Cardplanet Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Een legitieme website, eerst was ik wat sceptisch maar nadat ik positieve reviews had gelezen toch besteld. Vrij vlotte levering, na een dag ingepakt & verzonden. Levering met handtekening vereis... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Zeer snel geleverd, 1e mei besteld (donderdag) en had het zaterdag al. En zeer goed verpakt in bubbelplastiek. Er mochten wel wat goodies bij voor zo'n grote aankoop.

Saanut 5/5 tähteä

Alles goed ontvangen, netjes en veilig verpakt zodat de goederen geen schade hadden door het verzenden. Betrouwbare winkel!

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

11 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Legitiem, snel & netjes

Vrij vlotte levering, na een dag ingepakt & verzonden. Levering met handtekening vereiste & heel goed ingepakt in bubbeltjesplastic!

Er zijn wel wat categorieën op de website die leeg zijn zoals cardsleeves dus ik hoop dat ze dit weer kunnen aanbieden binnenkort. Zeker een aanrader en ik zal zeker terug komen als klant.

7. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

15euro verzendkosten moeten betalen

15euro verzendkosten moeten betalen, meer als een week moeten wachten. Dan een link gekregen dat het geleverd was maar niets ontvangen, hier ook nog eens voor gemaild en zelf geen reactie op gekregen. Zeer slechte klantenservice, bestel hier nooit meer!

6. heinäkuuta 2025
Cardplanet-logo

Vastaus yritykseltä Cardplanet

Dank voor je bericht. We begrijpen dat dit voor jou een vervelende ervaring is geweest.

Je bestelling hebben wij op 6 juli om 10:36 ontvangen en dezelfde dag nog om 14:44 verzonden. Voor zendingen van Nederland naar België geldt een langere levertijd. Volgens de informatie van PostNL is jouw pakket op 9 juli om 13:45 geleverd en inmiddels ook door jou ontvangen.

Wat betreft de verzendkosten: voor internationale zendingen rekenen wij een vast tarief van €15, ongeacht het aantal producten in de bestelling.

We vinden het jammer dat je niet tevreden bent over de levering en communicatie, en we nemen je feedback mee om onze service verder te verbeteren.

Team Cadplanet

Saanut 3/5 tähteä

Tevreden

Na enkele misverstanden alles toch nog goed gekomen. Goede en goedkope producten (vergeleken met andere webshops omtrent Pokémon kaarten).

6. kesäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 4/5 tähteä

1. toukokuuta 2025

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin