Strona wygladala nowoczesnie wszystko…
Strona wygladala nowoczesnie wszystko dzialalo bez zarzutu a doradca z ktorym rozmawilaem sprawial wrazenie profesjonailsty. Mowil o stabilnych zyskach bezpieczenstwie i tym ze wszystko jest w pelni kontrolowane. Po kilku wplatach saldo faktycznie roslo i wygladalo to calkiem ealistyczni.e Problem pojawil sie gdy chcilem wyplacic pieniadze. Nagle zaczely sie oddatkowe koszty – niby podatek potem AML a potem jeszcze cos o zablokowanym koncie kore trzeba bylo „aktywac” za kolejna oplata. Za kazdym razem mowili ze to juz ostatnia rzecz ale za chwile pojawial sie nowy powod. Zaczeil dzwonic z roznych nuerow straszyc z jak nie doplce to trace wszystko. Wtedy juz iwedzialem ze zostalem oszukayn. Polcija? Zglosilem ale o kilku tygodniach przyszlo pismo o umorzeniu. Kompletny brak pomocy. Dopiero przez forum trafiłem na kancelarie detektywisytczna z Gdanska. Od pierwszego telefonu czulem ze wiedza co robia. Weszli w temat i odzyskali cala kwote. Jesli ktso z Was wapdl w pulapke – dzwońcie do Pani Kin.. gi: 8.8.1/ 5.0.1/ 75..1 Mi pomogli. Tobie tez moga.