Cannabis Career Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Op maandag 6 mei hebben wij een cursusdag gehad met senior trainer Daniël. Het was een zeer leerzame dag. Daniël heeft de lesstof aangepast aan het kennisniveau van de deelnemers en de cursus met veel... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

De cursus was heel leerzaam en interessant je leert een stuk meer diepgaand over wiet hasj etc de stoffen het maak/groeiproces ik kan deze cursus zeker aanraden!!

Yritys on vastannut

5. Oppilaitos
  6. Oppimiskeskus
  7. Ura- ja koulutuspalvelujen tarjoaja

Yrityksen kirjoittama

Cannabis Career is een leerpartner voor organisaties & individuen, gespecialiseerd in cannabis, verantwoord plantgebruik en klantbeleving. We stellen leerlingen in staat de meest gevraagde kennis te verwerven door middel van bruikbare, praktische en plezierige cursussen en leerprogramma's met betrekking tot cannabis.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

7 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijk en leuk om te volgen

13. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Cannabis Career

Dankjewel voor je review!
Mooi dat je de training duidelijk vond en leuk om te volgen. Dat is precies wat we willen bereiken.

Saanut 5/5 tähteä

Hele interessante informatie and leuke…

Hele interessante informatie and leuke team !!!! Pluimpjes voor Team

20. elokuuta 2025

Dankjewel, Alina!
Geweldig om te horen dat je de informatie interessant vond en het team leuk. Team pluimpjes zijn bij deze ontvangen hoor :) Bedankt voor je fijne feedback.

Saanut 5/5 tähteä

Ik vond het een hele interessante dag…

Ik vond het een hele interessante dag veel geleerd en Thomas heeft het geweldig gedaan

22. heinäkuuta 2025

Dankjewel, Moon!
Wat goed om te horen dat je een interessante dag had en veel hebt geleerd. Thomas zal blij zijn met dit compliment. We hopen je graag nog eens terug te zien.

Hele goede informatie

Hele goede informatie en hij werd heel duidelijk en goed uitgelegd

22. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Cannabis Career

Dankjewel voor je mooie woorden, RC!
Fijn om te horen dat je de informatie heel goed vond en dat er duidelijk en prettig is uitgelegd. Daar doen we het voor.

We hadden de instructeur daniel,

We hadden de instructeur daniel,
Hij deed het heel leuk en vol passie en heel positief ervaren en heel goed en duidelijk uitgelegd!

2. heinäkuuta 2025

Dankjewel, Mirvana!
Super om te horen dat je zo een goede ervaring had met Daniel als instructeur. Hij gaat dit zeker waarderen. Fijn dat je de training positief, duidelijk en met veel passie hebt ervaren. Dat is precies waar we voor gaan.
Hopelijk zien we je in de toekomst weer terug! 🌿✨

A perfect day

It was a day rich in smell and good wibe.
The atmosphere is very friendly and professional at the same time. Perfect symbiosis for a perfect day.

29. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Cannabis Career

Thank you so much for your kind words, MandraK!
We’re really happy to hear you experienced the day as rich in smell, good vibes and a great balance between a friendly and professional atmosphere. That’s exactly what we aim for during our trainings.

Hope to welcome you again in the future! 🌿✨

Saanut 5/5 tähteä

Goed geholpen veel info we ziin…

Goed geholpen veel info we ziin allemaal geslaagd dus hadden goeie les van goeie leraar

4. maaliskuuta 2025

Dankjewel, Khan!
Geweldig om te horen dat jullie goed zijn geholpen, veel informatie hebben meegekregen en allemaal zijn geslaagd. Mooie bevestiging dat de les en de trainer goed aansloten. Gefeliciteerd en hopelijk tot een volgende keer.

Saanut 5/5 tähteä

Complete en professionele cannabis cursus

Super fijne leraren. Lunch was verzorgd en goede thema’s. Een geheel complete workshop. Enige feedback voor het opslaan van de informatie: energizer oefeningen tussendoor of meer interactieve aspecten door de workshop heen.

28. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Cannabis Career

Dankjewel voor je uitgebreide review, Jazzmin!
Heel fijn dat je de cursus compleet, professioneel en prettig verzorgd vond. Mooie complimenten voor de trainers. En dank voor je feedback over energizers en meer interactie. Die nemen we zeker mee in de verdere verbetering van de training.

Hopelijk zien we je nog eens terug.

Topgasten

Topgasten. 10/10 would chill again.

25. helmikuuta 2025

Dankjewel, Noëll!
Super om te horen dat je het zo positief hebt ervaren. Fijn dat de sfeer goed zat. Hopelijk zien we je in de toekomst weer terug.

Saanut 5/5 tähteä

Daniel and Tom were great and very…

Daniel and Tom were great and very professional! The seminar was very informative,helpful and very suitable for both , new to the matter and people with experience.
Thank you very much

7. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Cannabis Career

Thank you for your wonderful review, Petar! We're glad to hear that you found the course both informative and helpful. Daniël and Thomas will really appreciate your kind words! Hope to see you at another session.

Cheers,
Tyrone from Cannabis Career

Neemt je mee

Neemt je mee. En legt alles goed uit!

16. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Cannabis Career

Bedankt voor je positieve review, Macey! Super om te horen dat je de training als meeslepend en duidelijk hebt ervaren. Hopelijk zien we je weer eens bij een volgende sessie!

Tot de volgende keer,

Leuke cursus gegeven door 2 top gozers

Leuke cursus gegeven door 2 top gozers
Veel geleerd

10. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Cannabis Career

Top om te horen, Giray! Twee topgozers en veel geleerd – dat is precies waar we voor gaan. Dank je wel voor je review, en hopelijk tot de volgende keer!

Groeten,

Review Thomas en Daniel

Thomas zeer concreet en duidelijk, neemt de tijd om onze vragen te beantwoorden en daniel die alles goed aanvult.

10. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Cannabis Career

Bedankt voor je mooie review, Louis! Super om te horen dat Thomas alles helder en concreet uitlegt en dat Daniël daar perfect op aansluit. We vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor vragen, dus fijn dat je dat waardeert! Hopelijk tot een volgende keer.

Groeten,
Tyrone van Cannabis Career

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin