Virkelig god underviser og godt med træning på dukker for at få afprøvet og blive instrueret i hvordan det skal gøres. Godt at blive bekræftet i at det er bedre at gøre noget end ingenting i en kritis... Näytä lisää
Jeg var lidt nervøs for at afholde førstehjælpskurset, da det var lang tid siden sidst, og jeg var bekymret for interessen. Men Simon var fantastisk! Jeg har kun modtaget positiv feedback, selv fra de... Näytä lisää
Et super kursus, der var et godt mix af teori, film og praksis, gode øvelser til at prøve de nye færdigheder af og også rigtig fint at vores udførelse af tryk og hastighed på dukken kunne måles, så vi... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Manglende information. Bestiller førstehjælpskasser hos jer, og efter knap 2 uger tager jeg kontakt til jer omkring ordren og hvad status er? Får at vide de snart er på lager og derefter vil blive... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Hos Cardiocare Scandinavia ApS brænder vi for sikkerhed og tryghed – både for private og virksomheder. Vi tilbyder hjertestartere, førstehjælpsudstyr og kurser samt brandsikring og ildslukkere, altid med fokus på kvalitet og pålidelighed. Siden 2009 har vi hjulpet vores kunder med at forebygge ulykker og redde liv, og vi er stolte af at kunne tilbyde personlig rådgivning og produkter, man virkelig kan stole på. Sammen redder vi liv.
Fabrikvej 11 B, 8260, Viby J, Tanska
- +45 86 28 49 00
- info@cardiocare.dk
- cardiocare.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Professionel og givende kurser
Vi har hos ESAA (Elite Sports Akademi Aarhus) været rigtig glade for, at vi valgte Cardiocare til at give vores trænere et hjertestarterkursus.
Tak til instruktøren Torben Rehder for nogle professionelle og givende kurser, som har givet vores trænere redskaberne til at kunne gøre en forskel.
Ekstra tryghed
Jeg har nu i 6 år haft hjertestarter inkl. serviceaftale gennem cardiocare og jeg er fint tilfreds. Det har givet en ekstra tryghed med en hjertestarter i eget hjem.
Fantastisk oplevelse
Vi har haft 2 førstehjælpskurser (opdatering) i tirsdags, med en fantastisk instruktør, Simon. Vi havde en rigtig god oplevelse og fik genopfrisket tidligere lærdom på en rigtig fin måde. Vi kan varmt anbefale CardioCare.

Effektivt og grundigt…
Effektivt og grundigt førstehjælpskursus med blended learning!
I Skoleafdelingens Sekretariat har alle medarbejdere gennemgået det virtuelle og det fysiske kursus, fordelt på 3 hold. Der er stor tilfredshed på alle parametre.

Vastaus yritykseltä Cardiocare Scandinavia ApS
Så god og hjælpsom service!

Vastaus yritykseltä Cardiocare Scandinavia ApS
Fik hurtig levering til vores grundejer…
Fik hurtig levering til vores grundejer forening. Super service og god pris.

Vastaus yritykseltä Cardiocare Scandinavia ApS
super god service og hurtig levering
Kursus i førstehjælp og brug af hjertestarter
Kasper, vores underviser, er virkelig en dygtig formidler.
Som ambulancefører er der også gode eksempler fra virkeligheden.
Kasper formår at kombinere teori og praksis og inddrage alle kursister på en god måde.
Vi er meget tilfredse.
Kontakten med Cadiocare var lige efter bogen

Vastaus yritykseltä Cardiocare Scandinavia ApS
Bestilling på hjemmeside fungerede…
Bestilling på hjemmeside fungerede ikke, faktura var uden betalingsoplysninger, behandling af mikroskopisk efterbestilling var ude af proportion. et + var hurtig levering

Vastaus yritykseltä Cardiocare Scandinavia ApS
Et rigtigt godt opfølgende kursus i…
Et rigtigt godt opfølgende kursus i førstehjælp ved hjertestop.
En virkelig god instruktør, som var godt forberedt og medlevende.

Førstehjælpskursus
Førstehjælpskursus
Den 8. februar 2022 havde vi, Sjølund A/S besøg af Cardiocare.dk her i huset. 14 af vores medarbejdere deltog i kurset og der var efterfølgende stor tilfredshed med både indhold og underviser. Så ros til Cardiocare herfra.

Super god behandling
Super god behandling, kan varmt anbefales

Vastaus yritykseltä Cardiocare Scandinavia ApS
Kvalificeret og hurtig service!
Vi skrev til Cardiocare mht køb af førstehjælpsudstyr, herunder dukker og hjertestartere. Vi fik hurtigt en god tilbagemelding med flere gode forslag og anbefalinger.
Med Cardiocare er vi hurtigt kommet i mål med udstyr så vi kan få sparket gang i førstehjælps kurserne!
Jeg glæder mig meget til at modtage produkterne 😁

Cardiocare
Super godt kursus. Effektiv opbygning med teorien online og derefter praktisk undervisning. Vi vil bruge dem igen.

Vastaus yritykseltä Cardiocare Scandinavia ApS
Manglede akut nyt batteri og…
Manglede akut nyt batteri og elektroder. Cardiocare sørgede for at vi havde dem dagen efter via PostNord. Super hurtig og god service. Tak for det.

Købte AEDTræner
Købte AEDTræner. Preston Ultra Trainer. Godt produkt. Hurtig levering.