carerelief.dk Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Har købt indlæg til min søn som ham blev rigtig glad for. De har hjulpet han så han ikke får ondt når han går. Det er en meget troværdigt firma god kunde service samt hurtigt til at hjælpe hvis man ik... Näytä lisää

Godt produkt til god pris. Har købt 2 håndledsskinner/støtter til at lindre mod karpaltunnelsyndrom. God oplevelse på hjemmesiden. Pakken ankommer inden for lovet tid og produktet lever fuldt ud op ti... Näytä lisää

Nogle produkter passer helt perfekt, men kigger man så størrelse og køber et andet produkt i den størrelse, hvor det skulle være samme mål? Så skal man altså lige prøve igen. Jeg vil sige køb flere... Näytä lisää

Godt udvalg og lynhurtigt levering! Især de skoindlæg jeg bestilte til mine sikkerhedsko har jeg haft afprøvet idag og sikke en verdens forskel. Mine fødder gør ikke ondt og er heller ikke ømme efter... Näytä lisää

1. Kuntolaitemyynti
  2. Apuvälinetoimittaja

Carerelief er en dansk ejet online webshop, der tilbyder kvalitets støttbind, bandager, indlægssåler, små skoindlæg og silikone gel tå beskyttelse til brug ved sport og hverdagsaktiviteter. Hurtig 1-2 hverdages leveringstid. Hos os finder du et udvalg af støtteprodukter med knæstøtte, ankelstøtte, albuestøtte, håndledstøtte, tommelfingerstøtte, skulderstøtte, lændestøtte og rygstøtte samt såler og indlæg, der aflaster en øm knyst, tå, forfod, svang og hæl. Vores mission er at tilbyde dig produkter, der bidrager til velvære, beskyttelse, støtte og aflastning med smertelindring ved skader, hævelse og stivhed i led, sener og muskler, så du kan forblive aktiv. Kort sagt! Produkterne bidrager til at fjerne de begrænsninger du oplever til sport, på løbeturen og gåturen, på jobbet og i din hverdag. Besøg os på carerelief.dk

Erinomainen

Kirjoita arvostelu

Hurtigt og enkelt.

30. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä carerelief.dk

Hej Judith, Vi sætter stor pris på din feedback og tak for din anmeldelse af os. Vi er glade for at få at vide, at du har haft en positiv købsoplevelse hos os.

Fortsat god dag :-)

Alt var som forventet

27. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä carerelief.dk

Hej Karina, mange tak for din 5-stjernede anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med at handle hos os.

Super hurtig levering

3. elokuuta 2023

Hej Jimmy.
Vi er glade for, at du er tilfreds med at handle hos os.
Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Super service

Efter telefonopkald blev min meget nødvendige knæstøtte afsendt og var der dagen efter. Super service

25. heinäkuuta 2023

Hej Henrik,

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt, så du havde knæstøtten dagen efter.
Mange tak for din feedback og 5-stjernede anmeldelse :-).

Hurtig og nemt

Bestilte et knæbind på hjemmesiden og der efter 2 dage kunne jeg hente min pakke i den lokale pakkeshop. Nemt og hurtigt👍🏻

3. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä carerelief.dk

Hej kunde, Mange tak for din feedback. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og dit køb hos os.

Carerelief

Det var lige dem jeg skulle bruge

Det var lige dem jeg skulle bruge, super.

30. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä carerelief.dk

Hej Erik, mange tak for din feedback. Det er dejligt, at du er tilfreds med at handle hos os og har glæde af vores støttebind.

Carerelief

Jeg bestilte et rygbælte og efter jeres…

Jeg bestilte et rygbælte og efter jeres hjemmeside er det dk kroner incl moms dertil bliver der så pålagt forsendelse det er ok, men hvad er så de 39,22 kr i
afgifter så det fortæller i ikke noget om på jeres hjemmeside.
mvh: Preben Christiansen
ordrenr: CR2084891

31. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä carerelief.dk

Hej Preben, tak for din feedback. Alle vores priser på vores hjemmeside er kun i danske kr. Du har købt et lændebælte hos os til 179,00 kr., som er inklusive 25% dansk moms svarende til de 39,22 du nævner. Der er ikke tale om en ekstra afgift.

