Carl Hammargren Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Jag är så glad att jag hoppade på detta, nu har jag endast tagit kostdelen då jag har träningen hos en annan PT. Den enkelhet som det är med recepten samt att den är väldigt god underlättar enormt nä... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Två helt underbara och fantastiska coacher som visar sitt engagemang. Alltid peppande och positiva ord vid incheckning. Smarriga recept och enkla och snabba att tillaga. Även träningsprogrammen är gry... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag är väldigt nöjd med både tränings- och kostprogrammet. Den personliga kontakten och återkopplingen varje vecka gör stor skillnad och man känner sig verkligen sedd och motiverad. Kostupplägget är... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Carl är en utmärkt PT, mestadels för att han verkligen bryr Sig om sina klienter och deras situation och framgång. Han sätter sig in i var och ens situation och skräddarsyr trängen och matupplägget he... Näytä lisää

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

14 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Har du inte testat pt online så tycker…

Har du inte testat pt online så tycker jag du ska göra det. Carl och Jesper är otroligt duktiga och lyhörda. Goda recept och bra och roliga träningar. Lätt att se hur jag ska göra på appen med träningen. Har jag frågor så är det snabba svar. Väldigt nöjd

11. toukokuuta 2025

Rekommenderar varmt!

Carl och Jesper har hjälpt mig att få till träningen och kosten som fungerar i min vardag.
Appen är enkel att använda och recepten är lätta att tillaga.
Bra stöd och pepp varje vecka.
Hälsosam viktnedgång med långsiktigt tänk, utan förbud.
Ingen Quick fix utan hållbar, sund livs stil.
Så glad att jag tog steget för 7 månader sen. Nu är jag snart i mål och är starkare och piggare än aldrig förr.
Rekommenderar varmt!

23. huhtikuuta 2025

Kunniga, peppande och hjälpsamma

Carl och Jesper är kunniga och hjälpsamma. De anpassar kost- och träningsupplägg utifrån individen och lägger det på en bra nivå. Dessutom är de snabba på att återkoppla och peppar och stärker i processen. Känner mig supertrygg med dem båda.

22. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Är fantastiskt nöjd med den hjälp jag…

Är fantastiskt nöjd med den hjälp jag får att nå mitt mål!
Supergoda recept som är lätta att laga! Ett plus är även att hela familjen älskar recepten!
Snabb återkoppling när jag undrar över något, och sååå kul när jag ser resultaten som både träningen o kosten gör för kroppen. Mer muskler o finare former!
Massa plus från mig😃

22. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Är så otroligt nöjd med det jag…

Är så otroligt nöjd med det jag åstadkommit hittills. Inte mycket kvar nu och får sån bra pepp av både Carl & Jesper. Otroligt duktiga och kunniga på det dem gör! Kunde inte valt bättre PT än de två! 🙌🏼🫶🏼

21. huhtikuuta 2025

Kan rekommendera

Fick ett riktigt bra träningsupplägg med tre pass i veckan som täcker hela kroppen och ett kostschema som tillåter att man kan äta mycket och riktigt gott. Bra återkoppling om man har frågor och funderingar.
Kan rekommendera Carl 😃

6. tammikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Anpassningsbar och lyhörd efter egna erfarenheter

Carl är oerhört lyhörd när det kommer till ens egna preferenser och tidigare erfarenheter. För mig som tränat flera år på gym tidigare har han hjälpt mig att lägga de sista pusselbitarna för att komma närmare mitt mål att få en mer definierad kroppsform med lägre fettprocent utan att tappa de musklerna jag redan har byggt.

Den bästa coachningen

Den bästa coachningen! Genom att få ett individanpassade schema för både träningen och kosten skapas nya rutiner som passar in i ens egna vardag. Under hela vägen för att nå sina mål får man enormt mycket stöd och peppning för att kunna göra varje vecka lite bättre för sig själv. Med Carl, Jesper och det grymma teamet i ryggen känner man att målet inte är så långt borta. Vill man ha den bästa hjälpen för att nå sina mål är dessa de bästa!

Saanut 5/5 tähteä

Att jag inte började tidigare

Så nöjd! Har redan tappat 12 kg på vågen och lagt på mig muskler. Har en bra bit kvar tills jag är på den platsen jag vill vara - stark och hälsosam.
Upplägget funkar perfekt för mig, träning och kost i appen - bara att följa.

Det är alltid lätt att få tag på Carl om det dyker upp frågor eller funderingar, om ändringar behövs göras etc

Jag är nu på god väg till att bli mitt starkaste jag till min 50-års dag.

Saanut 5/5 tähteä

Är så nöjd över beslutet att ta hjälp…

Är så nöjd över beslutet att ta hjälp av Carl som coach! Han har ett väldigt bra sätt att coacha och anpassa sig efter mig som klient. Jag har lärt mig väldigt mycket om kost och träning, men även lärt känna min kropp mer och vilka rutiner jag mår bra av. Hade aldrig trott att denna period skulle hjälpa mig så mycket med mitt mindset och tankar kring förhållningssätt. Rekommenderar starkt⭐️

11. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Otroligt bra närvaro och personlig återkoppling

Har testat ett par andra onlinecoacher innan men team Hammargren är något annat. Helt annan närvaro och personlig återkoppling. Det är också ett program man faktiskt kan hålla över tid utan att det är jobbigt och kräver massa av dig. Du behöver inte gå på någon svältdiet utan man är mätt hela dagen men går trots det ner i vikt. Kan varmt rekommenderas!

