Cardiocare Scandinavia ApS Arvostelua 62

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Saanut 5/5 tähteä

Virkelig god underviser og godt med træning på dukker for at få afprøvet og blive instrueret i hvordan det skal gøres. Godt at blive bekræftet i at det er bedre at gøre noget end ingenting i en kritis... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg var lidt nervøs for at afholde førstehjælpskurset, da det var lang tid siden sidst, og jeg var bekymret for interessen. Men Simon var fantastisk! Jeg har kun modtaget positiv feedback, selv fra de... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Et super kursus, der var et godt mix af teori, film og praksis, gode øvelser til at prøve de nye færdigheder af og også rigtig fint at vores udførelse af tryk og hastighed på dukken kunne måles, så vi... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 3/5 tähteä

Manglende information. Bestiller førstehjælpskasser hos jer, og efter knap 2 uger tager jeg kontakt til jer omkring ordren og hvad status er? Får at vide de snart er på lager og derefter vil blive... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Ensiapuasema
  2. Kurssi

Yrityksen kirjoittama

Hos Cardiocare Scandinavia ApS brænder vi for sikkerhed og tryghed – både for private og virksomheder. Vi tilbyder hjertestartere, førstehjælpsudstyr og kurser samt brandsikring og ildslukkere, altid med fokus på kvalitet og pålidelighed. Siden 2009 har vi hjulpet vores kunder med at forebygge ulykker og redde liv, og vi er stolte af at kunne tilbyde personlig rådgivning og produkter, man virkelig kan stole på. Sammen redder vi liv.

4,6

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Professionel og givende kurser

Vi har hos ESAA (Elite Sports Akademi Aarhus) været rigtig glade for, at vi valgte Cardiocare til at give vores trænere et hjertestarterkursus.
Tak til instruktøren Torben Rehder for nogle professionelle og givende kurser, som har givet vores trænere redskaberne til at kunne gøre en forskel.

26. lokakuuta 2022
Saanut 4/5 tähteä

Ekstra tryghed

Jeg har nu i 6 år haft hjertestarter inkl. serviceaftale gennem cardiocare og jeg er fint tilfreds. Det har givet en ekstra tryghed med en hjertestarter i eget hjem.

22. lokakuuta 2022

Fantastisk oplevelse

Vi har haft 2 førstehjælpskurser (opdatering) i tirsdags, med en fantastisk instruktør, Simon. Vi havde en rigtig god oplevelse og fik genopfrisket tidligere lærdom på en rigtig fin måde. Vi kan varmt anbefale CardioCare.

11. lokakuuta 2022

Vastaus yritykseltä Cardiocare Scandinavia ApS

Hej Lone. Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at Simon kunne levere en god oplevelse for jer.

Effektivt og grundigt…

Effektivt og grundigt førstehjælpskursus med blended learning!
I Skoleafdelingens Sekretariat har alle medarbejdere gennemgået det virtuelle og det fysiske kursus, fordelt på 3 hold. Der er stor tilfredshed på alle parametre.

19. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Cardiocare Scandinavia ApS

Hej Helle. Mange tak for jeres finde anmeldelse af vores førstehjælpskursus. Vi er rigtigt glade for at i syntes om det og at i har lært at yde førstehjælp. 1000 tak og god dag. Hilsen Team Cardiocare

Saanut 5/5 tähteä

Fik hurtig levering til vores grundejer…

Fik hurtig levering til vores grundejer forening. Super service og god pris.

28. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Cardiocare Scandinavia ApS

Hej Michael. Tak for de fine ord. Det er vi meget glad for.
Team Cardiocare :)

Saanut 5/5 tähteä

Kursus i førstehjælp og brug af hjertestarter

Kasper, vores underviser, er virkelig en dygtig formidler.
Som ambulancefører er der også gode eksempler fra virkeligheden.
Kasper formår at kombinere teori og praksis og inddrage alle kursister på en god måde.
Vi er meget tilfredse.
Kontakten med Cadiocare var lige efter bogen

9. toukokuuta 2022

Hej Lotte.

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er utroligt glade for at i har været tilfredse med kurset.