Jeg håber det gav en afklaring.

Carerelief

Hurtig levering og betaling suppersupper man…

Hurtig levering og betaling supper man kan desværre i klippe stykke af forud så man skal ha hele rullen med i tasken
Vh Taimi

Vastaus yritykseltä carerelief.dk

Hej Taimi, tak for din feedback.
Vi er glade for at du er tilfreds med at handle hos os. Der er tale om et produkt på 4,5 m rulle med klæbemiddel på bagsiden, så plastret skal sættes på med det samme.

Carerelief

Produktet levede op til beskrivelsen.

Produktet levede op til beskrivelsen.
Hurtig levering.

Vastaus yritykseltä carerelief.dk

Hej Marie. Tak for din feedback.
Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med produktet og med vores service.

SUPER SERVICE

Super hurtigt ordre behandling og kort leveringstid

Hej Ajnur,
Tak for din feedback. Det er godt at høre, at du er tilfreds med at handle hos os.

Hurtig levering

Hej Gitte,
Tak for din feedback. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service.

Hej Jonna,

Mange tak for din anmeldelse af vores lændebælte. Det er dejligt at høre at du er tilfreds med dit køb og, at du har glæde af bæltet.

Carerelief

Ekspedition og levering hurtigere end…

Ekspedition og levering hurtigere end hurtig

27. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä carerelief.dk

Hej Gitte, tak for din feedback. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds og har haft en positive oplevelse med at handle hos os.

Carerelief

Lynhurtig levering og god kundeservice…

Lynhurtig levering og god kundeservice samt rigtig lækre produkter

27. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä carerelief.dk

Hej Mathias, mange tak for din feedback. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med dit køb hos os.

Carerelief

Man bliver spammet med mails

28. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä carerelief.dk

Hej Mathias. Jeg er ked af, hvis du opfatter det som spam at modtage 1 mail fra os hvor vi spørger til din oplevelse om produktet og vores service, da vi sætter stor pris på feedback fra vores kunder.

Jeanette

Jeg har modtaget varen, men vil gerne returnere en del af den.

Jeg har modtaget varen, men er ikke tilfreds med knæbind og såler. Jeg har henvendt mig til jer, pr. mail 8 juni 2023, vedr. returnering og tilbagebetaling, men har ikke hørt fra jer endnu. Det kan jeg så håbe på jeg gør nu .........

8. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä carerelief.dk

Hej Tina. Først vil jeg gerne beklage, at du ikke har hørt fra os pr. mail. Vi er kun interesseret i, at vores kunder får en god købsoplevelse hos os :-)

I din ordrebekræftelse finder du information om hvordan en pakke returneres til os. Du kan også læse mere i vores fag på kontaktsiden, som du finder øverst i menuen og i vores handelsbetingelser.

Rigtig god dag til dig.

Carerelief

Alt i alt fuldt ud tilfreds og vi…

Alt i alt fuldt ud tilfreds og vi handler gerne hos jer igen.

28. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä carerelief.dk

Hejsa, Tak for din positive anmeldelse af os. Vi er glæde for at du er tilfreds med at handle hos os og vi ser frem til at se jer igen :-)

Carerelief

Hurtigt levering jeg fik hvad jeg…

Hurtigt levering jeg fik hvad jeg bestilte.

25. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä carerelief.dk

Hej Hanne. Mange tak for din tilbagemelding til os. Det er godt at høre at du er tilfreds med at handle hos os.

Hurtigt og nemt

25. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä carerelief.dk

Hej Ellen. Tak for din positive feedback af os. Vi er glade for at få at vide at du er en tilfreds kunde hos os.