Fantastiskt engagemang i mig

Fantastiskt engagemang i mig, många bra tips på vägen till mina mål. Den personliga återkopplingen, stödet har betytt massor för mig. Trevliga ödmjuka förstående. Känt att jag kunnat öppna mig och berätta om mina hinder. Taggat mig till att ta eget ansvar för kost och träning. Justerat både pass och recept efter mina behov. Rekommenderar verkligen detta. Bästa investering i mig som jag någonsin gjort.

1. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Proffsig coachning av ett fantastiskt team!

Har haft hjälp av Carl och hans team nu i snart 3 månader. Det har varit fantastiskt!
Positiva och stöttande. Goda recept anpassade efter vad jag och familjen gillar.
Träningsschema anpassade efter hur/när jag vill träna. Snabb återkoppling vid frågor om övningar och om man vill utökaantalet pass etc.
Carl och hans team är lyhörda, snabba med återkopplingar och ger sunda råd och tips för att få till en förändring som funkar över tid.
På denna tid har jag fått ökad energi, bättre sömn, bättre matvanor och framförallt en stor kärlek till träning!

Kan varmt rekommendera!

Långsiktigt och hållbart!

Har haft Carl och hans team som pt i snart 3 månader, 3 månader som varit roliga & lärorika! Jag tycker mycket om teamets långsiktiga tänk och att kost och träning ska vara hållbar över tid. Upplägget passar mig som stressad småbarnsförälder väldigt bra! God lättlagad mat, träning anpassad efter vad jag har hemma och bra kontinuerlig coahning!

Grym coachning!

Jag var jätteosäker innan jag tog steget. Men grym coachning och puschning hela vägen. Både i med och motgångar. Perfekt upplägg av både kost och träning för just mig och min situation. Perfekta recept som passar hela familjen. Får jättemycket tips å trix för hur jag ska lyckas med både mina mål och framförallt med min självkänsla! Har man frågor så får man alltid svar. Är man osäker på någon övning så får man specifika videos där de verkligen går in och visar exakt hur jag ska göra och tänka för att det inte ska bli något tok. Träningen anpassas verkligen efter vad jag har för tillgång till maskiner och redskap. Både Carl och Jesper har puschat mig genom min träning för att det ska bli så bra som möjligt. Man behöver aldrig vara rädd för att ställa fel frågor. De svarar alltid lika glatt. Jag är superglad att jag verkligen vågade ta steget! Nu förstår jag bättre vad min kropp svarar bra på och mindre bra på och hur jag ska tänka kring både kost och träning. Jag som var rädd för gymmet gillar numera att gå till gymmet och utmana mig själv. Rekommenderas varmt!

9. huhtikuuta 2025

Ångrar mig inte!

Så glad att jag signade upp med Carl och hans team som online-coach! Kört i snart två månader och med deras hjälp och feedback gällande kost, träning och mindset har jag sett resultat från första veckan. Det är ett sunt förhållningssätt till mat där små förändringar kan göra stora skillnader där jag inte behöver äta enformig och ”tråkigt mat” med känsla av förbud. De inspirerar och lägger stor vikt på att det ska vara hållbart över tid, vilket jag verkligen har tagit till mig av och ser framemot att fortsätta med.

Appen är lätt att använda och bra upplagd, vilket gör det lättare och roligare att följa min träning och matintag.

Jag får tät feedback, svar på frågor och de är väldigt lyhörda och tillmötesgående i mina önskemål både gällande mat och träningsupplägg!

Det enda jag ångrar är att jag inte påbörjade denna resa tidigare!!

9. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

PT Carl, helt rätt för dig som vill göra en hälsosam ändring till en friskare och hälsosammare vardag

Kände att jag behövde en förändring och att jag behövde en push för att komma igång.
Kan inte säga att jag är något annat än otroligt nöjd med resultatet, Carl är väldigt duktig på vad han gör och förstående för individuella situationer och kunnig.
Han pushar mig på rätt sätt vid rätt tillfälle 10/10
Rekommenderar stark att man ger Carl en chans om man själv funderar på att be om lite hjälp och få grymma recept och ett stabilt träningsschema som hjälper en att skapa en hälsosammare livsstil långsiktigt, både mentalt och fysiskt 💪

13. maaliskuuta 2025

Lyhörd och genuin!

Carl är en väldigt lyhörd coach som alltid lyssnar in och anpassar både kost- och träningsupplägg för att passa just dina förutsättningar och mål.
All feedback är väldigt personlig och genuin, och det märks att han gör sitt yttersta för att hjälpa just dig på bästa sätt!
Snabb med att svara på meddelanden och återkoppla kring funderingar, och behöver man göra ändringar i exempelvis kosten så är det aldrig några bekymmer.
Jag kan starkt rekommendera Carl som coach ☺️

8. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Min första upplevelse med en PT/coach…

Min första upplevelse med en PT/coach och det har varit otroligt! Det har inte varit som jag förväntade mig utan min resa har bestått av god mat, utmanande och bra träning men också ett otroligt känslomässigt stöd! Kan verkligen rekommendera!🤩

8. huhtikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin