Cardgameshop Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Top bedrijf. ! Bestel hier vaker me pokemon kaarten , zeer legit eigenaren .nooit geen vreemde dingen mee gemaakt . Krijgt er vaak/altijd een leuk kaartje extra bij . Absoluut geen reseal of andere e... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Snelle levering, geen absurde prijzen! Ik heb 2 koreaanse booster boxes besteld via CGS, waarvan bij 1 jammer genoeg de plastic seal een redelijk grote breuk/error had. Voor mezelf als niet-sealed col... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een mystery box besteld en ik kan eerlijk zeggen dat deze meer dan het geld waard was. De inhoud lag duidelijk ver boven de aankoopprijs, met een mooie variatie aan producten en echt leuke item... Näytä lisää

Yrityksen kirjoittama

Good service makes the difference

Erinomainen

Kaikki arvostelut

58 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Service au top !

Tous les produits commandés sont bien arrivés, très bien emballés et dans un temps très court ! Parfait.

9. joulukuuta 2023

Merci!

Heel snel geleverd

Heel snel geleverd! Er zat zelfs iets extra bij een aangename verrassing!

7. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Cardgameshop

Bedankt, we wensen je er veel plezier mee!

Geweldige service

Altijd snelle verzending en correcte prijzen, het extraatje dat wordt toegevoegd is de kers op de taart.

5. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Cardgameshop

Dankje, we wensen je er veel plezier mee!

Meermaals besteld

Paar bestellingen gedaan, alles komt steeds super aan & goed verpakt! Zeker een aanrader

29. marraskuuta 2023

Heel erg bedankt!

Geweldige klantenservice

Heel snel geleverd, alles in perfecte staat en perfecte kwaliteit. Ik maakte een bestelling voor enkele pokemon booster packs en zei dat het heel cool zou zijn als ze zoveel mogelijk packs stuurden met een bepaalde pokemon erop. Alle packs die ze stuurden hadden deze bepaalde pokemon erop! Bovendien zat er ook nog eens een gratis kaart in een sleeve erbij. Geweldige klantenservice, het feit dat ze echt luisterden naar mijn vraag heeft echt mijn dag gemaakt!

21. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Cardgameshop

Heel erg bedankt om de tijd te nemen zo'n mooie beoordeling te schrijven, dat doet ons enorm veel plezier! We hebben met plezier rekening gehouden met je voorkeuren 😃

Perfecte bestelling

Bestelling snel verzonden. Alles was heel veilig en netjes verpakt. Producten in perfecte staat en gesealed ontvangen. Ik bestel zeker opnieuw! Leuke attentie de extra holo kaart.

17. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Cardgameshop

Heel erg bedankt voor je beoordeling!

Top bedrijf

Absoluut geen reseal of andere ergernissen ! Verzenden is ook over de top goed .word verzonden in goede sterke doos gevuld met lucht kussens , aanrader voor de sealed collectors onder ons

15. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Cardgameshop

Bedankt om je goede ervaring met ons te delen met de anderen. Wij weten natuurlijk dat we enkel correcte sealed producten verkopen, maar het is altijd fijn om te lezen dat klanten dit ook opmerken.

Perfecte service

Perfecte service - en we hebben nog een extra cadeau gekregen🙏👍🙏

15. marraskuuta 2023

Heel erg bedankt!

Saanut 5/5 tähteä

Top bedrijf met een top service!

Ik bestel vaker bij deze winkel. Altijd een supersnelle levering. Laatst per ongeluk een verkeerd product geleverd gekregen en bij contact opnemen direct geholpen geworden met meedenken van de winkel zelf. Al met al een top bedrijf!

1. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Cardgameshop

Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat we ons foutje snel konden oplossen 😃

Colis reçu ce jour

Colis reçu ce jour, correspondant à la commande. Suivi de commande/livraison nickel.

Je recommande

10. lokakuuta 2023

Merci!

Saanut 5/5 tähteä

Orde heel goed aangekomen en zeer…

Orde heel goed aangekomen en zeer sociaal kreeg zelfs nog een extra kaartje heel fijn bedrijf bedankt voor de goede service en dat is ook de reden dat ik een nieuwe orde nu plaats 😄👍👍veel lof voor dit bedrijf

Vastaus yritykseltä Cardgameshop

Heel erg bedankt om zulke mooie woorden te schrijven over onze service!

Binnen 2 dagen de kaarten binnen

Binnen 2 dagen de kaarten binnen
Super leuke verassing erbij,
Erg tevreden daardoor heeft mijn man ook nog bij jullie besteld .

Wederom erg tevreden

Vastaus yritykseltä Cardgameshop

Heel erg bedankt voor jullie bestellingen 😃

Saanut 5/5 tähteä

Eerste keer besteld en enorm tevreden

Eerste keer besteld en enorm tevreden ,
Goede communicatie , sterke verpakking en een extra cadeautje er bovenop gekregen !
Ik zal zeker terugkeren voor toekomstige bestellingen !

Vastaus yritykseltä Cardgameshop

Heel erg bedankt voor je mooie beoordeling!

Release 151 Premium - TOP

Vol spanning wachten op de release van de 151 collection boxen.
Alles vandaag netjes geleverd, verpakking is top + nog een leuk extratje in de doos, zeer fijn dit zo te ontvangen voor het weekend! Bedankt!!

Vastaus yritykseltä Cardgameshop

Bedankt voor je mooie beoordeling 😃

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin