid rigtig godt tilfreds med hendes arbejde. Yderst kompetent og dygtig behandling.

17. elokuuta 2025

Altid en fornøjelse 🙌

Det er altid en fornøjelse at svinge forbi salonen i Kongensgade. God service, faglighed og bare generelt føler man sig virkelig velkommen og godt behandlet.🙏

Jeg er blevet klippet af 4-5 forskellige barbers igennem de seneste 2-3 år, jeg har aldrig gået fra uden et smil på læben (og skarp klipning 😉).

16. elokuuta 2025

Super fed behandling og service👍☀️

Super fed behandling og service👍☀️
Fantastisk klipning og hårstyling af Matthias…💪♥️Glæder mig allerede til næste gang😉tror squ oss jeg skal prøve barbering selv om jeg ikk har noget skæg😀💥

13. elokuuta 2025

En virkeligt god barbershop

Virkeligt en fed og hyggelig barbershop, meget søde personaler og en klipning der er helt perfekt.

Jeg blev klippet i København af Matthias, og han gav mig præcis den klipning jeg havde håbet på.

Jeg synes og helt bestemt at det er prisen værd, virkelig godt!

8. elokuuta 2025