Hvis jeg kunne give 0 stjerner så hade jeg gjort det
Jeg er meget skuffet over vores oplevelse. Vi havde reserveret bord til 10 personer 4 af dem var børn i alderen 7 mdr. - 9 år, så restauranten vidste, at vi kom. Alligevel ventede vi over en time på maden, hvilket er helt uacceptabelt.
Da maden endelig kom, var tallerkenerne beskidte, og det gjorde bestemt ikke oplevelsen bedre. Maden kom ikke samlet, men over flere omgange.
Det mest skuffende var dog servicen. Vi oplevede, at personalet bagtalte os, hvilket er meget uprofessionelt. Da vi klagede, kom chefen ikke selv ud for at tale med os, men sendte en anden medarbejder. Medarbejderen kom ud med mad i munden, virkede meget afslappet og tog ikke situationen alvorligt. Samtidig stod chefen og røg blandt kunderne i stedet for selv at tage ansvar og håndtere situationen.
Det er især ærgerligt, fordi servicen var meget bedre, da vi besøgte restauranten for omkring tre år siden. Desværre er niveauet faldet markant siden da.
Alt i alt var det en rigtig dårlig oplevelse, og vi kommer ikke tilbage. Jeg kan desværre ikke anbefale stedet