2,8

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Meget dårlig kvalitet fra Kina

Meget dårlig kvalitet fra Kina. Kontoret ligger i Sverige og er meget længe om at svare på spørgsmål og lader som om de ikke helt forstår at man vil returnere varen. Endelig forstod de at jeg ikke var tilfreds med bamsen , så de bad mig om at sende den retur til Kina😳

1. joulukuuta 2025

Advarsel: Care opkræver gebyr for indberetning til skat

Advarsel: Care har fra 2024 indført gebyr når de indberetter donationer til skat!
Jeg gav i 2024 i alt 1.500 kr. men fik kun 1.486 kr. i fradrag.
Da jeg spurgte hvorfor, fik jeg først det svar at var fordi jeg bad om at få fradrag!
Da jeg så antyder at de ikke har undersøgt sagen, får jeg det svaret, at sagen er undersøgt, og alt er i orden. Det de har trukket er kontingent. Jeg henvender mig igen til Care og får så et nyt svar. Det er ikke kontingent men gebyr. Jeg brokkede mig over at det har de ikke oplyst nogen steder, og Care laver så en efterindberetning til skat på 15 kr. (hvor den ekstra krone kommer fra, ved jeg ikke).
Så jeg vil opfordre alle der ikke har fået fuldt fradrag for donationer til at henvende sig til Care og få dem til at lave en efterindberetning til skat.
Jeg har dog meddelt Care at jeg ikke har tillid til dem mere, og stopper med at donere til dem.
Jeg har i 2024 givet donationer til seks andre organisationer, og ingen af dem opkræver gebyr for indberetning til skat.
Håber at Care som minimum vil oplyse på deres hjemmeside at de opkræver gebyr.
Det bedste vil selvfølgelig være at de helt dropper gebyret.

22. huhtikuuta 2025

Pinligt

Når i sender unge mennesker ud, for at få folket til at støtte jer, er det tankevækkende, at de overhovedet ikke kan svare på noget. Vi fik f.eks besked på, at I hjalp udsatte kvinder i Dk. Men kunne ikke få information om, hvordan disse kvinder, kunne henvende sig til jer.. osv. Ingen støtte her fra

10. huhtikuuta 2025

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili