Tak for rigtig fin service! Det var utrolig nemt at overskue hjemmesiden og varerne derpå. Der var desuden super hurtig levering med rigtig fine produkter. Særligt er "Kiehl Torvan Koncenteret univers... Näytä lisää

Hurtig levering og god service fra Cares ApS. Jeg havde dog bestilt og betalt for levering på adresse, da der var tale om 10 liter rengøringsmiddel til trappevask i vores ejerforening. Chauffør fra... Näytä lisää

Virkelig god service Jeg bestilte en gave fra cares, fik dog bagepapir i stedet for staniol, jeg kontaktede dem og fik med det samme besked om at de ville sende staniol afsted, et par dage senere va... Näytä lisää

Rigtig god service Behagelig konsulent, der har styr på vores varelager. Og god til at hjælpe med tilbud og besparelser. Kan anbefale dette firma

1. Toimistotarvikkeiden toimittaja
  2. Siivousaineet

Vi er en dansk grossist af produkter inden for rengøringsmidler, rengøringsudstyr, hygiejneartikler, papirvarer og andre varer, som bruges i den daglige drift på arbejdspladser og i institutioner.

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Hurtig og super levering

31. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Cares ApS

Mange tak for din flotte anmeldelse af Cares.dk! Vi er glade for, du har haft en god oplevelse hos os med hurtig levering.

Ønsker dig en rigtig god dag.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, kvalitet som aftalt

27. heinäkuuta 2023

Kære Steen.

Tak for din anmeldelse af Cares.dk. Vi er glade for, du har haft en god oplevelse hos os med hurtig ekspedition og god kvalitet. Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Altid god service.

31. heinäkuuta 2023

Hej Nicolai.

Mange tak for den 5-stjernet anmeldelse af Cares.dk. Vi er glade for, du kan lide vores service - Vi bestræber os nemlig på at levere den bedste service til vores kunder hver dag.

Ønsker dig en god onsdag.

Hurtig levering

Hurtig levering, så det var en god oplevelse.

24. heinäkuuta 2023

Hej Tommy.

Tak for den 5-stjernet anmeldelse - Det er vi meget taknemmelige for. Jeg giver rosen videre til lageret angående den hurtige levering.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, fine og billige varer, der handler jeg igen

24. heinäkuuta 2023

Kære Mette.

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Cares.dk. Det sætter vi stor pris på. Vi er glade for, du har haft en god oplevelse. Vi ser frem til at være behjælpelige igen i fremtiden.

Ønsker dig en skøn aften.

Hurtig levering

Hurtig levering, god kundeservice.

9. heinäkuuta 2023

Kære Remko.

Vi takker mange gange for de 5 stjerner. Det sætter vi stor pris på. Vi er glade for, du er tilfreds med vores leveringstider og kundeservice. Vi ser frem til at handle sammen igen.

Ønsker dig en god mandag!
Cares.dk

Aldrig haft bare antydning af problemer.

Det var som det plejede. Let og hurtigt.

13. heinäkuuta 2023

Kære Ole.

Tusind tak for din anmeldelse. Og tak for handlen endnu en gang. Vi er glade for, du har haft en god oplevelse igen!

TILFREDSHED

Intet at bemærke.

29. kesäkuuta 2023

Kære Jens.

Tusind tak for din anmeldelse af Cares.dk. Vi er glade for, du har været tilfreds med din oplevelse hos os. Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Pakken kom hurtig frem😊

27. kesäkuuta 2023

Kære Aase.

Tusind tak for din gode anmeldelse af Cares.dk. Vi er glade for, du modtog din bestilling hurtigt.

Ok, tid

Ok, leveringstid!

18. kesäkuuta 2023

Kære Bodil.

Tak for din anmeldelse og ordre her hos Cares.dk. Det er vi meget glade for. Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden!

18. kesäkuuta 2023

Kære Peder.

Tak for din anmeldelse af Cares.dk. Vi er glade for, du har modtaget dine varer hurtigt. Vi håber på, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Cares.dk

Hurtigt og nemt som altid

8. kesäkuuta 2023

Kære Jesper.

Tak for din anmeldelse af Cares.dk. Det er vi utrolig glade for. Fedt du har haft en god oplevelse hos os igen. Det bestræber vi os på at levere hver gang.

Ønsker dig en god søndag.

Kære Arife.

Mange tak for din flotte anmeldelse af Cares.dk. Vi er glade for, du er tilfreds, og håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Cares.dk

Jeg her MEGET tilfreds med Cares.

Jeg her MEGET tilfreds med Cares.
Altid sød og professionelt personale :)

1. kesäkuuta 2023

Kære Louise.

Tusind tak for de 5 stjerner. Det sætter vi stor pris på. Vi er glade for, du er tilfreds her hos Cares.dk. Vi er ligeledes rigtig glade for vores samarbejde!

Rigtig god aften!
Cares.dk

Meget tilfreds med de leverede varer det kom hurtigt

Meget tilfreds , leveringen kom også hurtigt frem , venligst Kirsten

10. toukokuuta 2023

Kære Kirsten.

Mange tak for din flotte anmeldelse af Cares.dk. Det er vi glade for. Vi giver rosen videre til lageret angående den hurtige levering.

Ønsker dig en god aften!

Nemt og ligetil

13. toukokuuta 2023

Kære Heidi.

Vi er glade for, du har haft en god oplevelse hos Cares.dk! Tusind tak for de 5-stjerner. Det sætter vi pris på. Vi håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Super service 👍😊

10. toukokuuta 2023

Kære John.

Tak for de 5 stjerner. Vi er glade for, du har fået god service! Vi håber, vi kan være behjælpelig igen i fremtiden.

Cares.dk

den bedste online shop jeg virkelig…

den bedste online shop jeg virkelig meget glad og venlig og dejlig personlig ❤️😀

3. toukokuuta 2023

Kære Diana.

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Cares.dk. Vi er utrolig glade for, du har haft en god oplevelse hos os. Vi håber på, vi kan være behjælpelige en anden gang.

Ønsker dig en skøn søndag.
Cares.dk

Hurtig og billig i den kvalitet vi…

Hurtig og billig i den kvalitet vi kender

24. huhtikuuta 2023

Kære Anders.

Mange tak for din 5-stjernet anmeldelse af Cares.dk. Vi er glade for, du har oplevet hurtig betjening og modtaget varer i god kvalitet! Vi håber, vi kan være behjælpelige en anden gang.

Ønsker dig en skøn onsdag.
Cares.dk

Hurtig levering og varer helt som…

Hurtig levering og varer helt som forventet

11. huhtikuuta 2023

Kære Mads.

Tusind tak for din 5-stjernet anmeldelse af Cares.dk. Vi er glade for, du modtog din bestilling hurtigt. Vi giver rosen videre til lageret.