Venlig Hilsen

Team Cardiocare
Phillip

Saanut 2/5 tähteä

Bestilling på hjemmeside fungerede…

Bestilling på hjemmeside fungerede ikke, faktura var uden betalingsoplysninger, behandling af mikroskopisk efterbestilling var ude af proportion. et + var hurtig levering

25. maaliskuuta 2022

Hej Bjarne.
Tak for din anmeldelse, men jeg syntes nu ikke den er fair. Du bestilte via webshoppen og ønskede betaling med faktura. Den automatiske ordrebekræftelse du modtog fra webshoppen, er ikke en faktura, da vi først skal have behandlet din bestilling i vores regnskabssystem. Så snart en ordre er behandlet af vores ordre afdeling, vil der blive sendt en faktura som ønsket og på denne havde der stået de betalings oplysninger du skulle bruge.

Venlig hilsen Phillip

Cardiocare Scandinavia

Saanut 5/5 tähteä

Et rigtigt godt opfølgende kursus i…

Et rigtigt godt opfølgende kursus i førstehjælp ved hjertestop.
En virkelig god instruktør, som var godt forberedt og medlevende.

21. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Cardiocare Scandinavia ApS

Dejligt at høre, at I har haft en god oplevelse :)

Hurtig og effektiv levering

16. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Cardiocare Scandinavia ApS

Hej Kim. Mange tak for din fine anmeldelse, det vi rigtig glade for. Rigtig god dag til dig. Hilsen Team Cardiocare.

Førstehjælpskursus

Førstehjælpskursus
Den 8. februar 2022 havde vi, Sjølund A/S besøg af Cardiocare.dk her i huset. 14 af vores medarbejdere deltog i kurset og der var efterfølgende stor tilfredshed med både indhold og underviser. Så ros til Cardiocare herfra.

9. helmikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Cardiocare Scandinavia ApS

Hej Susanne. Mange tak for din fine anmeldelse, det vi rigtig glade for. Rigtig god dag til dig. Hilsen Team Cardiocare.

Meget effektivt

Hurtig svar i chatten. Hurtig levering. Yderst tilfredsstillende.

28. joulukuuta 2021

Vastaus yritykseltä Cardiocare Scandinavia ApS

Tak for den fine anmeldelse :)

Super god behandling

Super god behandling, kan varmt anbefales

9. joulukuuta 2021

Vastaus yritykseltä Cardiocare Scandinavia ApS

Tak :) vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Saanut 5/5 tähteä

Kvalificeret og hurtig service!

Vi skrev til Cardiocare mht køb af førstehjælpsudstyr, herunder dukker og hjertestartere. Vi fik hurtigt en god tilbagemelding med flere gode forslag og anbefalinger.
Med Cardiocare er vi hurtigt kommet i mål med udstyr så vi kan få sparket gang i førstehjælps kurserne!
Jeg glæder mig meget til at modtage produkterne 😁

19. lokakuuta 2021

Vastaus yritykseltä Cardiocare Scandinavia ApS

Tak for den fine anmeldelse! Vi håber, at du er tilfreds med produkterne.

Vh
Stine, Cardiocare

Cardiocare

Super godt kursus. Effektiv opbygning med teorien online og derefter praktisk undervisning. Vi vil bruge dem igen.

15. lokakuuta 2021

Vastaus yritykseltä Cardiocare Scandinavia ApS

Vi er glade for at høre, at I har haft en god og kompetent oplevelse. Vi vil glæde os til at hjælpe jer igen :)

VH
Stine, Cardiocare

Saanut 5/5 tähteä

Manglede akut nyt batteri og…

Manglede akut nyt batteri og elektroder. Cardiocare sørgede for at vi havde dem dagen efter via PostNord. Super hurtig og god service. Tak for det.

2. heinäkuuta 2021

Vastaus yritykseltä Cardiocare Scandinavia ApS

Hej Per. Mange tak for din fine anmeldelse, det vi rigtig glade for. Rigtig god dag til dig. Hilsen Team Cardiocare.

Købte AEDTræner

Købte AEDTræner. Preston Ultra Trainer. Godt produkt. Hurtig levering.

15. marraskuuta 2018

Hej Torben

Mange tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på og håber du bliver glad for dine nye AED trænere.

Hav en god dag.

Mvh. Cardiocare

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin