I can't wait to start opening CamiJo's Advent Calendar December 1st. If it's anything like last year's creation after Hans Christian Anderson, then this year's Little Women will be stunning I'm sure.... Näytä lisää
Jeg modtog super hurtigt mit garn,garnet jeg modtog,levede op til mine forventninger,ud fra hvad jeg havde set på skærmen,og der er en sød og venlig tone.
Det er et super godt sted at købe sit håndfarvet garn, nem og overskuelig hjemmeside og hurtig levering.
Jeg har lige i dag været på farvekursus hos Camijoknit 🤩 jeg kan kun give kurset og Camilla mine varmeste anbefalinger! Det er både hyggeligt, lærerigt, professionelt og med al den hjælp man behø... Näytä lisää
CamijoKnit er stolt af at skabe en unik forbindelse mellem håndfarvet garn og moderne strikkedesigns. Vores passion ligger i at levere ikke kun unikke designs, men også håndfarvet garn af højeste kvalitet på de fineste fibre. Vores farvepalet er levende og unik, skabt med omhu for at tilføre ekstra glæde til dine strikkeprojekter. Det håndfarvede garn går hånd i hånd med vores designs, hvilket giver en unik og personlig touch til hvert enkelt projekt. Når du strikker med CamijoKnit, oplever du ikke bare kreativitet, men en farverig synergi mellem garn og design. Tak fordi I vælger os til at skabe smukke og unikke strikkeoplevelser! Med venlig hilsen, CamijoKnit-teamet
Ved Skoven 16K, 8541, Skødstrup, Tanska
- kontakt@CamijoKnit.com
- camijoknit.com
Lækkert garn
Lækkert garn, smukke farver og god service i forbindelse med forsendelse.
Tusind tak for en gratis opskrift💜
Jeg er så glad for
Jeg er så glad for, at jeg endelig fandt den perfekte opskrift, Esthers Vest.
Superlækkert garn til g rigtig god…
Superlækkert garn til g rigtig god hjælp, også efter købet👍🏻😀
Hyggelig strikkecafe og det fedeste garn
Excellent quality yarn.
Quick response to a question by email and reply sent advising my package was on the way. Received and we'll packaged. Absolutely beautiful yarn Camijo Kits has a fabulous eye for colour for the yarn. Would definitely recommend and would use again.
Jeg har ikke fået mine opskrifter…
Jeg har ikke fået mine opskrifter selvom jeg har sendt mail og har betalt

Vastaus yritykseltä Camijoknit
Super hurtig levering og "fedt "garn
Strikkeopskrift
Det glæder mig altid, når jeg kan få mulighed for en gratis strikkeopskrift. Når man er ny strikker, skal der noget til, før man hopper ud i at købe et projekt - så tak for at der også er gratis ting indimellem👌