Bedste slikbutik i Aalborg, som ovenikøbet har den bedste service. Vi er meget tilfredse, og kan varmt anbefale et besøg, hvis man ikke kender butikken

Danmarks bedste slik butik. Kan klart anbefales Kastetvej Det skal prøves👍👍👍 Rigtig god service sød mennesker der arbejder

Man kan virkelig smage, at slikket er friskt og ikke har ligget i en bland-selv-slik boks i flere uger som i supermarkedet. Hurtig og problemfri levering.

1. Karkkikauppa

Vi sætter en stor ære i, at vores slik og lækkerier har en god kvalitet og vi udvælger derfor vores leverandører med nøje og omhyggelighed.

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Bedste slikbutik i Aalborg

28. huhtikuuta 2024

God og imødekommende service

God og imødekommende service. Fik sammensat nogle slikposer til børn, og de passede lige præcis på det vi skulle bruge.

29. toukokuuta 2023

Hej Jacob
Vi er glad for at høre at vi leveret op til jeres forventninger, og sætter stor pris på denne fine anmeldelse ! :-)

Hurtig levering og fint udvalg

Hurtig levering og fint udvalg - Frisk slik og perfekt til en hyggeligt fredag 👌

2. maaliskuuta 2023

Tusind tak for denne smukke anmeldelse! 🍭
Det glæder os at i er tilfredse! :-)

Vi sætter pris på anmeldesen <3

Da butikken åbnede var det perfekt

Da butikken åbnede var det perfekt. Men de er godt nok blevet lidt sløset. Skittels i m&m knapper. Og fersken i haribo ferskenbøtter selv om det ik er haribo. Der er ofte flinke medarbejder dernede. Men der er også dage hvor man kommer ned, medarbejder kommer løbende ud fra baglokalet, og man føler som om de tænker (skynd dig nu og gå) selvom man er den eneste i butikken.

28. marraskuuta 2022

Hej Sonja :-)
Vi forstår ikke helt hvad du mener med 'Skittels i m&m knapper' Og fersken i haribo ferskenbøtter selv om det jeg er haribo'

Vi møder altid vores kunder med et smil og har overhovedet ingen hensigt eller tanke om at kunder bare skal hurtigt ud efter de er blevet betjent. Hvis vi er kommet løbende ud af baglokalet er det fordi vi ikke vil have at kunderne skal vente længe for at blive betjent. Vi elsker vores kunder og føre altid en god samtale også efter man er blevet betjent.
Du må meget gerne ringe til os eller komme personligt ned i butikken og fortæller os din oplevelse, da vi tager det meget seriøst og kan ikke lide og skuffe vores kunder.

Mvh
Candysweet

Danmarks bedste slik butik

Danmarks bedste slik butik. Kan klart anbefales Kastetvej
Det skal prøves👍👍👍
Rigtig god service sød mennesker der arbejder

18. lokakuuta 2022

Helt fra hjertet

Helt fra hjertet, det bedste slik i hele byen🫶🏼🫶🏼🫶🏼

31. toukokuuta 2022